Mayaiolp'nin evi:)

herşey özenle seçilmiş belli ama bence danteller olmasa daha modern durur yoksa "annen mi zorluyo senide benim gibi :)" güle güle oturun mutlu günlerde eskisin herşeyin.......

herşey özenle seçilmiş belli ama bence danteller olmasa daha modern durur yoksa "annen mi zorluyo senide benim gibi :)" güle güle oturun mutlu günlerde eskisin herşeyin.......

zorlamadan olur mu :) ama bunlar fransız danteli seviyorum ben :)

çeyizin,evin,eşyaların hepsi birbirinden güzel ve özenli...yeni gelinlerin evleri imrenilesi oluyor..allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin sevdiklerinle...

canım çok güzel görünüyor her şey rabbim huzurla kulanmayı nasip etsin..:nazar:

suda yüzen mumlarının altındakiler ne canım ben suyun içine biraz boncuk atmıştım ama seninkiler daha güzel duruyor....

canım çok güzel görünüyor her şey rabbim huzurla kulanmayı nasip etsin..:nazar:

suda yüzen mumlarının altındakiler ne canım ben suyun içine biraz boncuk atmıştım ama seninkiler daha güzel duruyor....

saol canım fanusun dibindekiler taş tatlım

güle güle otur evinde ... davlumbazın arçelik sanırım memnunmusun birde arçelik in hangi modeli yazabilirmisin

evet canım arçelk ama hiç bilmiyorum modelini baktım üstünde falan da yazmıyor.genelde açmak aklıma gelmesede açtığım zamanlarda memnunum canım

Back
X