Gelinlik Modelleri mayaiolp'nin gelinliği:)

ben çooook beğendim hem değişik hem gösterişli kolları özellikle
güle güle giy tatlım

benim tarzım değil ama siz güzel tasımıssınız allah mesut etsin şimdiden

Kolları güzel olmuş..güle güle giy..mutluluklar..göğsün altından geçen bant ile bele inen çapraz bant olmasa daha iyi olurmuş gibime geldi.tabi senin beğenin önemli..

hepinize tek tek teşekkür ederim hanımlar yorumlarınız için.kollar benim tasarımım diyebilirim.yani bu şekilde olmasını özellikle istedim.aklımda hem sade gelinlikler vardı.sonra internette bi model gördüm eteği böyle toplamalıydı.işte bu olsun dedim. daha sonra gelinlikçide bunu denedim ve son kararım buydu. uzun sürer dikimi zannediyordum ama pazartesi ilk provama gittim ve bu gün de aldım.daha düğüne 1,5 ay var nasıl muhafaza edeceğim hiç bilmiyorum

canm dışındaki kılıfıyla birlikte kapı arkasına falan biyere as.kılıfından çıkarma.mutluluklar tekrardan:)

gelinliğimi diken hanım kılıfın içinde tutma kırışır dedi. annem de üzerine bi çarşaf atıp astı.şimdilik duruyor öyle.yine de saol canım fikrin için

Senin tasarımın olan kollar dışında ben başka biryerini beğenmedim gelinliğin.Çok göz yorucu geldi.
Ama herkesin zevki tabiki önemli olan senin beğenmen.Mutluluklar

Senin tasarımın olan kollar dışında ben başka biryerini beğenmedim gelinliğin.Çok göz yorucu geldi.
Ama herkesin zevki tabiki önemli olan senin beğenmen.Mutluluklar
normalde bu kadar parlamıyor canım flaştan böyle parlak göründü sanırım. teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…