tatlım nasılsın nasıl oldun ? doktor kontrln ne zaman? yeni cicişlerinle hayat nasıl gidiyoorrr
hepinize çok geçmiş olsun canlarım
bende izmirdeyim hatta karşıyakalıyım :)
tavsiye edebileceğiniz doktorlar veya hastaneler varsa lütfen yardımcı olun bana
bende limoncuklarımı büyütüp portakal greyfurt yapatım sizinkiler gibi :)
izmirlileri eklemek istiyorum listeme umarım kabul edersiniz
benim gibi minik memişli olupta ameliyatı güzel geçenler vardır aramızda onların düşüncelerini dahada çok merak ediyorum
canım maşallah diyelim :) biraz da dinlen yinede sen:)
nasıl da aklında tutmuşsun ardaşının dediği şeyineyse sen ağrısız halletmişsin, bencede ya o kadar doluyosa dışarı çıkması daha iyi olur. İzler de geçer zaten, oldun bitti kurtuldun inş bende o günleri görürüm ,
mayacım 1 haftada kendini toparlayabildin dimi?
yan yatmaya da başlamışsın çok sevindim.
bu arada unutmuşum yazmayı.keşke yüzyüze gelince söyleseydin yada evlenmeye karar verdiğin zamanda söyleyebilirdin canım.üzme kendini herşey yoluna girer inşallah.anlar oda hatasını merak etme
mayacim uzuldum bitanem, iliskiniz ne boyutta bilmiyorum ama biraz daha bekleseydin keske soylemek icin erken bi zaman mis kendi kendini uzzmekten baska birsey olmayacak bu benim de esim istemiyo ne yapicagimi bilemiyorum soylemeden olsammi diyosum cunki tek engel o benim icin
sonçare gayet iyiyim tamamen normale döndüm gibi.yan yatmaya da başladım.kontrolum yarın.ama yeni cicişlerle hayatı sorarsan iyi gitmiyo.ben erkek arkadasıma soylemeden yaptırdım bu amelıyatı.daha doğrusu engel olmasından korktum bıraz da belkı.ya da o konudakı hıssettıklerımı cok acamadım ona.boyle anlatınca cok uzak bı ılıskımız var gıbgı gozuktu ama alakası yok.yuzyuze gorustugumuzde soylemeyı dusunuyodum dayanamadım yuzyuze gelmeden soyledım.delirdi.bağırdı çağırdı ayrıldı.bunun dışındaki herşey güzel ama cicişler uğrlu gelmedi sanırım.memelerim var ama sevgilim yok :)
Merhaba arkadaşlar öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun darısı olmayanların başına
Aynı sorun bende de vardı, erkek arkadaşım başta karşı çıkmıştı ama emin olun daha sonra bizden daha fazla hevesleniyorlar. Ben evlenmeden önce yaptırıcam fakat tek bi düşüncem var sert olur mu çok mu yapay durur. erkekler arası anket yapılmış silikon göğüse ele değil göze hitab eder bunun da hiç bi anlamı yoktur gibi yorumlar yapmışlar. Cidden çok merak ediyorum o kadar sert mi oluyolar
hepinize çok geçmiş olsun canlarım
bende izmirdeyim hatta karşıyakalıyım :)
tavsiye edebileceğiniz doktorlar veya hastaneler varsa lütfen yardımcı olun bana
bende limoncuklarımı büyütüp portakal greyfurt yapatım sizinkiler gibi :)
izmirlileri eklemek istiyorum listeme umarım kabul edersiniz
benim gibi minik memişli olupta ameliyatı güzel geçenler vardır aramızda onların düşüncelerini dahada çok merak ediyorum
kızlar ben yaklasık 15 gun onceden regl oldum..narkozla alakalıdır dıye dusunuyorum.normal mı sızce?
cnm sen yinede bir doktora danış ama bende ameliyat sonrası aynı şeyi yaşamıştım ama bir sonraki ay normale dönmüştüm doktora sorduğumda bu normal çoğu kişide görülebiliyor demişti
umarım seninkide öyle bişeydir
kızlar ben yaklasık 15 gun onceden regl oldum..narkozla alakalıdır dıye dusunuyorum.normal mı sızce?