Gebeliğe Hazırlık Maybe bayby uygulaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

senayaz34

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2012
67
27
288
merhaba arkadaslar ben bu ay çocuk için deneme yapıcam inşallah adet bitim tarihinden sonra maybe baby bu uygulamayı duyan bilen varmı?hangi gün ilşki olursa hangi cinsiyet olacağını gosteriyor.ben allah nasip ederse bir kız evlat istiyorum verirse allahtan vermezse gelecek olan basım üstünde.yinede % 50 şansım varken değerlendirmek isterimbu uygulamayı bilen varsa yada kız çocuk için taktik verecek olan varsa sevinirim

Eklentiler

• 0E63CF35-D191-40CF-9F87-65F5C9C45EE2.png
    0E63CF35-D191-40CF-9F87-65F5C9C45EE2.png
    171,5 KB · Görüntüleme: 63
bilgisi olan yok heralde :110: bugun hamile bir akadasım var onun için baktık gösterdiği tarihe kız yazıyordu uygulamada gerçekten de kızı olacak :KK9:

Böyle şeyler pek inanmıyorum ben.Allah ne verirse.ama yumurtlamadan önce ilişki olursa kız,sonra olursa erkek oluyor büyük ihtimalle.buda dişi spermlerin uzun süre yaşıya bilmesi ve erkek spermlerin daha hızlı ola bilmesinden kaynaklanıyor

Aynen adet ve yumurtlama tarihimin takibi için takvimim uygulamasını kullanıyodum arkadaslarımda onu kullanıyor hatta hamile arkadasım o uygulamaya gore yumurtlama günü gosteren günde hamile kaldı ama kız.yani nasibinde ne varsa o oluyor

Back