Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır canım neden kötü gıdıyo işler çok mu yoğunsun
Slm kızlar sabahki MENÜMM
1 YUMURTA
MAYDONOZ 1 DİLİM EKMEK
SALATALIK
DOMATES
2 CEVİZ İÇİ
Bu hafta çok saçma geçti nemülerim ama her gün yürüyüşümü yaptım suyumu içtim bitki cayalrımı içtim bu günden itibaraen işi sıkı tutuyorum bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek.
Evet canım inşallah bayrama gider bu kilolar bende hiç birakmiyorun sporu. Hagayretkahvaltın güzel tatlımmm
evet sıkı tutmalıyız bayrama az kaldı elimizden geleni yapalım tek tük aksaklıklar olabilir ama pes etmek yok hemen yolumuza devam etmeliyiz dün o yorgun bitkin ölü halimde 1 saati aşkın spor yaptımsa herkes herşeyi başarabilir![]()
Mavimicim uzuldum tatlim ins en kisa zamanda islerin duzelir
Bu arada bugun bi tane top alicam buyuk bahcemiz var esimle top oynuycaz voleybol basketbol falan ise yarar diye dusunuyorum![]()
Tatlim hayirdir is yerinde sorun mu oldugünaydın millet işlerim çok kötü çok mutsuzum hiç kalkıp işe gelesim yok isyeeeaaaaaannn
kahvaltım
karışık tost ayran
ne biçim menü diyebilirsiniz kahvaltı hazırlamaya mecalim yoktu mutsuzluktan ölücem heralde![]()
kızlar kimse yok muuuu
Eh iste cnm ya bu hafta çok motive değildi bakalim tartida gorcezSelamlar tatlimmm nbr nasil gidiyo ?