• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

Slm kızlar kalp atışlarını duyan varmı ayın 30 randevu aldım sabırsızlıkla bekliyorum
ben perşembeye aldım randevu canım senle aynıyız. perşembe gideceğim kendi dr.um özelde. ama yarın bir araştırma hastanesine gitme planım var. iğne kullanıyorum ve farklı dr. larında tecrübesinden faydalanmak istiyorum.

ben perşembeye aldım randevu canım senle aynıyız. perşembe gideceğim kendi dr.um özelde. ama yarın bir araştırma hastanesine gitme planım var. iğne kullanıyorum ve farklı dr. larında tecrübesinden faydalanmak istiyorum.
bu hafta perşembe mi bana mutlaka bilgi ver merak ediyorum sen özelemi gideceksin ben devlete gidicem haber bekliyorum senden

Kizlarr bu 9 ayı beraber geciricez ins bide sizdeki degisiklikleri öğrenelim kilo durumu nasıl ben çok kilolu hamile kaldım 71 kg şimdiden çok dikkat ediyorum ilkinde 20 kg aldim şimdide o kadar alırsam yuvarlanirim zatrn ödem gaz ve kabizliktan patliycam sabahtan akşama 3 kg alıyorum :cry::cry:

Selam bayanlar bende son adet tarihi 4mayıstı 4haziranda olmayınca üç gün bekledim test yaptım idrarda pozitifti hatta üçkez yaptım inanmadum :) hemen kan vermeye gittim hcg yapıldı 885,73 çıktı şoklardaydım ertesi gün ultrasona girdim gözükmadi 1hafta sonra girdim tekrar kese var bebek yoktu 10gün sonranyani bu salı girdim bebek yeni yerleşmiş dedi ultrasonu çeken bayan kalp atışı duyulmaz dedi 7+4günlük dedi doktoruma gösterdim sonucu duyulması lazımdı dedi vajinal ultrason verdi kabul etmedim pazrtesi karından gircem duyulmasa vajinadan dua edin bana kızlar duyayım bebeğimin kalp sesini bi haftadır gaz sancım var kasıklarumda ara ara sancı kramp şeklinde bide ağrı oluyo belimde rahimde falan normalmi bunlar ?

Selam bayanlar bende son adet tarihi 4mayıstı 4haziranda olmayınca üç gün bekledim test yaptım idrarda pozitifti hatta üçkez yaptım inanmadum :) hemen kan vermeye gittim hcg yapıldı 885,73 çıktı şoklardaydım ertesi gün ultrasona girdim gözükmadi 1hafta sonra girdim tekrar kese var bebek yoktu 10gün sonranyani bu salı girdim bebek yeni yerleşmiş dedi ultrasonu çeken bayan kalp atışı duyulmaz dedi 7+4günlük dedi doktoruma gösterdim sonucu duyulması lazımdı dedi vajinal ultrason verdi kabul etmedim pazrtesi karından gircem duyulmasa vajinadan dua edin bana kızlar duyayım bebeğimin kalp sesini bi haftadır gaz sancım var kasıklarumda ara ara sancı kramp şeklinde bide ağrı oluyo belimde rahimde falan normalmi bunlar ?
Normal canım bol bol su iç su ağrıyı kesiyor ben denedim ağrım oldukça su içtim tabi bol bol tuvalete gidiyonn ama ağrılarını azaltıyo tavsiye ederim ultra son cihazı ii değilse duyulmuyır bakalım bende salı gidicem inş.8 .haftamdayken

kızlare adetime 6 gün kala yaptım çok silik çıkıyo ertesi gün böyle koyulaşıyor en alttaki sabah yağtığım sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 10400047_1644310279145536_1659564530541138843_n.jpg
    10400047_1644310279145536_1659564530541138843_n.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 98
büyük bir ihtimal adetin 11 günü yumurtladım çıkma ihtimali varmı kızlarya inşallah hamileyimdir çok istiyorum bebeğim olsun

kızlare adetime 6 gün kala yaptım çok silik çıkıyo ertesi gün böyle koyulaşıyor en alttaki sabah yağtığım sizce hamilemiyim
Hepsinde var gibi duruyo bitanesi çok sarımsı onda pek bişy belli olmuyor canm inşllh hamişsndr bide kanda baktır şimdidn gözn aydın :anneadayı:

Brnde test yaptim ama emin olamadim testi pozitif cikipta hamile olmayan oldu mi etrafinizda foto atiyorum

Eklentiler

• IMG-20150624-WA0000.jpeg
    IMG-20150624-WA0000.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 86
Evet yedigun gecen ay klomen kullanmistim hic umudum yoktu bu ay doktor tup bebek merkezine yonlendirmisti sukur gerek kalmadi ikinci cocugum benimde

Evet yedigun gecen ay klomen kullanmistim hic umudum yoktu bu ay doktor tup bebek merkezine yonlendirmisti sukur gerek kalmadi ikinci cocugum benimde
canım bel ağrın falan varmıydı birde kasık ağrın benim 6 gün vr ama testler silik çıkıyo inşallah hamileyimdiya

evet canım vardı benim ilk oglumdada slik çıkmıştı sanki insanın bacagına krap girer ya benimde karnıma giriyodu biraz erken yapmışsın günün geçsin bir hafta sonra net sonuç alırsın

Back
X