• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Günaydın kızlar
bugün itibarı ile 59.9 1 kilo almış görünüyorum ama biliyorum ki bu kilo değil
Henüz kahvalti yapmadim
Hilalcim ben dukan heyetinin atak evresini yapıyorum normalde dukan yapmıyorum ama
kilom durunca bu bana iyi geliyor 4 gün sadece proteinle besleniyorum sebze yemek yok

Dukan heyeti :-) şimdi farkettim çok guldum dukan diyeti diyecektim

mavimi 59 ları görmüşsün ne mutlu sana :nazar::nazar::nazar:

ben 3 haftadır 60-61 arası gidip geliyorum.dikkat etme konusunda ise nerdeyse hiç şevkim kalmadı.akşamları yürüyüşe zor çıkıyorum..

bi şey sormak istiyorum yanlız.10 gündür akşamları deli gibi erik tüketiyorum.yanında da bolca tuz elbet..

kabız deilim ama karnım öyle bir büyüdüki anlatamam kilo aldım diye üzülüyorum,eşim ise şişlik o erik asitli yanında da onca tuz tüketiyorsun diyor.

erik bu kadar şişlik yapabilirmi sizce...

mavimiii nasılsın tatlımmm??

çok az kalımş şafağa:nazar::nazar::nazar::nazar:

tatlımm tatlımmmm evet ya şükürler olsun azcık apazcık kaldı :98:

sen nasılsın bebişin kocişin nasıl gitti mi babaanne keyifler fevkaladenin fevkindedir umarım:54::nazar::nazar::nazar::nazar:

mavimi 59 ları görmüşsün ne mutlu sana :nazar::nazar::nazar:

ben 3 haftadır 60-61 arası gidip geliyorum.dikkat etme konusunda ise nerdeyse hiç şevkim kalmadı.akşamları yürüyüşe zor çıkıyorum..

bi şey sormak istiyorum yanlız.10 gündür akşamları deli gibi erik tüketiyorum.yanında da bolca tuz elbet..

kabız deilim ama karnım öyle bir büyüdüki anlatamam kilo aldım diye üzülüyorum,eşim ise şişlik o erik asitli yanında da onca tuz tüketiyorsun diyor.

erik bu kadar şişlik yapabilirmi sizce...

erik mi dedi biri ben de bayılırım bol bol da yerim öyle bi etkisini görmedim tatlım ya regl e bağlantısı olabilir mi şişkinliğinin:44:
belli bi süre tüketme bakalım öyle dene de hemen kilo alınmaz tatlım pek sanmıyorum

tuzun su tutma özelliğini unutmamak gerekli tabi

Son düzenleme:
tatlımm tatlımmmm evet ya şükürler olsun azcık apazcık kaldı :98:

sen nasılsın bebişin kocişin nasıl gitti mi babaanne keyifler fevkaladenin fevkindedir umarım:54::nazar::nazar::nazar::nazar:

erik mi dedi biri ben de bayılırım bol bol da yerim öyle bi etkisini görmedim tatlım ya regl e bağlantısı olabilir mi şişkinliğinin:44:
belli bi süre tüketme bakalım öyle dene de hemen kilo alınmaz tatlım pek sanmıyorum

tuzun su tutma özelliğini unutmamak gerekli tabi

regl deildir geçen hafta bitti çünkü.benimde aklıma tuz geldi.çünkü öyle normal bi insan gibi erik yemiyorum.nerdeyse yarım kilo erik ve bir bardak altı kadar tuz hemde her akşam..dün karnımın şişliğinden çok rahatsız oldum ve bu hafta boyunca erik yememe kararı aldım.eğer şişliğim geçerse her gün yerine haftada bi kaç kez tuzsuz erik yiyecem..

kahvaltım

1 karışık tost
çay

öğlen yemeğim

4 adet ızgara köfte
2 kaşık patlıcan
1 ayran

akşam yemeğim
???

evde bir şey yok akşama yemeğin bile yok markete gitmelisin mavimi yumurta süt domates biber marul maydanoz almalısın

regl deildir geçen hafta bitti çünkü.benimde aklıma tuz geldi.çünkü öyle normal bi insan gibi erik yemiyorum.nerdeyse yarım kilo erik ve bir bardak altı kadar tuz hemde her akşam..dün karnımın şişliğinden çok rahatsız oldum ve bu hafta boyunca erik yememe kararı aldım.eğer şişliğim geçerse her gün yerine haftada bi kaç kez tuzsuz erik yiyecem..

tuzsuz da yenmez ki o meret

neyse öyle yap tatlım zaten bi aya kalmaz şekerleşirler yiyemeyiz şimdi tam zamanı:6:

ayy ne güzelll;
hem şafak azalıyor hemde kilolarrrr.
mutlu sona az kalmış.allah kavuştursun

tuzsuz da yenmez ki o meret

neyse öyle yap tatlım zaten bi aya kalmaz şekerleşirler yiyemeyiz şimdi tam zamanı:6:

zaten beni bu mutsuzluğa sürükleyen tek şey erikkkkkkk:1::1:

akşam 6 dan sonra yoğurt,cacık,salata yada sadece söğüş yerdim,şimdi bolca erik ve yanında bi dünya tuz tüketip şişince moralim bozuluyor.

aslında şu boğazımı tutup erik yemeye harcadığım eforu yürüyüşe harcasam belkide hedefime ulaşmıştım..

Bugün yediklerim 9 tane minicik dolma pirinçle değil bulgurdan yapılmış
2 kaşık pirinç pilavı
ara leblebi kuru üzüm
biraz önce yarım demet maydanoz yarım küçük domates yarım salatalıktan salata yaptım yedim tuzsuz yağsız bol limonlu
5 gibi de cacık yiyip günü bitircem inşallah

off yaaa ne güzel 60ın altına inmissin yaaa 13 kilo oldu di mi masallah darısı başımıza inşallah:-D

zaten beni bu mutsuzluğa sürükleyen tek şey erikkkkkkk:1::1:

akşam 6 dan sonra yoğurt,cacık,salata yada sadece söğüş yerdim,şimdi bolca erik ve yanında bi dünya tuz tüketip şişince moralim bozuluyor.

aslında şu boğazımı tutup erik yemeye harcadığım eforu yürüyüşe harcasam belkide hedefime ulaşmıştım..

kızzz erik erik dedin markette ilk işim erik almak oldu şimdi bol tuzla yiyorum

off yaaa ne güzel 60ın altına inmissin yaaa 13 kilo oldu di mi masallah darısı başımıza inşallah:-D

amin tatlımmmmm 5 aydır uğraşıyorum darısı senin de başına inşallahhh

kahvaltım

1 karışık tost
çay

öğlen yemeğim

4 adet ızgara köfte
2 kaşık patlıcan
1 ayran

akşam yemeğim
???

evde bir şey yok akşama yemeğin bile yok markete gitmelisin mavimi yumurta süt domates biber marul maydanoz almalısın

kızlar ne farkettim ben öğleden sonra 2 ,3 gibi bir şeyler yediğim zaman akşama acıkmıyorum şu vakte kadar acıkmadım bir şey de yiyesim gelmedi erik yedim az evvel :27:

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
peynir
zeytin

ımmh leplezzetli bi kahvaltı oldu vallaha özlemişim

günaydınnnnn

dün eve giderken eksikler için markete uğradım elim eriğe gitti gitti geldi..

ama almadım,akşam yürüyüşümü yaptım,yürüyüş öncesi akşam yemeği niyetine 1 kase cacık içtim ve 2 parça ceviz yedim.bide dün bol bol su içtim..akşam yatarken karnım yine şişti ama sabah kalktığımda şişliğim baya baya inmişti..tuvalete bile çıkmadım daha ama karnım baya inik duruyor..sanırım benim sıkıntım tuzmuş..cumaya kadar erik yememe kararı aldım.sonrasında ise tuz olmadan erik yeme kararı:1:

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
peynir
zeytin

ımmh leplezzetli bi kahvaltı oldu vallaha özlemişim

off kahvaltıyı nasıl özledim varya sabahları evden pür telaş çıktığımız için kahvaltı hazırlayacak,yiyecek vaktim olmuyor.bende iş yerinde hafif şeyler yiyorum.ah ah gel pazar gel...

Slm sekerlerim uzun bir hastalıktan sonra nihayet toparlandım
tabi +400
olarak geldim 67 olmusum ama artık tam gaz devam burayı ve sizleri özledim
gecmisi okuyaym biraz
sizler neler yaptınız merak ettim

off kahvaltıyı nasıl özledim varya sabahları evden pür telaş çıktığımız için kahvaltı hazırlayacak,yiyecek vaktim olmuyor.bende iş yerinde hafif şeyler yiyorum.ah ah gel pazar gel...

valla tatlım eskiden öyleydim ben de şimdi kahvaltıya vakit ayırıyorum çok da iyi oluyo değişmem hiç bir şeye:54:

Slm sekerlerim uzun bir hastalıktan sonra nihayet toparlandım
tabi +400
olarak geldim 67 olmusum ama artık tam gaz devam burayı ve sizleri özledim
gecmisi okuyaym biraz
sizler neler yaptınız merak ettim

ayy çok geçmiş olsun tekrar tekrar tatlımmm 400 gram ne ki 2 günde döküverirsin sen onu hemencik devam et kaldığın yerden hiçbişicik olmaz mühim olan sağlık :16::16:

Slm kızlar
Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık yarım demet maydanoz yarım soğandan yağsız tuzsuz limonlu salata
light peynir
1 grisini
sea tatlım hosgeldin boşver şimdi o + ları kaldigimiz yerden devam

kendi kendime konuşuyo gibi oluyorum hep böyle ama olsun ben deli değilim pozitif insanım :27:

ekmek yemiyorum canım da çekmiyo açıkcası. çikolata fln da yemiyorum onu da canım istemiyo. ne güzel dediğinizi duyar gibiyim :21:
belirli bi diyet listem yok lakin taşkınlıklarım da yok. sağlıksız nitelendirilebilcek pek bir şey tüketmiyorum bi haftadır. bir bıkkınlık da söz konusu değil. maaşallah şeytan kulağına kurşun! :46:
ben ki gecenin 12sinde kokoreç yiyip sonra da gidip uyuyan biriydim :D
ama anladım ki hayat tarzım çok yanlış bünyem ben yarı yolda her an bırakabilir. sağlıklı beslenme kararı aldım bi ömür sağlıklı beslenip sağlıklı yaşamalıyım.
motivasyonum tavan gördüğünüz üzre :1:
ben şişko bi gelin olmak istemiyorum, göbeğimi içime çekerek daha ne kadar yaşayabilirim, girdiğim magazada beğendiğim ürünlerin bedenlerini kolay bulabilmek benim de hakkım blaa blaa blaaa :D
aşırı şekilde motive ediyorum kendimi rabbim :3:
i love myself :10:

ayy şu cümleleri kuralı 5 ay oldu bu yola girerek ne kadar da iyi bir şey yaptığımı çok güzel anladım..

mağazadaki istediğim her kıyafetin bedenini bulabiliyorum artık şükürler olsun nasip olursa da zayıf çıtır bi gelincik olucam sevgilim de beni çıpçıtır görücek ee daha ne olsun :16::123:

Back