Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Şöyle bir gözden geçirdim, okudum yaptıklarını..İnan azımsanıcak bişey değil..harika bir azim öyküsü bu..helal olsun..vala bravoooo..güzel insanlarsınız vesselam :)
sağolasın tatlım hep beklerin topiğime, gel oku azimlen dol taş dağları eriticez inşallah:21::27::54:

ohh mis iftarımı da yaptım
elma yedim önce bi saat sonra da balık ve salata yedim

üç beş leblebi de attım ağzıma :56:

Cannım, harikasın.
Şimdiye kadar kaç kilo verdin ?

sağol tatlımmm:54:
toplamda 5-6 kilo tatlım ya aç karnına 66.5 leri buluyorum aslında bi kaç gündür ama o kiloda sabitlenmedikçe değiştirmiyorum çizelgemi:66:

Bismillah deyip orucumu açtım ve bi kase yoğurt yedim
eve gittim üşenmedim kıymalı kabak yemeği yaptım 2 saat sonra da onu yedim yoğurt eşliğinde yine :46:
şimdi de geç oldu ama kestane yiycem inşallah, tavada pişiriyorum:21::54:

Bismillah deyip orucumu açtım ve bi kase yoğurt yedim
eve gittim üşenmedim kıymalı kabak yemeği yaptım 2 saat sonra da onu yedim yoğurt eşliğinde yine :46:
şimdi de geç oldu ama kestane yiycem inşallah, tavada pişiriyorum:21::54:

ALLAH kabul etsin canım, çok başarılı bence..Offf benim hedef kilom aşağı düştü :43::43::43::43:

Ama vazcaymak yok aslaa :19::19::19::19::19::19::19:

selam tatlım hoş geldin:54:
teşekkür ederim mübarek olsun kandilimiz cümleten:21::46:

selamlarr

kandilin mübarek olsun. nasıl gidiyor diyet=)

dün aşırı ilgin bir şey oldu. akşam tok karnına çıktım 66.300leri gösterdi.
oruçtandır dedim geçtim ama yeterince geçememişim kafam orda kalmış kendimi hiç 66 larda gibim hissetmiyorum ben açıkcası ya:50:
terazim polyannacılık oynuyo olmasın "üzülmesin yazık akşama kadar oruç tuttu bi kıyak da ben geçeyim" diye :27:

ahhhaa ilahi =)

Allah kabul etsin. Su kaybetmiştir ya vücut mide de boştu tabi bütün gün, oh tartılmak için ideal ortam=)

Yarın sabahta bak aç karnına yine 66 gösterirse, göbecik atabilirsin evde:13:

Son düzenleme:
ahhhaa ilahi =)

Allah kabul etsin. Su kaybetmiştir ya vücut mide de boştu tabi bütün gün, oh tartılmak için ideal ortam=)

Yarın sabahta bak aç karnına yine 66 gösterirse, göbecik atabilirsin evde:13:

ahh bi atabilsem o göbekimi:27:
atmam mı nasıl atarım offff mezdekeler paklamaz beni artık :21::1::124:

darısını başına tatlım valla kilocukların gittiğini gördükçe daha da bi sarılıyo insan diyete :32::118:

dün aşırı ilgin bir şey oldu. akşam tok karnına çıktım 66.300leri gösterdi.
oruçtandır dedim geçtim ama yeterince geçememişim kafam orda kalmış kendimi hiç 66 larda gibim hissetmiyorum ben açıkcası ya:50:
terazim polyannacılık oynuyo olmasın "üzülmesin yazık akşama kadar oruç tuttu bi kıyak da ben geçeyim" diye :27:[/QUOTE]

tebriklerr.kandilinizde mübarek olsun.
bu arada haydi spora haydi sporaa.baktınız mı netten leslie ye ama yaparken evde spor ayakkabı mutlaka giyin yoksa benim gibi ayaklarınızın üstüne basamazsınız bir süre :))
ha bu arada leslie nin 3 mili 46 dakika.yaklaşık 5 kilometre ediyor.bi 5 gün deneyin.vaktiniz yosada 1 milini yada 2 milini deneyin.1 mili 15 dakika sürüyor.

tebriklerr.kandilinizde mübarek olsun.
bu arada haydi spora haydi sporaa.baktınız mı netten leslie ye ama yaparken evde spor ayakkabı mutlaka giyin yoksa benim gibi ayaklarınızın üstüne basamazsınız bir süre :))
ha bu arada leslie nin 3 mili 46 dakika.yaklaşık 5 kilometre ediyor.bi 5 gün deneyin.vaktiniz yosada 1 milini yada 2 milini deneyin.1 mili 15 dakika sürüyor.

evet epey meşhur bir şeymiş de ben duymamışım bi de köpek fln dedim ne kadar ayıp bana:1::1:
deneycm inşallah spor yapmamak için çift takla atıyorum sanki , kırmalıyım bu huyumu doğru hiç değil :20::20:
teşekkür ederim sizin de mübarek olsun kandiliniz bu arada :54::21:

cümleten kandilimiz mübarek olsun aa dostlar:21:
orucumu her zamanki gibi iş yerinde açtım bir muz yedim.
sonra da eve gelince mantarlı tavuk sote yaptım hiç yağ atmadım çok da lezzetli olmuş.

yıllarca kendimi kandırmışım yağsız yemekler lezzetli olmaz diye.

ekmeği bıraktım bırakalı tat alma duyum gelişti artık yediğim şeyler çok daha lezzetli geliyor ne yediğimi anlamadığım zamanları geride bıraktım anlaşılan.

hayat böyle çok güzel üstelik ne yediğimi anlamadım deyip saldırmıyorum yemeklere:1::64::66:

mantarlı tavuk sote+ sarmısaklı ayran+ azcık da peynir
şükür rabbimmm:46:

Son düzenleme:
cümleten kandilimiz mübarek olsun aa dostlar:21:
orucumu her zamanki gibi iş yerinde açtım bir muz yedim.
sonra da eve gelince mantarlı tavuk sote yaptım hiç yağ atmadım çok da lezzetli olmuş.

yıllarca kendimi kandırmışım yağsız yemekler lezzetli olmaz diye.

ekmeği bıraktım bırakalı tat alma duyum gelişti artık yediğim şeyler çok daha lezzetli geliyor ne yediğimi anlamadığım zamanları geride bıraktım anlaşılan.

hayat böyle çok güzel üstelik ne yediğimi anlamadım deyip saldırmıyorum yemeklere:1::64::66:

mantarlı tavuk sote+ sarmısaklı ayran+ azcık da peynir
şükür rabbimmm:46:

Canım ALLAH kabul etsin ve kandilin mübarek olsun..Rabbim layığıyla ihya etmeyi nasip etsin inşaallah :16::16::16::16:

Ne güzel ve ne güçlü oluyor insan böyle güzel yazıları okuyunca, bende denemek isterim Mantar soteyi (hiç yağsız) :1::1::1::1::1:

.

Canım ALLAH kabul etsin ve kandilin mübarek olsun..Rabbim layığıyla ihya etmeyi nasip etsin inşaallah :16::16::16::16:

Ne güzel ve ne güçlü oluyor insan böyle güzel yazıları okuyunca, bende denemek isterim Mantar soteyi (hiç yağsız) :1::1::1::1::1:

.

amin tatlım amin.:54:
dene diğer yemekleri de dene ben çoğu yemeğe atmıyorum yağ, kıymalı yapacaksam kıymanın yağı yeter diyorum soğanı fln da suyla kavuruyorum, kıymayla kavuruyorum ya da bi kapak kadar damlatıveriyorum ayıp olmasın diye.:90::124:

sanılıyo ki tatsız tutsuz olur ayy valla hiç de değil çok lezzetli oluyo ben baharatçıyımdır çok, baharat attım mı yemeklere ohhh miss miss :66::66:

amin tatlım amin.:54:
dene diğer yemekleri de dene ben çoğu yemeğe atmıyorum yağ, kıymalı yapacaksam kıymanın yağı yeter diyorum soğanı fln da suyla kavuruyorum, kıymayla kavuruyorum ya da bi kapak kadar damlatıveriyorum ayıp olmasın diye.:90::124:

sanılıyo ki tatsız tutsuz olur ayy valla hiç de değil çok lezzetli oluyo ben baharatçıyımdır çok, baharat attım mı yemeklere ohhh miss miss :66::66:

Üstadsın :1: diyecek söz yok ve o kadarr haklısın kiii :114::114::114::114::114: şimdi utandım valaa :17::17::17::17:hepsini denemek istiyorum inşaallah :116::116::116::116::116::116:

.

Üstadsın :1: diyecek söz yok ve o kadarr haklısın kiii :114::114::114::114::114: şimdi utandım valaa :17::17::17::17:hepsini denemek istiyorum inşaallah :116::116::116::116::116::116:

.

senin enerjin ne kadar pozitif ya çok hoşuma gittin valla , iyiki gelmişsin :54:

sahurum: 1 yumurta haşlama+ peynir+ marul+ süt

İftarım: kıymalı kabak yemeği+ yoğurt+ alakasız ama peynir ama çok seviyorum ki çünkü napiyim+ marul

çok ilginç bir şey daha oldu bugün aşırı sevinçlilik bi ilginçlik. :66::66::66:

tartıda 65.1 gördüm özlemişim o rakamları:62::62::62: ama itimat etmiyorum tabi kaç gündür orucum suyu yemeği tüketmiyorum bile normalki gibi.

olsun her türlü kabulum o rakamı görmek bile mutluluk:86::118:

Back