Kızlar Yardım Edebilir misiniz? Maxx Royal, Voyage Belek ve Adam&Eve otellerinden hangisini seçmeliyim? Olumlu olumsuz bütün düşüncelerinizi paylaşın lütfen.
maxx royal neden o kadar coşmuş ya :/
fiyat konusunda sıkıntın yoksa maxx tabiki 5 gece 5000 fln erken rezervede nakit ve kara manzaralı odası
bir de ets hiç yardımcı olmuyor ya neden böyle yapıyorlar herkes çok methediyor ama bir tek bizimle ilgilenmiyorlar herhalde sırf jolly turun bu ilgisinden dolayı adam eve hoteli tercih edicez.
aynen ets de bende pek ilgi görmedim, jolly gitmedim henüz ya adam eve ye giden tanıdğınız fln var mı ben yorumlara güvenemiyorum çnkü orayıda çok mrk ediyorum
araştırdıysan biliyorsundur canım, maxx royal ile voyage belek dip dibe.. ben balayımı voyage belekte yaptım..eğlenceleri, partileri, yok türk geceleri.. otel zaten bayaa kalabalık baya hareketliydi.. ama maxx royal bomboştu.. fiyatlardan dolayı olabilir tabi ama balayında da insan eğlence istiyor biraz.. voyage belekte hergün bir etkinlik vardı.. diğer kısımlarını forumlarda yazdım zaten hizmet kusursuzdu.. tabiki sen bilirsin ama adam&eve dedikleri gibi. eğer kıskanç isen bence gitme :)
jolly e gitmene bile gerek yok canım internet üzerinden yaz hemen fiyat çıkartıyorlar otel öneriyorlar ben çok memnun kaldım. Adam eve e giden tanıdıklarımız var herkesin ortak görüşü ''sen çok kıskançsın kıskançlıktan birbirinizi yersiniz'' oldu. Baya yabancı müşteriler oluyormuş üstsüz ve rahat tavırları kıskançlığa sürükleyebiliyormuş. Genelde çocuklu aileler pek tercih etmiyormuş ben çocuksuz olduğu için gitmek istiyorum zaten. Nişanımın kuzenin gittiği dönemde 10 15 kişilik erkek grubu varmış çok rahatsız olmuşlar. Genel olarak güzel bir otelmiş kim kime dum duma zaten yetkililerde fazla ilgilenmiyormuş isteyen istediğini yapıyor çocukta yok o tarz bi yer isteyenler için adam eve gayet uygun.
araştırdıysan biliyorsundur canım, maxx royal ile voyage belek dip dibe.. ben balayımı voyage belekte yaptım..eğlenceleri, partileri, yok türk geceleri.. otel zaten bayaa kalabalık baya hareketliydi.. ama maxx royal bomboştu.. fiyatlardan dolayı olabilir tabi ama balayında da insan eğlence istiyor biraz.. voyage belekte hergün bir etkinlik vardı.. diğer kısımlarını forumlarda yazdım zaten hizmet kusursuzdu.. tabiki sen bilirsin ama adam&eve dedikleri gibi. eğer kıskanç isen bence gitme :)
voyage da delux sueitte mi kaldınız peki
Canım ben otel yorumları yazan bi sitede okudum maxx royal ve adam eve yan yanaymış demekki bu üç otel yan yana.. Adam eve deki eğlenceleri beğenmeyenler maxx royalin eğlencelerine katılmış.
Voyaga belek çok mu kalabalık oluyor çoluk çocuk falan?
Canım ben otel yorumları yazan bi sitede okudum maxx royal ve adam eve yan yanaymış demekki bu üç otel yan yana.. Adam eve deki eğlenceleri beğenmeyenler maxx royalin eğlencelerine katılmış.
Voyaga belek çok mu kalabalık oluyor çoluk çocuk falan?
valla ben gittiğimde kalabalıktı, ama otelin %80 i yabancı zaten... o yüzden ortam çok rahat.. çoluk çocuk ben pek görmedim sayılı vardı.. türk az zaten.
oteller arası geçiş olduğunu sanmıyorum ben... olsa maxx royalle voyage belek olurdu ikiside ets. ama öyle bi geçiş falan yoktu mantıksız zaten. hem voyage da gerek yok zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?