samsun medicana halit urgan..yalnız kızlar,moralim bozuk..küçük oldu sanki..
genç kız memesi gibi..sonradan daha da küçülür mü bunlar..yoksa gözüm alışır mı? offfff............
300 demişti ameliyattan önce..275 takmış..küçük işte yaa..
genç kız memesi gibi..sonradan daha da küçülür mü bunlar..yoksa gözüm alışır mı? offfff............
cnm çok geçmiş olsun güle güle kullan,darısı olmayanların başına inşallah(banadaaaaaaaaa)
arkadaşlar ben geçen çarşamba dr. halit beye burun estetiği yaptırdım..meme büyütme ameliyatı da düşünüyorum..hastaneden ve doktorumdan memnun kaldığım için meme büyütme ameliyatımı da ona olucam ama burnum biraz iyileşsin diye bekliyorum bi de eşimi bu fikre yavaş yavaş alıştırmam lazım. bu konuda baya bi araştırma yaptım.halit beye de burun için gittiğimde kafama takılan soruları sordum.
canım geçmiş olsun :) bence öyle düşünme, ameliyat sırasında bir kaç deneme yapıyor halit bey. sana en uygununu takmıştır. sen tabi çok büyük istiyorum demediysen.. ben de bu konuda endişeliydim başta ama istediğim gibi oldu.. büyük olunca balon gibi duruyor.
halit bey ameliyattan önce bana birsürü resim göstermişti. ben fikrimi soyledim ona en yakın boyutta yapmış. ancak bu kadar net anlatabilirdim sanırım istediğimi.
bir de bende de oldu, gözün alıştıkça daha büyük olsa iyi olmazmıydı demeye başlıyorsun, sonra bu duygu da geçiyor.. doyumsuzluk işte.. :)
selam canım...
acaba protezlerin mentor marka mıydı? memnun musun yumuşaklıklarından şu anda? ben de ameliyat olacağım ama bu konuda endişeliyim, yoksa ona göre yoksa istanbul'a gideceğim samsun'dan, sırf marka yüzünden(
arkadaşlar, neden cevap veren yok acaba ya? buradaki amaç birbirimize yardımcı olmak değil mi?
yalnız kaldım, yardım edin lütfen
arkadaşlar ben geçen çarşamba dr. halit beye burun estetiği yaptırdım..meme büyütme ameliyatı da düşünüyorum..hastaneden ve doktorumdan memnun kaldığım için meme büyütme ameliyatımı da ona olucam ama burnum biraz iyileşsin diye bekliyorum bi de eşimi bu fikre yavaş yavaş alıştırmam lazım. bu konuda baya bi araştırma yaptım.halit beye de burun için gittiğimde kafama takılan soruları sordum.
arkadaşım nasıl yardımcı olabilrim?? soruların varsa mailimi yazdım ordan sorabilirsin kafandaki soruları sorarsan yardımcı olabilrim.yalnız değilsin biz buradayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?