• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

sabah uyanır uyanmaz elma sirkeli ılık su

kahvaltı
1 has.yumurta
1kk peynir
yarım biber
maydonoz
nane
çay

saat 10.00 gibi 5li cayımı içicem

öğle
salata
yogurt yapıcam

öğleden sonra tarcınlı yesilçay

aksama da fırında somon salata olacak

belki arada bir elma da olabilir bakıcam

ya kızlar 64 olunca resim ekliycem ayy insallah:52:
bir de alısveris de yapıcam
simdi canım bir sey almak istemiyor
cünkü 2 kilo bile bende fark ediyor
insallah 1 aya çıpçıtır olmak dilegiyle
satırlarıma bu güzel umutlarla son veriyorum ve sizi seviyorum kızlar iyiki varsınız:16::16::16:

sea44 tatlım ya çizelge yapsana şuan kaç kilodasın boyun kaç hedefin ne bilmiyorum inan :22:

anladım tatlım. kalorisi düşük de olsa glisemik indeksi yüksek ben tüketmiyorum o yüzden.

bir de diyete başlarken ekmeksiz nasıl olur Allah nasıl olur düşünüp duruyordum ayy çok da güzel oluyormuş inanmazsın ben günde çok rahat 2 ekmek tüketen biriydim gecenin 12sinde gidip koca ekmek kokoreç yerdim:9:

şimdi çok rahatım çok hafifim şükür ve en güzeli ekmeği hiç aramıyorum :82:

Yani aslında glisemik indeks daha önemli kaloriden dur bakayım
belki bende katılırım su ekmeksiz diyet kervanına sonucta faydasız bir sey

tatlım boyum 1.70
kilom 67.5
hedefim 60

ama klasik cevap ben cizelge yapmayı bilmiyorum:43:
denedim bir kez beceremedm

ya kızlar ben bi öğlen yemeğinde küçük kepek ekmeği yiyorum acaba o yüzden mi kilom durdu yine :( siz ekmek hiç yemiyomusunuz?

günaydın kızlar dün ikinci öğünüm değişti kuaföre gittim 4 saat kaldım
kuaförde o yüzden biraz geç yedim 18.30 gibi tavuk sis yedim salata ile birlikte
bugün kahvalti öncesi kayısıli çay
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
light peynir
3 kepekli grisini

ara leblebi maden suyu yapcam

4 gibide bir dilim karpuz ve cacık yemeyi düşünüyorum

Yani aslında glisemik indeks daha önemli kaloriden dur bakayım
belki bende katılırım su ekmeksiz diyet kervanına sonucta faydasız bir sey

isabet olur tatlımmm

tatlım boyum 1.70
kilom 67.5
hedefim 60

ama klasik cevap ben cizelge yapmayı bilmiyorum:43:
denedim bir kez beceremedm

hayy maaşallah boyun iyiymiş :nazar:

desene manken olcaksın taş gibi ohhh mis :103:

öğlen yemeğim

ezogelin çorba (yarım porsiyon)
yoğurtlu ıspanak
salata

az evvel de puding yedim 4 kaşık kadar:17:

slm kızlar saat 2 gibi 1 dilim karpuz yedim
4.30 da 2 salatalıktan cacık
elma yiyecektim canım tatlı çekti leblebi ile kuru üzüm yedim
bugün toplam 1020 kalori

akşam yemeğim

1 acılı lahmacun
maydanoz+soğan
ayran

birazdan da yürüyüş yapayım epeydir yürümüyorum hoyyy iyi olur.:10:

zaten hafta sonu ailemleyim yoldan çıkmazsam iyidir pazartesiye (tartılma günüm) yüzümü kara çıkarma yarabb:118:

Selammm arkadaşlarr :)
sabah erken kalktım veee :
1 haşlanmış yumurta
3-4 ceviz, gün kurusu kayısı
biraz maydonoz.

öğlen:
az ezogelin çorba
1 porsiyon tas kebabı (haşlanmış sadece et)

akşam:
2 büyük parça az yağda biftek
çokça salata
ayran.

rezene çayı da içtimmm. 6dan sonra bişey yememeye karar verdimm. Hepinize sevgiler.....
mavimiciğimm bu karatay hanımefendinin dediklerini yapanlar az kilo veriyomuş ama hacim olarak çok küçülüyomuş toparlıyomuş diye duydum, sence de öyle midir :))

bir de ben gece geç yattığım için acıkınca 10-11 gibi bi kutu süt içiyorum miniklerden. iyi yapmıyorum sanırım dimii :(

mavimiciğimm bu karatay hanımefendinin dediklerini yapanlar az kilo veriyomuş ama hacim olarak çok küçülüyomuş toparlıyomuş diye duydum, sence de öyle midir :))

bir de ben gece geç yattığım için acıkınca 10-11 gibi bi kutu süt içiyorum miniklerden. iyi yapmıyorum sanırım dimii :(

evet tatlım çok yavaş veriyorsun zaten kilo ama nitelikli veriyosun sağlıklı veriyosun sporla da desteklediğin için sıkılaşıyorsun:21:

ben acıkmıyorum pek tatlım alıştırmışım mideyi de ama limonlu çay ayran limonlu su içilebilir diyo acıkılırsa , süt için bi fikrim yok maalesef:26:

Canım p.tesi güzel haberlerini bekliyoruz valla.Arada kaçırmışsın ama kilo cetveline baktım da maşallah sana tü tüü tüüüü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Senin ailen nerde canım bu arada?

eskişehirliyim aslen ben tatlım ailem de orda. ankarada çalıştığım için bulunuyorum :3:

Mavimii kader ortağı gibimsin valla ama ben aksine ailemi her şeyimi Ankara'da bıraktım gurbet ellerde bi başıma çalışıyor ve yaşıyorum :( abur cubur da yalnızlıktan can sıkıntısından arttı senelerdir. anacığımgile haftasonları gittiğimde ev yemeğine doyuyorum ama artık kendim de yapmaya başladım yavaş yavaş .
hadi gitsin bariim kilocuklar, öpüldünüz..

Ayy kıyamam sana.Hızlı trenle hemencecik gidersin bişeycik olmaz.Sen nerde çalışıyosun özelde mi devlette misin?

devletteyim tatlım evet hemencik gidiliyo sorun yok:21:

Mavimii kader ortağı gibimsin valla ama ben aksine ailemi her şeyimi Ankara'da bıraktım gurbet ellerde bi başıma çalışıyor ve yaşıyorum :( abur cubur da yalnızlıktan can sıkıntısından arttı senelerdir. anacığımgile haftasonları gittiğimde ev yemeğine doyuyorum ama artık kendim de yapmaya başladım yavaş yavaş .
hadi gitsin bariim kilocuklar, öpüldünüz..

ayy ben de geçen sene almaya başladım kilo iş güç yeni hayat düzen sevgiliyle dışarda vakit geçir fastfood fln derken. ama şükür düzene girebildim :30:
ben de seviyorum artık kendim yemek yapmayı değişik farklı lezzetler denemek istiyorum bu yaşamın böyle bi artısı oldu çok da iyi oldu:ssz:

günaydın diyet formunun minik kelebekleri bugün günlerden izmir adım adım gün gün sevdiceğime yaklaşıyoreeee :123:

Kahvaltım

2 yumurta haşlama
yarım salatalık
2 minik domates
zeytin
peynir
bitki çayı

Back