maviruya Meme Estetiği Ameliyatı

bence canını sıkma...bana 300 cc takılmıştı ve baya büyük....seninki de benimkiden çok küçük değil...umarım ödemler indikten sonra daha da beğenirsin....endişe etme, takma, herşey yolunda gider...

Alışı alışır merak etme ameliyatta 300 cc denemiştir mutlaka cildin elastikiyetine esnekliğine göre denemiştir.Biz doktorların gözüyle bakamıyoruz malesef.dert etme bu kadar

uzulme canim benim 300 cc yuvarlak ona ragmen bi kucuk geldi gozume cokk uzuldum ama simdi tam vucuduma gore oldugunu ve ideal buyuklukte oldugunu dusunuyorum.baslarda boyle bunalimlar oluyor eminim sende zamanla tam sana uygun olan protez takilmis diye dusuneceksin.biraz sabir canimm bu arada cok gecmis olsun :)

bende memebüyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak korkuyorum. medicanada halit urganı duymmuştum gazetelerde,bilboardlarda reklarını yazılarını okuyoruz görüyoruz ancak ameliyat olanın ağzından ve deneyiminden faydalanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.ameliyat maliyeti kaç para toplam?

arkadaşlar ben geçen çarşamba dr. halit beye burun estetiği yaptırdım..meme büyütme ameliyatı da düşünüyorum..hastaneden ve doktorumdan memnun kaldığım için meme büyütme ameliyatımı da ona olucam ama burnum biraz iyileşsin diye bekliyorum bi de eşimi bu fikre yavaş yavaş alıştırmam lazım. bu konuda baya bi araştırma yaptım.halit beye de burun için gittiğimde kafama takılan soruları sordum.

geçmiş olsun, yeni memelerinle mutlu bir hayatın olsun darısı bizlerin başına

merak eden olursa bilgi vereyim..maliyeti 4000 ameliyat,150 sütyen,150 bir gecelik yatış ücreti..benim gibi hiç ama hiç göğsünüz yoksa 325 falan taktırın..yoksa genç kız göğsü gibi olur..doktora küçük olduğunu söyledim,şaşırdı..yılların açlığı dedi..hep böyle hasta psikolojisi..hep küçük bulurlar ama zamanla alışıcaksın dedi..kafaya takmıyorum artık..

cnm çok geçmiş olsun güle güle kullan,darısı olmayanların başına inşallah(banadaaaaaaaaa)

halit urgan'ın boş zamanına rastlayamıyroum ki gidip görüşeyim.

yoksa ben de aranıza katılacağım ama bakalım...

toplam ne kadar ödedin canım ya her şey dahil?

selam nikaca...

ben de halit bey'e hem burun hem göğüs estetiği olacağım ama aklım çok karıştı. memnun kaldın mı sen acaba? görme şansım var mı? ya da daha doğrusu özelden görüşme imkanımız var mı acaba? yardımcı olursan çok mutlu olurum (

merhama maviruya...

şu an memelerin ne durumda acaba??

ben de halit bey'e ameliyat olacağım ve bana da 275 cc önerdi. yalnız benim esas korkum mentor marka protezin yumuşamadığı söylentileri. acaba memelerin şu anda hala sertler mi ve dokunduğunda silikon olduğu belli oluyor mu?
cevaplarsan çok mutlu olurum. çok kararsız ve zor durumdayım canım ya? görünüş olarak memnun musun duruşundan?

selam canım...

acaba protezlerin mentor marka mıydı? memnun musun yumuşaklıklarından şu anda? ben de ameliyat olacağım ama bu konuda endişeliyim, yoksa ona göre yoksa istanbul'a gideceğim samsun'dan, sırf marka yüzünden (

halit urganı tavsiye edenbilirim sizlere markaya takılı kalmamak lazım doktorunuzdan konuyla ilgili bilgi almalısın

arkadaşlar, neden cevap veren yok acaba ya? buradaki amaç birbirimize yardımcı olmak değil mi?

yalnız kaldım, yardım edin lütfen

arkadaşlar, neden cevap veren yok acaba ya? buradaki amaç birbirimize yardımcı olmak değil mi?

yalnız kaldım, yardım edin lütfen

arkadaşım nasıl yardımcı olabilrim?? soruların varsa mailimi yazdım ordan sorabilirsin kafandaki soruları sorarsan yardımcı olabilrim.yalnız değilsin biz buradayız.

nikaca fikirlerine ihtiyacımız var, nerelerdesin...

arkadaşım nasıl yardımcı olabilrim?? soruların varsa mailimi yazdım ordan sorabilirsin kafandaki soruları sorarsan yardımcı olabilrim.yalnız değilsin biz buradayız.

teşekkür ederim canım. yarın yani bugün tekrar bir görüşmeye gidip artık hem burnumu hem göğüsleri bir karar bağlamak istiyorum. meme için sertlikte, burun için de tabiiki en yakışacak haliyle sıkıntılarım var. halit bey'in hastası olarak da meme için sadece sana, burun için de 2 arkadaşa ulaşabildim. bu da fikir alabilmem için çok az. valla bilmiyorum, ameliyat olan; evet oldum diyor ama o kadarcık, yorum yapan falan yok. yapmak zorunda da değil kimse gerçi ama işte benim de iyice sinirlerim bozuldu mu ne; boşuna yazıp duruyorum bu siteye sanki, cevap alabildiğim yok. sana ayrıca teşekkür ediyorum yalnız... geçmiş olsun dileklerimle canım tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…