• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

canım o zamanları hatrlıyorum
bnde öyle diyordum ya:9::9::9::9::9::9::9:

canım dün tam uygun olduğum vakitte site bakıma girdi:9::9::9::9::9::9::9:
kv gitti
oğluş iyi
bn 54 oldum
ama dün baklava yedm
bugün de neredeyse yarm paket makarnaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bişi oldu bana:27::27:

Son düzenleme:
ayy şu cümleleri kuralı 5 ay oldu bu yola girerek ne kadar da iyi bir şey yaptığımı çok güzel anladım..

mağazadaki istediğim her kıyafetin bedenini bulabiliyorum artık şükürler olsun nasip olursa da zayıf çıtır bi gelincik olucam sevgilim de beni çıpçıtır görücek ee daha ne olsun :16::123:

hedeflerimiz aynı olduğu için başlığını görünce düzenli bakmıştım topiğine yazdığın mesajı iyi hatırlıyorum ben o yüzden koca bir:nazar::nazar::nazar: benden sana

kv gitti
oğluş iyi
bn 54 oldum
ama dün baklava yedm
bugün de neredeyse yarm paket makarnaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

zayıfladınya havalara girdin tabiii:33::33:

bendede öyle olmuştu 60 ı görünce sanki çok zayıfmışım gibi bi anda cozuttum hopp 1 kilo alarak tokatı yedim anacım...

baklavada ye makarnada ama abartmadan ve erken saatlerde:34:

zayıfladınya havalara girdin tabiii:33::33:

bendede öyle olmuştu 60 ı görünce sanki çok zayıfmışım gibi bi anda cozuttum hopp 1 kilo alarak tokatı yedim anacım...

baklavada ye makarnada ama abartmadan ve erken saatlerde:34:

haklısın canım
ama tutamıyorum kendi,miii:9::9::9::9::9::9::9::9:

kv gitti
oğluş iyi
bn 54 oldum
ama dün baklava yedm

AYYY deme ben de az evvel koca bi kase tatlı yedim muallabi sanırım pirinçsiz :ssz:

hedeflerimiz aynı olduğu için başlığını görünce düzenli bakmıştım topiğine yazdığın mesajı iyi hatırlıyorum ben o yüzden koca bir:nazar::nazar::nazar: benden sana

:nazar::nazar::nazar: tatlım tatlım öğlen aşırı ydim sorma iki ondan üç şundan derken sildim süpürdüm yediğim tatlı da cabası hoyyyy şımarmayım ben ya almıyım kilo milo :9:

Mavim hanı desteğini
niye esirgiyon bacım desteğini bakemmmmmmmm

birşey sorcam
sen karatay diyetimi yapıyom ay geçmişi okuyamıcam örnek menü yazarmısın bakem bide kartayı karıştıram birazda ondan yapayım nasıl olur aceppppppp

ya kızlar ben büyük bir firmada çalışıyorum.patronum gayrimenkul zengini ankarada adamın yüzlerce kiracısı var ve ben işim gereği bir çoğuyla sürekli muhatabım bu kiracılar dönem dönem bizi ziyarete geliyorlar ve her gelen eli dolu geliyor.
geçen hafta koca bi paket karamel soslu kuruyemiş paketi geldi,bi diğeri 10 kilo un getirdi,2 gün önce birisi koca bir paket lokum getirdi az önce biriside çikolatalı meyve sepeti ya sevinsemmi ağlasammı bilemedim.30 kişiyiz burda çoğunu ikram ediyorum arkadaşlara bazılarınıda eve götürüyorum.su börekleri baklavalar ya daha neler neler yeme mevcan diyorum ama dayanamıyorum bi yandan sonra vicdan azabı çekiyorum , ya düşünün ki eve getirdiğim paketleri eşim iş yerine götürüyor.

yaz geldi vermem gereken az bi kilom kaldı ama bu tatlıyla lokumla nereye kadar ya..

Mavim hanı desteğini
niye esirgiyon bacım desteğini bakemmmmmmmm

birşey sorcam
sen karatay diyetimi yapıyom ay geçmişi okuyamıcam örnek menü yazarmısın bakem bide kartayı karıştıram birazda ondan yapayım nasıl olur aceppppppp

aa hemencik geliyorum tatlımmmmm merak etme:9:

Karatay tatlım evet araştır seversin eminim :54:

ya kızlar ben büyük bir firmada çalışıyorum.patronum gayrimenkul zengini ankarada adamın yüzlerce kiracısı var ve ben işim gereği bir çoğuyla sürekli muhatabım bu kiracılar dönem dönem bizi ziyarete geliyorlar ve her gelen eli dolu geliyor.
geçen hafta koca bi paket karamel soslu kuruyemiş paketi geldi,bi diğeri 10 kilo un getirdi,2 gün önce birisi koca bir paket lokum getirdi az önce biriside çikolatalı meyve sepeti ya sevinsemmi ağlasammı bilemedim.30 kişiyiz burda çoğunu ikram ediyorum arkadaşlara bazılarınıda eve götürüyorum.su börekleri baklavalar ya daha neler neler yeme mevcan diyorum ama dayanamıyorum bi yandan sonra vicdan azabı çekiyorum , ya düşünün ki eve getirdiğim paketleri eşim iş yerine götürüyor.

yaz geldi vermem gereken az bi kilom kaldı ama bu tatlıyla lokumla nereye kadar ya..

oo hep pis cıslı şeyler geliyormuş ki sana işte burda devreye azim istikrar kararlılık ve irade giriyor bakalım seçim senin :27:

tatlım örnek menü gibi verebileceğim bir şey yok her şeyden yiyosun ben şimdi yemediğim şeyleri dikkat ettiğim hususları yazayım.

sabah peynir zeytin yumurta marul maydanoz domates salatalık biber...

öğlen normal yemek
akşam normal yemek

ben lahmacun pide dışında dışardan pek bir şey yemiyorum ızgara fln yiyorum fastfood tarzı şeyleri 5 aydır yemiyorum.
çikolatayı tatlıyı yemiyorum cipstir koladır tüketmiyorum abur cubur bıraktım.
ara ögün yapmıyorum öğünlerde sıkı yediğim için acıkmıyorum
akşam 7 den sonra da yemiyorum genelde bir şey.
ayçiçek yağı kullanmıyorum aylardır.
sütün yoğurdun hiç bir şeyin laytını kullanmıyorum
kuruyemiş fln yiyiorum badem fındık fıstık
başka başka başkaaa...

şimdilik böyle tatlım aklına takılan oldukça sor sen yardımcı olmaya çalışırım

Ara 2 avuç beyaz leblebi
bugün tatlı günüm 3 çatal revani 9 kuru incir
2 saat sonra da zeytinyağlı taze fasulye ve cacık yemeyi düşünüyorum

aa hemencik geliyorum tatlımmmmm merak etme:9:

Karatay tatlım evet araştır seversin eminim :54:

oo hep pis cıslı şeyler geliyormuş ki sana işte burda devreye azim istikrar kararlılık ve irade giriyor bakalım seçim senin :27:

valla 2 tane yedim kalanıda stajyerler vardı bugün onlara gönderdim.off kalsa burda dayanamayıp yiyecektim..nefsimle savaşmaktan nefret ediyorum.

[sıze=3]tatlım örnek menü gibi verebileceğim bir şey yok her şeyden yiyosun ben şimdi yemediğim şeyleri dikkat ettiğim hususları yazayım.

Sabah peynir zeytin yumurta marul maydanoz domates salatalık biber...

öğlen normal yemek
akşam normal yemek

ben lahmacun pide dışında dışardan pek bir şey yemiyorum ızgara fln yiyorum fastfood tarzı şeyleri 5 aydır yemiyorum.
çikolatayı tatlıyı yemiyorum cipstir koladır tüketmiyorum abur cubur bıraktım.
Ara ögün yapmıyorum öğünlerde sıkı yediğim için acıkmıyorum
akşam 7 den sonra da yemiyorum genelde bir şey.
Ayçiçek yağı kullanmıyorum aylardır.
Sütün yoğurdun hiç bir şeyin laytını kullanmıyorum
kuruyemiş fln yiyiorum badem fındık fıstık
başka başka başkaaa...

şimdilik böyle tatlım aklına takılan oldukça sor sen yardımcı olmaya çalışırım
[/sıze]

mersi şekerim

bende dışardan yemek yemeyi sevmiyorum ama işyerinde genelde dışardan geliyor artık en az kal.secip yiyorum zaten 3 gündür ekmek yemiyorum benım metobolızma oldukça ınantçı of of neden hemen kılolar geri geldı ömür boyu diyet mi yapacammmmm bennnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar bende sizinle devam etmek istiyorum

29 yaşındayım 5 yaşında oğlum var Şuan çalışmıyorum 11 yıllık evliyim

74 kiloyla başladım bu sabah 72 kiloydum :37::37::37::37::37:

mersi şekerim

bende dışardan yemek yemeyi sevmiyorum ama işyerinde genelde dışardan geliyor artık en az kal.secip yiyorum zaten 3 gündür ekmek yemiyorum benım metobolızma oldukça ınantçı of of neden hemen kılolar geri geldı ömür boyu diyet mi yapacammmmm bennnnnnnnnn

bugün bi ara senin günlüğünü inceleyip kilo verdiğin süre zarfında ne yedin ne içtin neler yaptın ona bakıcam tatlım, dönücem sana :54:

merhaba arkadaşlar bende sizinle devam etmek istiyorum

29 yaşındayım 5 yaşında oğlum var Şuan çalışmıyorum 11 yıllık evliyim

74 kiloyla başladım bu sabah 72 kiloydum :37::37::37::37::37:

hoşgeldin tatlımmmm

Veee 3 finger bisküvi üzerine dolu dolu nutella sürüp yedim

tatlı gününün suyunu çıkar tatlım tatlım tatlımmmm :9:

iyi akşamlar kızlar

mavim bize soya sosunun topiğinde zayıfladık onun önerdiği diyeti yaptık diyet şöle

Işte soyamın bize uyguladığı diyet

Sabah

2 yemek kaşığı lor peynirinin içine 4-5 dal dereotu ve 4+5 dal maynadonu doğruyorum
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşilçay (şekersiz, istersen değişik çaylar ekleyebilirsin, bazen ekliyorum)
1 dilim tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği

Ara

Meyve veya yoğurt veya light bisküi (1 paket) veya salatalık

Öğlen

Sebze yemeği + yoğurt + salata veya
ızgara + yoğurt + salata veya
haşlanmış makarna (yağ ve tuz yok) + yoğurt / salata veya
simit + ayran veya
2 yumurta ve sebzeler ile yapılan yağsız omlet + ayran
vb...

Ara

Meyve veya yoğurt veya light bisküi (1 paket) veya salatalık

Akşam

En geç saat 7 de yemek kaydı ile öğlen menüsünden birini tercih ediyorum ama öğlen simit ayran yediysem akşam mutlaka sebze yemeği yiyorum...

Eğer acıkırsam yeşilçay ile 1 adet yeşil elma yiyorum... Yeşil çay ve yeşil elmanın ödem sökücü özelliği var, mutlaka her gün 1 tane öneririm...

anladım tatlım

bende ara öğün yok
layt ürün yok
ekmek yemiyorum
hiç bi öğünde büsküvi fln tarzı fabrikasyon ürünleri tüketmiyorum ister layt olsun ister normal.

bunların dışında öğünlerimde doyana kadar yiyorum aç kalkmıyorum sofradan açlık hissi tahammül sınırlarını aşağı çeker bu yüzden aç kalkmak ya da hafif şeylerle öğün geçiştirmek diyetin ömrünü kısaltır istikrar mümkün olmaz.

soya ne oluyo tam olarak tatlım bu arada diyetisyen mi yeni bi akım mı

Son düzenleme:
akşam yemeğim

fırında çupra
salata

acı kahve

1 top dondurma

Back