Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

kızlar dün maxim siparişim geldi.gece sürdüm. e biraz kaşındı . yattım uyudum. hiç umudum yoktu ve bugün yeni işe başladım.allahım ben nası çalışcam diyodum. resmen koltuk altım şakır şakırdı. devamlı. ama bugün gözlerime inanamadım.ya bu nası bi şeydi. kupkuruydum.hala öleyim. o kadar çok hareket ettimki
ona rağmen kupkuru. insan olduğumu anladım. çok mutluyum

ben de aldığım gün temizlik yaptım yüzüm gözümden ter akıyor ama koltuk altım kupkuruydu. kaydirigubbakcemile3 bu arada epilasyondan sonra sürmeyin arkadaşlar çünkü kaşıntı ve yanma hissi yapabiliyor. epilasyon yapacağınız zaman bir gece önceden sürün nasıl olsa bir kaç gün idare ediyor..:dance:

arkadaşlar aşırı terleme yani hiperhidroz hastalıgı olanlarda maxim işe yaramıyor bence, ama normalin biraz üstünde koltuk altı terlemesi yaşayan insanlarda sonuç alınabiliniyor olabilir. benim el ayak ve koltuk altım orta okul çagımdan beri aşırı terler sular akardı koltuk altımdan belime kdr aktıgını bilirim. Ellerimdee hep sırılsıklam otobüslerde minibüslerde ayakta kalmak bi eziyet hiç o demirlere tutunmak istemezsiniz bıraktıgınızda sırılsıklam bir görüntü oluşur. Tokalaşmak vs. Bu derdi çeken sıkıntılarını bilirr ztnn.. Maxim aldım tereson aldım iyontoferez makinası aldım inanın hiç birinden sonuç alamadım salı günü bayram ali özusluya klipsli ets ameliyatı oldum resmen hayata yeniden başladım.. eger sizinde aşırı terlemeniz varsa zaman kaybetmeyin.. ayrıca bu ürünler almnym klorur içrdigi için kansrjen...
klipsli ets hakkında merak ettiklernz varsa sorablrsnz

arkadaşlar aşırı terleme yani hiperhidroz hastalıgı olanlarda maxim işe yaramıyor bence, ama normalin biraz üstünde koltuk altı terlemesi yaşayan insanlarda sonuç alınabiliniyor olabilir. benim el ayak ve koltuk altım orta okul çagımdan beri aşırı terler sular akardı koltuk altımdan belime kdr aktıgını bilirim. Ellerimdee hep sırılsıklam otobüslerde minibüslerde ayakta kalmak bi eziyet hiç o demirlere tutunmak istemezsiniz bıraktıgınızda sırılsıklam bir görüntü oluşur. Tokalaşmak vs. Bu derdi çeken sıkıntılarını bilirr ztnn.. Maxim aldım tereson aldım iyontoferez makinası aldım inanın hiç birinden sonuç alamadım salı günü bayram ali özusluya klipsli ets ameliyatı oldum resmen hayata yeniden başladım.. eger sizinde aşırı terlemeniz varsa zaman kaybetmeyin.. ayrıca bu ürünler almnym klorur içrdigi için kansrjen...
klipsli ets hakkında merak ettiklernz varsa sorablrsnz

Her türlü ürün ve tedavinin etki ettiği ve etmediği insanlar vardır tabii ki. Ancak ben de hiperhidroz sorunu olan biriyim ve kk ile tanışmamı sağlayan da artık yeter diyerek araştırmaya başlamamla olmuştu. Ünli bir köşe yazarının da aynı sorunu (aşırı terleme) ile ilgili yazıları, kk başta olmak üzere forumlar vb. Ve ilk kullanımda 7-10 gün süren kurulukla tanıştım maximle.

Dediğiniz gibi alüminyum klorür içeriği var, ancak kansere yol açmasıyla ilgili aynı tatlandırıcılarda olduğu gibi bir durum söz konusu olduğu yazıyor, söyleniyor birçok yerde bu maddenin. Yani ne kadar kullanıldığı.

Eğer ben de fayda göremeseydim tabii ki devam edecektim araştırmaya. Ama dediğiniz gibi sadece normalin biraz üzerinde terlemesi olanlara değil bizim gibi hiperhidrozlara fayda eden/edebilen bir şey. Piyasada denemediğim ürün kalmamıştı neredeyse buna sıra geldiğinde. :gitme:

Bir de doğal bir ürün olduğu söyleniyor son zamanlarda, ufak taş/mum gibi bir şey, tamamen doğal ürünlerdenmiş, bir eczanede şeffaf bir şeye bakmıştı arkadaşım ama adını hatırlamıyorum. :sm_confused:

bende fazla terleyenlerdenim. acayip utanıyorum koltuk altım terleyince artık bıktımm.. ama gecmiyor işte gecmiyor.. maximi bulup hemen terden kurtulmak için sabırsızlanıyorum:jeyyar:

Ben de baya bir süredir kullanıorum maximi. ve gerçekten işe yarıor. hiç umudum yoktuu ama süper bi ürün. epilasyon yaptıınız gün kullanmamanız ii olur. bir de ben de 3 gün üst üste sürüncede kaşıntı yapıo.. ztn haftada 2 kere sürseniz bile yeterli oluo.

bende bugün internetten siparişimi verdim kullanmak için sabırsızlanıyorum!! umarım etkili olur bıktım bu dertten...:S

kızlar.banada 1 ay önce maxim ii gelmişti ama .bu günlerde etkisi azaldı. sürüyom gece ama gene terliyom. oysa 1 ay önce ilk sürüşümde bile etki etmişti
sık sürüyorum ondanmı acaba.
bide geçen gece gündüz duş aldığım için tekrar yıkanmadan sürdüm. ondanda olabilirmi

maxim bugün geldi kızlar bu gece sürücem bakalım inş. işe yarar.. şimdi ben bunu sürdkten snra sabah yıkıcam mı?? kullananlar anlatabilir mi lütfen???

evet canm gece yatmadan önce kuru temiz cilde süreceksin sabh yıkıycaksın yani ben öyle yapmıştım çok da memnun kaldım şimdi yeniden sipariş vermeyi düşünüyorum

evet kızlar bende denedm ve bu gerçekten inanılmaz bişii yaa bukadar etkili olacağını düşünmemştmm koltukaltımda bir damla bile ter olmadıı hayran kaldım çookk mutluymkaydirigubbakcemile5zemuszemus:dance::dance: ellermde de etkisi oldu tamammen kesmedi ama baya bi alzaldı zaten daha ilk günüm umuyorum ilerleyen günlerde buda geçicekk:Saruboceq:... bu sorundan muzdarip olanlar bi alıp deneyinn gerçekten çook işe yarıyor bende inanmamıştm ama şuan süperimm:dance:
inşallah hep böyle devam eder bidaha terlemek istemiyoruuummmm...:nazar::teytey::nazar:

evet canım benimde ilk gün hiç umudum yoktu. ama manzarayı görünce bende gözlerime inanamamıştım. artık her renk giyebiliyorum. inanın kızlar bazen dışarıya bile çıkmaya utanıyordum.hayatta soyutlamıştım kendimi . ama bu yıl maxim sayesinde yeniden hayata döndüm

Herkese merhabalar,
Eczaneden alanlar için bir sorum olcaktı.Ben bugün gittim eczaneye sordum ancak bilmediklerni söylediler ve eczadeposuna sordular.Onlarda bilmediklerini söylediler eğer Sağlık Bakanlığı onayı olsaymış depolarda olurmuş.Peki diğer eczanelerden nasıl aldınız?
Şimdiden teşekkür ederimm..

Herkese merhabalar,
Eczaneden alanlar için bir sorum olcaktı.Ben bugün gittim eczaneye sordum ancak bilmediklerni söylediler ve eczadeposuna sordular.Onlarda bilmediklerini söylediler eğer Sağlık Bakanlığı onayı olsaymış depolarda olurmuş.Peki diğer eczanelerden nasıl aldınız?
Şimdiden teşekkür ederimm..

her eczanede değil zaten, hani kozmetik vb ürünlerin satışını da yapan reklamlarda hani "seçkin eczanelerde"der ya çok gülerim o lafa da neyse, oralarda var. ithal ürün zaten. büyük alışveriş merkezlerinde ya da nasıl diyeyim dediğim gibi ilaç dışında şeyler de satan büyük eczanelerden alıyorum ben.

evet canım her eczanede bulunmuyor ben de eskişehirde bir eczaneden aldım ama bulana kadar tüm eczaneleri gezdim maxim diye sorunca sanki uzaydan gelmiş gibi yüzüme baktılar "o ne ya" der gibi sinirim bozulmuştu ama sonunda buldum

katılıyorum canım sana arkadaslar bende maxim kullanıcısıyım ve cok memnunun kullanmayanlara cekınenlere tavsıye ederım

ellerim aşırı derecede terlediği için bende maxım kullandım.ama bende tamamen yok etmedi sadece biraz azalma oldu o kadar...ben hala çok memnunum diyebileceğim bir krem yada roll-on la tanışamadım :KK43: mafoldumben

aşırı terleme sorunum var özellikle koltuk altında ,
maxim almak istiyorum fakat etkisi olur mu bilmiyorum.
sporcuyum özellikle spor yaparken herkesin kol altı normal seviyede nerdeyse madeni 1tl büyüklüğünde bir ıslaklık varken benim tişöretlerimde kol altı sular seller gibi akıyor resmen.

maxim aktif spor yaparken etkili olur mu acaba?

yıllar önce trafik kazsı geçirdim.
epey zorlu bir iyileşme dönemim oldu.
şu an tam olarak iyileşemedim.
neyse bu kazadan sonra sempatik sinir sistemimde bir hata oluştu
8-10 yıldır acaip terliyorum geçen senelerde doktora gittim tiroidimin olduğunu söyledi.terleme sorunuma hiperhidrozis demedi hatta geçen hafta bile bir sürü tetkik yaptırdım.doktor terle ne uğraşıyorsun bile dedi
sonuç olarak arkadaşlar spora devam etmekteyim.
spor da acaip terliyordum spor yapmadığım zamanlarda bile otururken kolumun altı şakır şakır terlemekte idi.
maksimi sitede yazılanları takip ederek 22.10.2009 tarihinde aldım.
sağlığıma yan etkisi olmaz diye umuyorum hala.
ve inanamıyroum gerçekten terlemeyi daha ilk günden bile kesti.
bgn yine antrenmana gittim ve kol altım az bile denemiycek kadar terledi.
yaptığım efora gör çok az bir terleme oldu.sırtım ve başka yerlerimde normal seviyede terledi.
ben eğer bir yan etkisi yoksa ilerki zamanlarda bir problem çıkmazsa,(inşllh çıkmaz) inanın mucize bir kozmetik ürün olduğunu düşünüyorum.kendimi temiz kuru hissetmeyeli yıllar olmuş hala inanamıyorum.
almak için tereddütü olanlara gerçekten tavsiye derim.
sevgiler..

selam .
evet maxim çok etkili fakat koltuk altında kararmaya sebep oldu.
yani bir şeyi düzeltelim derken simsiyah kolaltı hiç de hoş olmaz gibi geliyor.
bu sorunu yaşayan var mı?

X