Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben dün gece yaptım. şimdi ikinciyi yapıyorum. rahatlattı gerçektende. ama on dk anca oturabildim bacaklarım ağrıdı. aynı zamada bi bardak ayırıp buharın üzerinde otururken bi yandan içtim.

Ewt farkedilir sekilde rahatlatiyoo. Adet olacakmis gibi sanci yapiyo. Endiselenme. Normal diyolar. Kanallari acip iltihabi söktüğu icin sanci oluyomus. Kendini sicak tutmayi unutmaa. Havalarda baya sogudu dikkat et derim.

Ewt farkedilir sekilde rahatlatiyoo. Adet olacakmis gibi sanci yapiyo. Endiselenme. Normal diyolar. Kanallari acip iltihabi söktüğu icin sanci oluyomus. Kendini sicak tutmayi unutmaa. Havalarda baya sogudu dikkat et derim.
Bendede dün sancı yaptı adet sancısı gibi gerçekten korktum ilk yapışımda ve 3. De oldu sancı

Kızlar merhaba, bende bir arkadaşımdan duyup bu kürü yaptım ama sanırım yanlış yaptım şuan çok kızıyorum kendime benim tam yumurtlama günüm bugün ve az önce yaptım. Dün duyduğum için çok da araştıracak vaktim olmadı, hem plastik kap kullandım -plastik olmaması gerekiyormuş sanırım- hem de yumurtlama günü yaptım - yumurtlama günü yapılmaz diye okudum - . 15 dk bekledim. Sonra yatağa geçtim, ilişki oldu ama şuan okuduklarımdan sonra yaptığıma çok pişmanım ne dersiniz , of çok cnm sıkıldı , yorum yapar mısınız?
Not: arkadaşım özellikle yumurtlama dönemi yapıldığını söylemişti ayrıca

Sisam canim benm okuduklarima gore adet bitince baslamak lazim. Ben oyle yaptm. Bittigi gun basladm. 6 gun boyunca devam etcem. Gunduzde bi iki defa yapiyom. Aksam yaptigimda iliskiye girip yatiyom.. yumurtlama donemi yapildigini hic duymadim

Kizlar bjsi sorcam. Dunden berii bende seffaf uzayan bi akinti var bu yumurtlamanin basladiginimi gosteriyo acaba. SAT 26 eylul.

Kizlar bjsi sorcam. Dunden berii bende seffaf uzayan bi akinti var bu yumurtlamanin basladiginimi gosteriyo acaba. SAT 26 eylul.
Cnm teşekkürler yanıtın için , evet cnm yumurtlama belirtisi ama daha emin olmak için ovulasyon testi yop istersen. Bende de vardı akıntı. Dün ovulasyon testi ile anladım. Ben bu buharı bir kere ve 15 dk yaptım zararı olmuş mudur cnm sence?

Fikrimce tam tersi yarari olmusturr. Hem yumurtlama olmus hem kanallar acikk. Hem iliski olmus. Bi zarari olmaz bence.. aicak buhar sonucta zarar verecegini sanmiyorum.
Bende dun gece yaptmm. 25 dk oturdm. Ardindan iliski olduu.

Fikrimce tam tersi yarari olmusturr. Hem yumurtlama olmus hem kanallar acikk. Hem iliski olmus. Bi zarari olmaz bence.. aicak buhar sonucta zarar verecegini sanmiyorum.
Bende dun gece yaptmm. 25 dk oturdm. Ardindan iliski olduu.
Ay cnm sağol moral verdiğin için, sıcak yumurtlama zamanı yumurtalara zarar verbilir demiş de bir kaç kişi, endişe ettim. Sende hemen hemen yumurtlama zamanı yapmış oluyosun sanırım. İnşallah kısa zamanda bebişin gelir.

Amin insallah. Bu ay guzeller haberler alirizz.
O kadar takma dusunmee yaa. Gebeligin en buyuk engeli stress bilgin olsunn.
Cocugun varmii..

Amin insallah. Bu ay guzeller haberler alirizz.
O kadar takma dusunmee yaa. Gebeligin en buyuk engeli stress bilgin olsunn.
Cocugun varmii..
Yok cnm , 1 seneye yakındır uğraşıyoruz. Doktor bir dahaki ay aşılama yapalım istersen dedi. Son kendi kendime uğraşlarım yani. Senin var mı?

Ne zaman iliskiye girdigimizi yaziyoz yaa. Allahim ne gunlere kaldikk. Affet bizii. Bilgi amacli yaziyoruz sonuctaa. Baska art niyet yokk.
Rrabbim hic birimizin cabasini bosa cikarmasinn.
Kimseyi evlat yokluguyla annelik hasretiyle sinamasinn insallah..

Yok cnm , 1 seneye yakındır uğraşıyoruz. Doktor bir dahaki ay aşılama yapalım istersen dedi. Son kendi kendime uğraşlarım yani. Senin var mı?

Insallah sifaa olurdaa asilamaya gerek kalmaz.. umudunu kaybetme ama strreste yapma. Akışina birak.
Ewt canim rabbim bagislarsa 1.5 yasinda bi kizim var.
Ikincisini istiyoruz.

Ne güzel cnm , Allah bağışlasın. Ama yine de yapmasam daha iyidi sanki diye düşünüyorum. İnşallah dileklerimiz çabucak kabul olur.

Ayyy aynen ya , kim kiminle ne zaman herşey aleni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…