- 4 Ekim 2017
- 123
- 76
- 13
- 30
- Konu Sahibi Bilge631994
-
Bilgi verdiginiz tesekkur ederim mutlaka deneyecegim..
ben dün gece yaptım. şimdi ikinciyi yapıyorum. rahatlattı gerçektende. ama on dk anca oturabildim bacaklarım ağrıdı. aynı zamada bi bardak ayırıp buharın üzerinde otururken bi yandan içtim.
Bendede dün sancı yaptı adet sancısı gibi gerçekten korktum ilk yapışımda ve 3. De oldu sancıEwt farkedilir sekilde rahatlatiyoo. Adet olacakmis gibi sanci yapiyo. Endiselenme. Normal diyolar. Kanallari acip iltihabi söktüğu icin sanci oluyomus. Kendini sicak tutmayi unutmaa. Havalarda baya sogudu dikkat et derim.
Bende kullandım fitil bi ara ama yine tekrarladı malesefYanii. Bildigim adetliyken kullanilmiyo. Kan fitili disari atiyo bi faydasi olmuyo. Kac kere kullandm. Doktor adetin bitince basla demisti
Bende kullandım fitil bi ara ama yine tekrarladı malesef
Evet canim tekrarlayabiliyörYaaa. Yine tekrarliyomuu
Cnm teşekkürler yanıtın için , evet cnm yumurtlama belirtisi ama daha emin olmak için ovulasyon testi yop istersen. Bende de vardı akıntı. Dün ovulasyon testi ile anladım. Ben bu buharı bir kere ve 15 dk yaptım zararı olmuş mudur cnm sence?Kizlar bjsi sorcam. Dunden berii bende seffaf uzayan bi akinti var bu yumurtlamanin basladiginimi gosteriyo acaba. SAT 26 eylul.
Cnm teşekkürler yanıtın için , evet cnm yumurtlama belirtisi ama daha emin olmak için ovulasyon testi yop istersen. Bende de vardı akıntı. Dün ovulasyon testi ile anladım. Ben bu buharı bir kere ve 15 dk yaptım zararı olmuş mudur cnm sence?
Ay cnm sağol moral verdiğin için, sıcak yumurtlama zamanı yumurtalara zarar verbilir demiş de bir kaç kişi, endişe ettim. Sende hemen hemen yumurtlama zamanı yapmış oluyosun sanırım. İnşallah kısa zamanda bebişin gelir.Fikrimce tam tersi yarari olmusturr. Hem yumurtlama olmus hem kanallar acikk. Hem iliski olmus. Bi zarari olmaz bence.. aicak buhar sonucta zarar verecegini sanmiyorum.
Bende dun gece yaptmm. 25 dk oturdm. Ardindan iliski olduu.
Ay cnm sağol moral verdiğin için, sıcak yumurtlama zamanı yumurtalara zarar verbilir demiş de bir kaç kişi, endişe ettim. Sende hemen hemen yumurtlama zamanı yapmış oluyosun sanırım. İnşallah kısa zamanda bebişin gelir.
Yok cnm , 1 seneye yakındır uğraşıyoruz. Doktor bir dahaki ay aşılama yapalım istersen dedi. Son kendi kendime uğraşlarım yani. Senin var mı?Amin insallah. Bu ay guzeller haberler alirizz.
O kadar takma dusunmee yaa. Gebeligin en buyuk engeli stress bilgin olsunn.
Cocugun varmii..
Yok cnm , 1 seneye yakındır uğraşıyoruz. Doktor bir dahaki ay aşılama yapalım istersen dedi. Son kendi kendime uğraşlarım yani. Senin var mı?
Ayyy aynen ya , kim kiminle ne zaman herşey aleniNe zaman iliskiye girdigimizi yaziyoz yaa. Allahim ne gunlere kaldikk. Affet bizii. Bilgi amacli yaziyoruz sonuctaa. Baska art niyet yokk.
Rrabbim hic birimizin cabasini bosa cikarmasinn.
Kimseyi evlat yokluguyla annelik hasretiyle sinamasinn insallah..
Ne güzel cnm , Allah bağışlasın. Ama yine de yapmasam daha iyidi sanki diye düşünüyorum. İnşallah dileklerimiz çabucak kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?