Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pudra, Fondöten, KapatıcılarMaybelline Satin Liquid Foundation kullanan var mı?
devir internet çağı işte =)) teknoloji işte izmirdeyim atatürk stadının o taraflarda sürünüom bide internette bi kozmetiksitesinden yardım istedim oda köpük fondoteni önerdi 20yada 21 beyaz ten içinmiş =)) denedinmi hiç onu
devir internet çağı işte =)) teknoloji işte izmirdeyim atatürk stadının o taraflarda sürünüom bide internette bi kozmetiksitesinden yardım istedim oda köpük fondoteni önerdi 20yada 21 beyaz ten içinmiş =)) denedinmi hiç onu
off ya affinitone normal var 24h var satin liquid bide köpük hangisi iyi bunların kafayı yicem :) cildim normal benim bnde nasıl durur bilmioz 24h araştırıyorum biyandan kafamda ötekiler var bunaldım iyice =)))
off ya affinitone normal var 24h var satin liquid bide köpük hangisi iyi bunların kafayı yicem :) cildim normal benim bnde nasıl durur bilmioz 24h araştırıyorum biyandan kafamda ötekiler var bunaldım iyice =)))
Ben de maybelline satin liquid kullanıyorum.Numarası da 30.Ben çok memnunum.2 yıl öncce 30 liraya almıştım hala yarısında düşün.Daha bi 2 yıl daha gider diye dşünüyorum.Bu bitince de max factor alıcam inş.Ama bitcek gibi durmuo
kızlar ya bu fontotenlerin yaş sınırı varmı mesela ben istediğimi kullanabilirmiyim yok kimisi yaşlanma karşıtı yazar mesela onu bunu önleyici fln özgürmüyüm seçmekte yaşım 21 yada seçerken hangilerine nelere bakmalıyım