- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Testi ne zaman yaptin bi daha yapsaydin keske
5 gün oldu yarın kan vermeye gidicem o yüzden yapmadım tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi ne zaman yaptin bi daha yapsaydin keske
aynen canım önemli olan sağlıklı olmasıBende ikizmisim ama anne karninda diğer bebek olmuş o yüzden benimde şansım varmıdır dedim tek olsun sağlıklı olsun yeterki
ben perşembeye aldım randevu canım senle aynıyız. perşembe gideceğim kendi dr.um özelde. ama yarın bir araştırma hastanesine gitme planım var. iğne kullanıyorum ve farklı dr. larında tecrübesinden faydalanmak istiyorum.Slm kızlar kalp atışlarını duyan varmı ayın 30 randevu aldım sabırsızlıkla bekliyorum
bu hafta perşembe mi bana mutlaka bilgi ver merak ediyorum sen özelemi gideceksin ben devlete gidicem haber bekliyorum sendenben perşembeye aldım randevu canım senle aynıyız. perşembe gideceğim kendi dr.um özelde. ama yarın bir araştırma hastanesine gitme planım var. iğne kullanıyorum ve farklı dr. larında tecrübesinden faydalanmak istiyorum.
Normal canım bol bol su iç su ağrıyı kesiyor ben denedim ağrım oldukça su içtim tabi bol bol tuvalete gidiyonn ama ağrılarını azaltıyo tavsiye ederim ultra son cihazı ii değilse duyulmuyır bakalım bende salı gidicem inş.8 .haftamdaykenSelam bayanlar bende son adet tarihi 4mayıstı 4haziranda olmayınca üç gün bekledim test yaptım idrarda pozitifti hatta üçkez yaptım inanmadum :) hemen kan vermeye gittim hcg yapıldı 885,73 çıktı şoklardaydım ertesi gün ultrasona girdim gözükmadi 1hafta sonra girdim tekrar kese var bebek yoktu 10gün sonranyani bu salı girdim bebek yeni yerleşmiş dedi ultrasonu çeken bayan kalp atışı duyulmaz dedi 7+4günlük dedi doktoruma gösterdim sonucu duyulması lazımdı dedi vajinal ultrason verdi kabul etmedim pazrtesi karından gircem duyulmasa vajinadan dua edin bana kızlar duyayım bebeğimin kalp sesini bi haftadır gaz sancım var kasıklarumda ara ara sancı kramp şeklinde bide ağrı oluyo belimde rahimde falan normalmi bunlar ?
Hepsinde var gibi duruyo bitanesi çok sarımsı onda pek bişy belli olmuyor canm inşllh hamişsndr bide kanda baktır şimdidn gözn aydınkızlare adetime 6 gün kala yaptım çok silik çıkıyo ertesi gün böyle koyulaşıyor en alttaki sabah yağtığım sizce hamilemiyim
Sen hemde ap açık hamilesin cnm tebrik ederim günün geçmişmiydiBrnde test yaptim ama emin olamadim testi pozitif cikipta hamile olmayan oldu mi etrafinizda foto atiyorum
Sevmdm canm allh kucanada almayı nasp etsnEvet yedigun gecen ay klomen kullanmistim hic umudum yoktu bu ay doktor tup bebek merkezine yonlendirmisti sukur gerek kalmadi ikinci cocugum benimde
canım bel ağrın falan varmıydı birde kasık ağrın benim 6 gün vr ama testler silik çıkıyo inşallah hamileyimdiyaEvet yedigun gecen ay klomen kullanmistim hic umudum yoktu bu ay doktor tup bebek merkezine yonlendirmisti sukur gerek kalmadi ikinci cocugum benimde