Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benimde enfeksiyonum var. dün fitil ve antibiyotiğim bitti öncesinde 5 gün soğan kürü yapmıştım. şimdi de maydonoz suyu kaynatacağım sabah akşam içip buharına da oturmayı düşünüyorum. sütsüz yapicam. bakalım inşallah faydasını görürüz. geçmiyo bi türlü bugün haberlerde idrar yolu enfeksiyonunda çok fazla antibiyotik kullanılırsa vücut antibiyotiğe bağışıklık kazanıyor diyorlardı telaş yaptım iyice

Tedavinizi zaten goruyorsunuz once beynen rahat olun .ilk hamileliginden bilmen gerek kafaya takinca stres oluyor

Süt maydonoz yapıyoruz inşallah bir zararı yoktur tedirginde oluyorum kaş yaparken göz çıkarmayalımda

Dogruu spermi gucsuzlwstiriyo. Iltihabin tek sebebi soguk. Soguk suya girmek. Soguk su icmek vs... doktor sana adetliyken mi fitili kullan dedi. Bide adi ne fitilinin.
Adetime 11 gün kaldı o yüzden adet olduktan sonra kullan dedi daha almadım ilacı. İnşallah olmam da gerek kalmaz

Kizlar bende de enfeksiyon cikti. Bu kür tam olarak nasil yapiliyor. Herkes yarim yamalak yazmis. Gunde kac kere yapmak gerek?? Ve ne zaman baslanmali?? Bilgisi olan biri yazabilir mi??

Kizlar bende de enfeksiyon cikti. Bu kür tam olarak nasil yapiliyor. Herkes yarim yamalak yazmis. Gunde kac kere yapmak gerek?? Ve ne zaman baslanmali?? Bilgisi olan biri yazabilir mi??

Canim benim adetim bittigi sabah dus aldmm ve basladim. Sabah bi kere ogleden sonra bi kere yatacagim zaman bi kere yaptim. Her yaptigimda bi 20 dk yarimsaat oturdum. Ücuncusunde yatacagim zaman yaptigimda iliskiye girdm. Sabaha kadar hic kalkmadim. Banyo yapamaman lazim. Soguk alirsin. Kendinide sicak tutman lazim. Suan kalin tayt corap yelek filan giymis durumdayim..

Sadece hamile kalmak icin yapilmiyor degil mi? Ben enfeksiyon gecsin diye yapmak istiyorum cunku..

Merhaba bende yapıyorum akıp gitti derken yani gözle gördünüzmü yaparkenmi akıyordu ben 2 gündür yapıyorum ama akan birşey yok yanlışmı yapıyorum acaba bize tarif edebilirmisiniz

suda maydanozları haşlıyorum sonra kovaya döküp üzerine oturuyorum yarım saat 45 dk kadar ama hava almayacak şekilde tabi bayağı soğutuyorum bu süreçte daha sonra haşladığım maydanozlardan birkaç tane ped gibi yapıp bırakıyorum sabaha kadar akıntı çok yoğun olur anlarsın zaten iltihap söküldüğünü ve inanlmaz rahatlatıcı bir his veriyor

Aynen bendede baya kahverengi akinti var. Soguk almiyim diye ic camasirima bez koyuyorum. Dun gece akinti bezide gecip hep pikeme gecmisti akintisi o derece cok oluyo bendee

Arkadaslar bu sütün icine sogan koyup kaynatip ustune oturan da varmis. Yapaniniz varmii. Oda iyi geliyomu acaba. Yazarsaniz sevinirm

ben dün gece yaptım. şimdi ikinciyi yapıyorum. rahatlattı gerçektende. ama on dk anca oturabildim bacaklarım ağrıdı. aynı zamada bi bardak ayırıp buharın üzerinde otururken bi yandan içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…