- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin herşey_mümkün bizim sayfa herkese açık ama gelen gidiyor
umarım sürekli aramızda olursun şuan sürekli devam eden sayfa sahibi mavimi ben ve sea var
sea bu ara rahatsız o yüzden bir süredir aramızda yok mavimi ailesinin yanında salı günü bizimle olacak
kilon çok fazla yok istikrarlı devam edersen bırak 65 i 60 olursun bizlerde 70 lerden geldik bu rakamlara
önemli olan başaracağına inanmak biz burda birbirimize destek için variz
kızlar canım hiç yemek istemiyor biraz önce yine leblebi kuru üzüm yedim 5 gibi de taze fasulye
ve yoğurt yicem inşallah
merhaba arkadaşlar 71 kilo civarıyım iyice tosun oldum
geçen sene bu forum sayesinde 65 e kadar inmiştim
şimdi hiç azim yok bende ama kilo vermem lazım
sizlerle beraber bende kilo vermek istiyorum
yarın sabah tartılıp net olarak kaç kilo olduğuma bakıcam
kabul ederseniz burda sizinle beraber yediğimi içtiğimi paylaşmak istiyorum
yaz geliyor düğünler var, denize gidilecek(
sabah yarım izmir kumrusu yedim domatesli peynirli
öğlen taze fasulye, yoğurt,
şu sıralar evde badana boya vardı yeni bitti bahar temizliğim bitsin leslie sensone da yapacam
mavimi idolüm olarak merakla son durumunu bekliyorum hadi yap artık bildirimini:)
Kuzucum ben tekrar aranıza geldim.Her gelişimde safak takvimine bakıyorum hiç bişi kalmadı geliyo adanalıı![]()
Off kızlar vucudum ödem yaptı farkındayim yarından itibaren bol bol maydanoz yemeyi
planlıyorum 1 kg oynuyor tartıda yoksa kilo almamı gerektirecek birşey yemedim ufak tefek
kaçamakları saymazsak tabi. Ama bundan sonra o kaçamakları çok fazla önemsemiyorum zamanında
çok sıkı yaptım diyetimi bu kadarı hakkım diye düşünüyorum. Çoğu gitti azı kaldı. Çoğu giderken hiç zorlanmadim
az olanı vermek çok çok daha zormuş onu anladım
bir kaç gün böyle beslenip tekrar 4 günlük protein diyeti yapcam
mavimim canım maşallah güzel verdin kilolarını, bende 1-2 haftadır dikkat etmiyorum ama genede gidiyor kilocuklar gram gram olsada, midemiz küçüldü sanırım :)
aman dikkat edelimde büyütmeyelim mideleri, hooop diye verdiğimiz kilolar geri gelir mazallah
![]()