kızlar bu hafta sonu anneleri kıramayarak çeyizim serildi. bakalım beğenecekmisiniz.
hoşgeldiniz....
misafir odam
ay bende mumları yumurta sandım:26:
ne kadar cahalım![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu hafta sonu anneleri kıramayarak çeyizim serildi. bakalım beğenecekmisiniz.
hoşgeldiniz....
misafir odam
ne kadar cahalım![]()
evin çok güzel güle güle otur canım çeyizlerinide güzel günlerde kullan böyle serilip bakılması güzelde toplarken baya zor :)
ilk kez görenlerin çoğu aynı tepkiiyi verdi canım merak etme. hatta biri bunlar pişmiş mi diye sordukızlar bu hafta sonu anneleri kıramayarak çeyizim serildi. bakalım beğenecekmisiniz.
hoşgeldiniz....
misafir odam
ne kadar cahalım![]()
![]()
fanusun dibinde taşlar var üstünde de suda yüzen mumlar var canımben bişeyi merak ettim ..salonda bi cam fanusta yumurta var sanki..onlar ne ..bilmiyorum merak ettim ..süs eşyası mıı
fanusun dibinde taşlar var üstünde de suda yüzen mumlar var canım
herşey özenle seçilmiş belli ama bence danteller olmasa daha modern durur yoksa "annen mi zorluyo senide benim gibi :)" güle güle oturun mutlu günlerde eskisin herşeyin.......
canım çok güzel görünüyor her şey rabbim huzurla kulanmayı nasip etsin..
suda yüzen mumlarının altındakiler ne canım ben suyun içine biraz boncuk atmıştım ama seninkiler daha güzel duruyor....
güle güle otur evinde ... davlumbazın arçelik sanırım memnunmusun birde arçelik in hangi modeli yazabilirmisin