Dudak Makyajı Max Factor Mü? Maybeline Mi? Loreal Mi?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
max faktoru tek geçerim kızlar. sabah sürüyorum akşam evde makyaj sütüyle çıkıyor. kaldıkçada rengi daha hoş oluyor sanki. tavsiye ederim.

Kesinlikle zemzem01'e katılıyorum. Artık Max Factor harici ruj kullanmama kararı aldım. Ruj bulaştı, bozuldu, tazele derdi bitmiştir. Sabah sürüyorum, akşama kadar ye iç sil hiçbir şekilde bozulmuyor. Kullandığım Radiant Rose 510 numara.Çok memnunum.
Sağlıcakla.

ben her marka ruju denedim neredeyse, MAX factor diyorum başka bi şey demiyorum. 830 numara mat pembe bir ruj kullanıyorum şimdi, nerdeyse gün boyu kalıcı ve çok doğal. 35 tl ye aldım, açıkçası ilk başta biraz içim acıdı ama kullandıkça helal olsun dedim :)

ay bende alacaktım bugün kalıcı bir ruj ama karar veremedim yaaaaa. satıcı kıss hepsi kalıcı diyor ne alakaysa. göz kalemlerinide akmıyor diye verdiler hepisi akıyor valla. satanistler gibi oluyorum aynaya bakmayıncaç neyseki cecilenin kelemini buldumda içim rahat etti.... ama max factor cidden süper bir marka. fiyatları biraz tuzlu emme. değer bence:)))

bir dahaki gidişimde bende alırım maxın rujundan da renge karar versem keşke:)))

Ben hiç max factor kullanmadım şimdiye kadar, nedense bana iç cazip gelmio bu marka.Ama loreal ve maybellini bayıla bayıla kullanıorum.Çok güzel renkler bulabiliyorum ikisinde de,ayrıca yumuşacık oluyo rujları.Benim kalıcılıkla ilgili bi derdim de yok.Yani benim için ruj kalıcı olmasa da olur.Ben zırt pırt yenilerim onu zaten.Ayrıca kalıcı rujlardan da hiç hazzetmiorum, dudağı kurutuolar ve hiç hoş bi görüntü olmuo.:dilcikar:

kızlar bende maybelline in 3 tane ruju var renkler çok güzel ama hiç kalıcı değil sürdükten 1 saat sonra dudağımda bişey kalmıyo gibi geliyo bana...

ha bide max factor un lipfinity çift taraflı gloss u var gerçekten muhteşem 10 saat kalıcılığı var, tek sorun sürdükten sonra kolay kolay çıkaramıyorum:)

ha bide max factor un lipfinity çift taraflı gloss u var gerçekten muhteşem 10 saat kalıcılığı var, tek sorun sürdükten sonra kolay kolay çıkaramıyorum:)

evet bende de var, ve gerçekten de çıkartmak için çok uğraşmıştım kremlerle bile çıkmadı makyaj temizleme mendili bile çok zor çıkardı :KK70:

X