tabii ki açıköğretime böyle bir bölüm açılmış ne için?insanlar okusun diye.ama bana kalırsa hiç bir mantığı yok.küçümsemiyorum ama örgün öğretim bitirenler bile işsizken bence hiç böyle bişeye kalkışmayın.sizin zaten bir mesleğiniz var mali müşavir olmasanız bile hangi şirkete fabrikaya firmaya giderseniz gidin "muhasebeci" etiketiyle iş bulabilirsiniz.herkes diken üstünde özel sektörde ama herkes rahat edeyim diye devlet kadrosu almaya çalışırsa özellerde kimler çalışıcak?
size tavsiyem şuanda yaptığınız işi layıkıyla devam ettirin.onu mu yapsam bunu mu yapsam diyerek hayat geçmez.ha idealinizdir türk dili öğretmeni olmak eskiden beri orasına karışamam ama doktorlar çok kazanıyor diyip hepimiz doktor olmaya kalkarsak olmaz bu iş...bilmem anlatabldimmi sizi yargılamak değil amacım şartlarından memnun olduğunuz mesleğinizi bırakıp ne olacağı belli olmayan bir işe yönelmeyin bence..geçen zaman geri gelmiyor..sevgiler
muhasebe ile ilgili herhangi bir iş yapmıyor musun?
türk dilini bitirdikten sonra iş bulup çalışabileceğine inanıyorsan ve için de o azim varsa oku madem.keşke bu seneden başlasaydın.vakit kaybetmemiş olurdun.başarılar.
güzelim sen işletme okumuşsun
bence ne smmm ( diken üstünde olduğun için) ne de öğretmenlik ( atanma ihtimalin çok düşük)
bak seneye memur alımı var..işletme mezunları 80-85 puan aralığında çok rahat atanıyor..bence sen kppss çalış..hatta sgk sözleşmeli eleman aldı ve puanlar 74 e kadar bile düştü
ben de eğitim fakültesinde okuyorum, konun ilgimi çekti. Öğretmenliğe hiç bulaşma bence. Mali müşavirlik yoluna girmen bana daha mantıklı göründü. Yıllar çok çabuk geçiyor ve mali müşavirlik çok geçerli bir meslek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?