• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

herşey gönlünce olsun canımmm :16::16::16:

buarada benim eşimde adanalı , ahh bu adanalılar yokmuuuuu :9::9::9::9:

kızz senin kocişde mi adanalı ayy çok sevindim senle rastlaştığıma ya anlatsana bişiler düğünler adetler sözler fln nasıl olur şöyle şimdilik genel hatlarıyla zamanı gelince didiklerim ince ince sorarım zaten:54:

günaydın kızlar :16::16::16::16::16:
migren ve bel ağrısıyla uğraşıyorum uğrayamadım buraya :5::5::5::5::5::5:
bugun daha iyi sayılırım

mavimi tatlım gözünaydın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

rahatsızdım dün niyetliydim oğlum okuldan gelince baktım yatak odası dagınıktı toplayamamıştım çarşafa kadar düzeltmiş
akşamda bulaşıkları makineye dizdi şaştım kaldım ama işin komik tarafı erkek annesi olmak bu sanırım kaynanalıgım tuttu doğmamış çocuga don biçmek gibi:37::37: oğlum evlenince eşi hiçbi iş yapmazda oğlumu kullanırsa düşüncesi içinde buldum kendimi :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Gunaydin herkese,mavimi gozun aydin cnm nisanlin gelmis yalniz o nasil bi nisan cizelgesidir oyle:)bende bugun 60.5 ciktim.Yani ellili rakamlari gormeye az kaldi:8:

günaydın kızlar :16::16::16::16::16:
migren ve bel ağrısıyla uğraşıyorum uğrayamadım buraya :5::5::5::5::5::5:
bugun daha iyi sayılırım

mavimi tatlım gözünaydın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

rahatsızdım dün niyetliydim oğlum okuldan gelince baktım yatak odası dagınıktı toplayamamıştım çarşafa kadar düzeltmiş
akşamda bulaşıkları makineye dizdi şaştım kaldım ama işin komik tarafı erkek annesi olmak bu sanırım kaynanalıgım tuttu doğmamış çocuga don biçmek gibi:37::37: oğlum evlenince eşi hiçbi iş yapmazda oğlumu kullanırsa düşüncesi içinde buldum kendimi :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

elisam34 rabbim hayırlısını versin ama biraz erken değil mi :1::1::1::1::1::37:

elisacım az bekle canım gelinin bi olsun o zaman kaynanalığın tutar:27::27:

mavimi senin kahvaltı tabağını sevsinler

canım öncelikle azimli ol sen daha baştan pes etmişsin :19::19:

ben bile defalarca başlamıştım ama bir türlü devam ettiremiyordum :43:

ama sonra buraya rastladım ve hayatıma yeni bir sayfa açtım :32:

şimdiden 1 kg verdim ve gittikçe veriyorum hissediyorum:52:

birde buraya yazmak bir sorumluluk hissi uyandırıyor insanda

imkanın varsa gir yaz yoksa da evde kağıda yaz ve ne kadar ne yediğini gör :8:

kiloşlar gidicek :kkk:

Tatlım bende bir çok kez basladım ama tatlısız yapamıyorumm ki..canım hep bişeyler çekiyor..ama azimli olmaya çalışcam burayada yazıcam ınsallah

kızlar bu sabah yürüyüşümü yaptım geldim tartıda 70.8 rakamını gördüm :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

menümü yazıyım bugun

sabah
hiç kahvaltı istemedi cnm erik ve kayısı yedim

ara
lokum :20:

öğlen
barbunya pilaki
ayran

ara
yok

akşam
ızgara köfte
salata
2-3 kaşık yoğurt :56::56::56::56:

gece
meyvalı yoğurt
prebiyotik olanlardan :23::23::23:

kızlarrr bu akşam ipin ucunu bayağı kaçırdım yeaaanii :17::17::17::17::17::17:

öncelikle ömrüme çok güzel bir sürpriz doğum günü yaptım şaştı kaldı :16::16::16::16::16::16:

zaten sınırı aşmamda orda oldu pasta çekirdek meyve suyu anowww yazarken çoık geldi :30:

artık gece dikkat edicem

yarın da oda arkadaşlarım beyti yemeye gidelim diyolar ne ypcam bilmiyorum :24:

Slm kızlar birtürlü vakit bulup yazamadım
Mavimiiii tatlım gözün aydın Allah bi daha ayırmasın inşallah
Çok utanıyorum çok ama yinede paylaşmak istiyorum utanç veren bu saçma menüyü
Kahvaltı
2 lokma ekmek bir iki çatal patates
Veee 5 tane mini eti cin
Veeee 3 saat sonra eti cinin pakette geri kalanı
Veeee 2 pişmaniye
2 saat sonra 2 yumurta peynirden omlet
Kara lahana sarması yarım porsiyon yağsızdı üzerine bir kaşık yoğurt
Biraz kiraz ve erik
Eleştiriye son derece açığım çok moralim bozuk çok

günaydınnnnnnnnnn

dün 1,5 saat spor yaptım akşam 5 te bir elma ve saat 7.30 da 1 salatalık ve 1 domates yedim hopp ordan spora:8:

kızım bugün benimle çalışıyor:16::16:

kk ya uğrayamam bugün çok öpüldünüz..

mavi mavi masmaviii gözün gönlün aydın olsunnnnnnnnnnnn bütün mutlu günler seninle olsun

Slm kızlar birtürlü vakit bulup yazamadım
Mavimiiii tatlım gözün aydın Allah bi daha ayırmasın inşallah
Çok utanıyorum çok ama yinede paylaşmak istiyorum utanç veren bu saçma menüyü
Kahvaltı
2 lokma ekmek bir iki çatal patates
Veee 5 tane mini eti cin
Veeee 3 saat sonra eti cinin pakette geri kalanı
Veeee 2 pişmaniye
2 saat sonra 2 yumurta peynirden omlet
Kara lahana sarması yarım porsiyon yağsızdı üzerine bir kaşık yoğurt
Biraz kiraz ve erik
Eleştiriye son derece açığım çok moralim bozuk çok

ahh arkadaşım bende aynı durumdaydım bugün,yedim yedimmm...ama moralim yiyerek düzelmedi.boşuna yedim yani onca şeyi:9::9::9::9::9::9::9:
daha sonra enerjim yükseldi.kendimle ilgilendim.resim ekledim sayfamaa.şimdi pişmanım sabah yediklerime ama :30::30::30:öyle iştee

ahh arkadaşım bende aynı durumdaydım bugün,yedim yedimmm...ama moralim yiyerek düzelmedi.boşuna yedim yani onca şeyi:9::9::9::9::9::9::9:
daha sonra enerjim yükseldi.kendimle ilgilendim.resim ekledim sayfamaa.şimdi pişmanım sabah yediklerime ama :30::30::30:öyle iştee

Arada olur deyip teselli edelim bizde kendimizi ne yapalım :)
Bugün neler yedim neler
Kahvaltı yok
Öğle bir porsiyon kara lahana sarma yedim
Ara leblebi kuru üzüm
Akşam yine öğleyle aynı bayağı doydum
1 saat sonra falan canım tatlı birşeyler çekti bir tane pişmaniye yedim ve gün bitti
Mavimi nerdesin canım yaaaa
Kızlar bu arada 1 haftadır saçma sapan besleniyorum ama benim metabolizma canlandı kilo vermeye başladım maşallah
Diyim de yarı yolda bırakmasın beni
Bu arada unuttum bir tanede dondurma yedim küçüktü 100 kalori

günaydın kızlarrrrr selamlar ben geldim:27:

sevgilimle aşırı yemek yiyoruz adam habire dışarı çıkarıyor beni o kebapçı senin bu kebapçı benim geziyoruz ama sabah tartıldım 58.4 bu iyi bişi yani bence :27:
neyse şu bi kaç hafta geçsin 55 kilo için kolları sıvıyorum adam da çok iyi olmuşsun şahane olmuşsun valla bu kadar beklemiyordum çıpçıtır olmuşsun deyip duruyor oyyy yerim

sevgilimle aşırı yemek yiyoruz adam habire dışarı çıkarıyor beni o kebapçı senin bu kebapçı benim geziyoruz ama sabah tartıldım 58.4 bu iyi bişi yani bence :27:
neyse şu bi kaç hafta geçsin 55 kilo için kolları sıvıyorum adam da çok iyi olmuşsun şahane olmuşsun valla bu kadar beklemiyordum çıpçıtır olmuşsun deyip duruyor oyyy yerim

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:27::27::27:görümcek mutluluklarınız daim olsunn.bu arada resim ekledim şimdiki halimi gör ki ilerde zayıflayınca tebrikler edesin beni:27: 8. sayfamdaa:27::27::27:

mavimi gözün aydın :nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah daha çok iltifat alırsın :52::52::52:

ben 2 gündür sapıttım önceki gün benimkinin doğum günü vardı hepsinden azarda olsa aldım :27::27:

dünde kızlarla beyti yemeye gittik yanında bide fanta içtim ama bütün günün geri kalanında hiç bişey yemedim takii artık midem konuşmaya başlayana kadar :52::52::52:

1,5 tane etimek yedim

sabah yani bugünde 5 siyah zeytin
orta boy 1 er tane domates ve salatalık
kibrit kutusu beyaz peynir
ve pınar süt 2 dilim etimek

bugünde hafif takılıcam artık hafiflediğimi de hissediyorum :21::21::21::21:

kiloşlar gider biz el sallarız :8:

Back
X