• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Bugün kahvalti yapmadim canım hiç istemedi leblebi ve kuru üzüm yedim

merhaba arkadaşlar 71 kilo civarıyım iyice tosun oldum :(
geçen sene bu forum sayesinde 65 e kadar inmiştim
şimdi hiç azim yok bende ama kilo vermem lazım
sizlerle beraber bende kilo vermek istiyorum
yarın sabah tartılıp net olarak kaç kilo olduğuma bakıcam
kabul ederseniz burda sizinle beraber yediğimi içtiğimi paylaşmak istiyorum
yaz geliyor düğünler var, denize gidilecek :((

sabah yarım izmir kumrusu yedim domatesli peynirli

öğlen taze fasulye, yoğurt,

şu sıralar evde badana boya vardı yeni bitti bahar temizliğim bitsin leslie sensone da yapacam

Hosgeldin herşey_mümkün bizim sayfa herkese açık ama gelen gidiyor
umarım sürekli aramızda olursun şuan sürekli devam eden sayfa sahibi mavimi ben ve sea var
sea bu ara rahatsız o yüzden bir süredir aramızda yok mavimi ailesinin yanında salı günü bizimle olacak
kilon çok fazla yok istikrarlı devam edersen bırak 65 i 60 olursun bizlerde 70 lerden geldik bu rakamlara
önemli olan başaracağına inanmak biz burda birbirimize destek için variz
kızlar canım hiç yemek istemiyor biraz önce yine leblebi kuru üzüm yedim 5 gibi de taze fasulye
ve yoğurt yicem inşallah

Hosgeldin herşey_mümkün bizim sayfa herkese açık ama gelen gidiyor
umarım sürekli aramızda olursun şuan sürekli devam eden sayfa sahibi mavimi ben ve sea var
sea bu ara rahatsız o yüzden bir süredir aramızda yok mavimi ailesinin yanında salı günü bizimle olacak
kilon çok fazla yok istikrarlı devam edersen bırak 65 i 60 olursun bizlerde 70 lerden geldik bu rakamlara
önemli olan başaracağına inanmak biz burda birbirimize destek için variz
kızlar canım hiç yemek istemiyor biraz önce yine leblebi kuru üzüm yedim 5 gibi de taze fasulye
ve yoğurt yicem inşallah

hoşbulduk cnm
bana biraz diyet listenden bahsedermisin, nasıl verdin kiloları
çalışıyormusun ev hanımı mısın yani spora falan vakit ayırıyormusun

Tatlım ben 25 yaşındayim evliyim ev hanimiyim 2 yaşında tatlı bir oğlum var
2.5 aydır diyet yapıyorum 2 ay boyunca bölgesel egzersiz yaptım günde 20 dakika biraktim
şuan yapıyorum
6 dan sonra birşey yemiyorum meyve dahil
abur cubur çok yerdim artık yemiyorum
ekmek zaten yemezdim o yüzden böyle bir sıkıntım olmadı
günde 2 ogun 1 ara ogun yapıyorum
genelde kahvalti sabit olur
2 haşlanmış yumurta
1 domates salatalık
peynir 3 kepekli grisini
ara leblebi
son yemeğimi genelde 4 5 gibi yerim sebze yemeği yoğurt olur
ama çoğunlukla yağsız tavuk sote cacık falan
son yemeğimi doyacak kadar yerim
6 olmadan da istediğin herhangi meyveyi yiyebilirsiniz
muz hariç
bol bol su ictim genelde böyle tatlım

Kuzucum ben tekrar aranıza geldim.Her gelişimde safak takvimine bakıyorum hiç bişi kalmadı geliyo adanalıı:1:

merhaba kızlar unuz aradan sonra döndüm
bu süreçte kilo vermedim ama almadım.
tam gaz ileriii

Off kızlar vucudum ödem yaptı farkındayim yarından itibaren bol bol maydanoz yemeyi
planlıyorum 1 kg oynuyor tartıda yoksa kilo almamı gerektirecek birşey yemedim ufak tefek
kaçamakları saymazsak tabi. Ama bundan sonra o kaçamakları çok fazla önemsemiyorum zamanında
çok sıkı yaptım diyetimi bu kadarı hakkım diye düşünüyorum. Çoğu gitti azı kaldı. Çoğu giderken hiç zorlanmadim
az olanı vermek çok çok daha zormuş onu anladım
bir kaç gün böyle beslenip tekrar 4 günlük protein diyeti yapcam

merhaba arkadaşlar 71 kilo civarıyım iyice tosun oldum :(
geçen sene bu forum sayesinde 65 e kadar inmiştim
şimdi hiç azim yok bende ama kilo vermem lazım
sizlerle beraber bende kilo vermek istiyorum
yarın sabah tartılıp net olarak kaç kilo olduğuma bakıcam
kabul ederseniz burda sizinle beraber yediğimi içtiğimi paylaşmak istiyorum
yaz geliyor düğünler var, denize gidilecek :((

sabah yarım izmir kumrusu yedim domatesli peynirli

öğlen taze fasulye, yoğurt,

şu sıralar evde badana boya vardı yeni bitti bahar temizliğim bitsin leslie sensone da yapacam

hoşgeldin tatlımmmmm:54:

mavimi idolüm olarak merakla son durumunu bekliyorum hadi yap artık bildirimini:)

tatlımm tatlımm tatlımmmm yarın ilk işim tartılmak olacaktır inşallah iyi bir şeyler diyebilicem sonunda inşallah inşallahhhh:18:

Kuzucum ben tekrar aranıza geldim.Her gelişimde safak takvimine bakıyorum hiç bişi kalmadı geliyo adanalıı:1:

ayyy valla tatlım düşündükçe heyecanlanıyorum az kaldı azcık kaldı şu on güncüğün bitmesini iple çekiyorummm :73:

Off kızlar vucudum ödem yaptı farkındayim yarından itibaren bol bol maydanoz yemeyi
planlıyorum 1 kg oynuyor tartıda yoksa kilo almamı gerektirecek birşey yemedim ufak tefek
kaçamakları saymazsak tabi. Ama bundan sonra o kaçamakları çok fazla önemsemiyorum zamanında
çok sıkı yaptım diyetimi bu kadarı hakkım diye düşünüyorum. Çoğu gitti azı kaldı. Çoğu giderken hiç zorlanmadim
az olanı vermek çok çok daha zormuş onu anladım
bir kaç gün böyle beslenip tekrar 4 günlük protein diyeti yapcam

tatlım ya ben çok seviyorum maydanozu limon sıkıyorum üstüne sabahları çok keyifli oluyor çok da faydalı bol bol tüket bence de :56:

merhaba kızlar. bugün harika bir güneş var. birazdan işe gidecek, ve güneşi çok da görmeyen bir odada çalışacak olsam da yine de havanın parlak olması çok güzel. sabah bir fincan kahve ve biraz peynir yedim. bu aralar sabahları geniz akıntısı yüzünden midem bulanıyor biraz.:26:
yakamozcuğum low carbon diye bir diyet duydum geçen gün .altı gün hiç karbonhidrat yok bol protein ve sebze . bahsettiğin protein diyeti o mu.bir blogda gördüm çok güzel anlatmıştı bayan merak ettim

Günaydın kızlar
bugün itibarı ile 59.9 1 kilo almış görünüyorum ama biliyorum ki bu kilo değil
Henüz kahvalti yapmadim
Hilalcim ben dukan heyetinin atak evresini yapıyorum normalde dukan yapmıyorum ama
kilom durunca bu bana iyi geliyor 4 gün sadece proteinle besleniyorum sebze yemek yok

selamlar kızlar günaydınlar sabah saçma sapan bi kahvaltı yaptım kahvaltı da denemez tost yedim karışık midem ne biçim yanıyor şimdi ama evde bir şey yoktu akşam alayım bari ya :18:

tartıldım tartı 59,8 gösterdi bu arada , çakıldım kaldım valla hee ama bana çok bile o kadar saçma sapan beslenmeye öpüp başıma koyayım ben:9:

mavimim canım maşallah güzel verdin kilolarını, bende 1-2 haftadır dikkat etmiyorum ama genede gidiyor kilocuklar gram gram olsada :27:, midemiz küçüldü sanırım :):52: aman dikkat edelimde büyütmeyelim mideleri, hooop diye verdiğimiz kilolar geri gelir mazallah :52:

mavimim canım maşallah güzel verdin kilolarını, bende 1-2 haftadır dikkat etmiyorum ama genede gidiyor kilocuklar gram gram olsada :27:, midemiz küçüldü sanırım :):52: aman dikkat edelimde büyütmeyelim mideleri, hooop diye verdiğimiz kilolar geri gelir mazallah :52:

tatlım tatlım evet küçülmüş hemencik doyuyorum artık :56:
ama kaç aydır uğraşıyoruz demi olsun o kadar hakettik biz bunu küçülsün mideciklerimizz:24:

Hosgeldin mavimi en azından kilo vermişsin ben bir verip bir alıyorum anlamadim 59 kiloydum bugün 60 kilo ciktim anlamadim gitti
protein diyeti yapinca veriyorum eski diyeti yapinca alıyorum bir tuhaflık var ama ne

yakamozzzzzz tatlım tatlım vermiyosun demekki protein diyeti yaparken, normale dönünce normal haline dönüyosun bu açıdan bak ve takma bu kadar küsüratlara artık sen sağlıklı olanı doğru olanı yap 1 kilo bizim kulumuz köpeğimiz olsun :35::54:

Back