cnm ya doğru dürüst kimse gelmiyo hayırdır insallahSelamlar kizlar gunaydinlar
Bugun tartilamadim maalesef suan evimde degilim
Sizler neler yaptiniz ne durumdasinuz
Masallah canim guzel ilerliyoraun darisi bana insslm kızlar bu gün kızla bi güzel uyumusuz dolayısıile yeni tartıldım
geçen hafta..59.300
bu hafta 59.00
fark300g
az vermişim daha yeni başladım ama sabit kalmaktan iyidir
Bence kotu canivisualize gidisle bayrama falan veremem kilolarimiMasallah canim guzel ilerliyoraun darisi bana ins
Canim elmana tarcin falan koy tatli istwgini alir biraz da .olsaOglende yine ceyrek simit biraz menemen bir banim recel kizlar regl im den dolayi canim tatli seyler cekiyo ondan recelden aldm azck. 1 lt su bitti ve az sonra da ara ogun yapcm
Verirsn canim motivasyonunu düsurme. Bu azimle devam et ben inaniyorm verecegineBence kotu canivisualize gidisle bayrama falan veremem kilolarimi
Haklisin canim bugun sanirim biraz sacma yedim yani. Sabah ögunumde de simit vardi öglende zaten aynisini yedim ama regl oldugum icin sacmalamamak adina bunu yaptm cnm bilmiyorm dogru mu yaptm. Aksama da mantarli tavuk sote var yaninda salata ve yogurtla yicem artkCanim elmana tarcin falan koy tatli istwgini alir biraz da .olsa
Cnm bir banimlik recelden no sey olmas AmA kesmez de tatli istegini daha cok yersinHaklisin canim bugun sanirim biraz sacma yedim yani. Sabah ögunumde de simit vardi öglende zaten aynisini yedim ama regl oldugum icin sacmalamamak adina bunu yaptm cnm bilmiyorm dogru mu yaptm. Aksama da mantarli tavuk sote var yaninda salata ve yogurtla yicem artk
Kesmiyo canim haklisin ve canim cok tatli istiyo kendime zor engel oluyorm napcm bilemiyormCnm bir banimlik recelden no sey olmas AmA kesmez de tatli istegini daha cok yersin
buraya kimse gelmiyo mu yaaaa
ewet uzaklasınca kopuyo insan diyettenEvet tatlimm Ben gelmeyince kimse gelmiyor ne kötü degil mi ne üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?