• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Mavimi hoşgeldin.Anlaşılan bol bol anne yemeği yemişsin canım.İnşallah güzel bi hafta sonu geçirmişsindir:16::16::16::16:

ben geldiiiimmmmmmm :)
sabah:
yine yumurtalı, cevizli, domatesli, peynirli kahvaltımı yaptım.(sabah dediğim 12de :P)

akşam:
mantarlı tavuk sote azcık
bol yeşillikli az peynirli ton balıklı salata,
ayran
bi de muz
bi de süt
bi de neskafe
bi avuç leblebii.... :)))

haaa bi de dün de bugün de 45 dakka hızlı yürüyüş,koşu, bolll terleme :P
yarın sabah tartılcam pazartesi 68,5tum bakalım bir haftada bi değişiklik olduysa kilo çizelgemi yapmaya çalışcam. hepinize sevgiler... :)

Slm kızlar ben kilo bildirimi yapmicam yarın kilom 62 61.5 arası gidip geliyor çünkü canım
feci sıkkın inşallah kısa zamanda atlatırim bu günleri

kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta: 61.5

bu hafta : 61.4

giden: 0.1

hedef: 55

teyy teyyyy kaplumbalar gibiyim artıkın her hafta 100 gram versem 10 hafta da 1 kilo eder bu da bi buçuk aya tekabül eder iyi Allah bereket versin almıyorum en azından :27:

kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta: 61.5

bu hafta : 61.4

giden: 0.1

hedef: 55

teyy teyyyy kaplumbalar gibiyim artıkın her hafta 100 gram versem 10 hafta da 1 kilo eder bu da bi buçuk aya tekabül eder iyi Allah bereket versin almıyorum en azından :27:

Taş gibi oldun hala kilo vercem dion ya hayreti mucit

hafta sonu düşündüm taşındım radikal bir kaç karar aldım ve bunları siz tombul kelebeklerimle paylaşmaktan gurur duyarım (hiç biri uzmanın öneri falan değildir yani yapılması gereken gibi algılanmasın tamamen benim uydurmacam :27:)

1- lahmacun , çiköfte tarzı cazibeli yiyecekleri bi kaç haftalığını tüketmiycem.

2- çikolata , puding yemiycem aşırı tatlı istersem kayısılı yoğurt yerim.

3- perşembe günü protein ağırlıklı beslenicem.

4- akşamları dışarda yürüyüş yapmaya çalışıcam, hava kötüyse evde egzersiz yapıcam.

5- elma sirkeli su, sabahları ılık su ve sarmısak olayını baştan başlatıcam.

6- ekmek zaten yok.

rahat rahat besleniyorum haftalardır kilo veremiyorum ama kilo da almıyorum demekki rahat rahat beslensem böyle kilocuk almıycam bu iyi bir şey:21:

deneme yanılma yöntemiyle bi yere varabilirim inşallah :16:

Taş gibi oldun hala kilo vercem dion ya hayreti mucit

öyle deme öyle deme fatmagül üzülür hahahahhaha :27:

önce 58 sonra 55 olsam fena mı olur bunun gelinliği var hamileliği var doğumu oooo çoluk çocuk büyütmek kolay mı o zaman hiç düşünemem kendimi en iyisi ben tedbirimi alayım :ssz:

kahvaltım

2 yumurta haşlama
6 siyah zeytin
1 domates
yarım salatalık
2 kaşık yoğurt
bitki çayı

önce 58 sonra 55 olsam fena mı olur bunun gelinliği var hamileliği var doğumu oooo çoluk çocuk büyütmek kolay mı o zaman hiç düşünemem kendimi en iyisi ben tedbirimi alayım :ssz:

Önümüzdeki 10 yılı planlamışsın yuh diorum baska bişi demiyorum:) hayırlısı ozmn :)

öğlen yemeğim

5 ızgara köfte
salata
ayran

Slm kızlar
kahvalti
1 kayısı
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
light peynir
3 kepekli grisini

ara
leblebi kuru üzüm
maden suyu
kuru incir bol bol

4 gibi cacık ve 1 dilim karpuz yemeyi düşünüyorum
toplam 950 kalori almış olurum böyle yersem
Bu arada sabah kilo 61.8
olculerimi aldım sabah

Gogus başlangıç 96 veya 97 şimdi 92
Bel başlangıç 81 şimdi 75
göbek başlangıç 94 şimdi 86
kalça başlangıç 96 şimdi 96 bu hiç değişmedi böyle olmasını istiyordum zaten

akşam yemeğim

kıymalı kabak yemeği
yoğurt
salata

Allahım azcık yürüyüm demiştim bu nasıl yağış nasıl yağış daha markete gidecektim ne yumurtam var ne sütüm ne yoğurdum aç kalacam aa dostlar aç :5:

markete gittim geldim şimdi de kayısı çağlası yiyorum:17:

yakamozumm ya bişi dicem sana sen karpuz yiyosun sürekli Karatay teyzem diyet yapanlar kavun karpuzdan uzak dursun diyor sen bi araştırsana bu durumu :44:

Düşün kuzum sen düşün bunları hep.Biz gibi yumurta tavugun ..... gelince aklın başına gelmemiş ne güzel.Mavimi sirkeli su mdene zarar verir yavrum ya.Sakın aç karnına içme olur mu?:54::54::54:

Düşün kuzum sen düşün bunları hep.Biz gibi yumurta tavugun ..... gelince aklın başına gelmemiş ne güzel.Mavimi sirkeli su mdene zarar verir yavrum ya.Sakın aç karnına içme olur mu?:54::54::54:

bana bişicik yapmıyo tatlım bi bardak ılıksuya bi kaç damla atıyorum da sabah aç karnına içmemek lazımmış tok karnına olmalıymış. valla ne kadar doğru bilmiyorum herkes başka bişi söylüyo:30:

bana bişicik yapmıyo tatlım bi bardak ılıksuya bi kaç damla atıyorum da sabah aç karnına içmemek lazımmış tok karnına olmalıymış. valla ne kadar doğru bilmiyorum herkes başka bişi söylüyo:30:

Hımmm ben aç karna içiyolar diye biliyorum ama...Hatta bi tanıdıgımız az kalsın mdesini dediyodu.Bilinçsizlik kötü

Tatlım ben karatay yapmıyorum ki hem çok severim karpuzu. Kavunuda çok severim ama onun kalorisi çok o yüzden
onu tercih etmiyorum.
Kafama göre birşey yapıyorum ışte bütün diyenlerden bağımsız birşey benimkisi

Tatlım ben karatay yapmıyorum ki hem çok severim karpuzu. Kavunuda çok severim ama onun kalorisi çok o yüzden
onu tercih etmiyorum.
Kafama göre birşey yapıyorum ışte bütün diyenlerden bağımsız birşey benimkisi

karatay yapman ya da yapmaman değil mesele tatlım karatay yapsan da yapmasan da bu karpuzun insan vücuduna etkileri aynıdır benimkisi öneriydi kilo veremiyorum diyorsun ona istinaden.

kavun karpuza ben de bayılırım herkes bayılır ama diyetime zararı olcaksa azaltırım ertelerim:54:

Hımmm ben aç karna içiyolar diye biliyorum ama...Hatta bi tanıdıgımız az kalsın mdesini dediyodu.Bilinçsizlik kötü

ayy çok feci Rabbim korusun, fazlası zarar her şey dozunda olmalı:18:

Back