• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Gunaydn kizlar kahvaltm 2 yesil zeytin yarm tavada yumurta salatalik domates nane maydanoz biraz peynir bir dilim kepek ekmegi sekersiz cay
Aea öğün avtivia yogurt

evet canım diyetisyen menusu 3 ana 2 ara ve bı de akşam yatmadan önce 1 bardak süt

Ogle yemegim kucuk kase yayla çorbası 3 kasik kadar kısır yarm tavuk şinitzel bide tatli vardi cok az ondan

öğlen menüm

ton balıklı salata
zeytinyağlı kereviz

Ogle yemegim kucuk kase yayla çorbası 3 kasik kadar kısır yarm tavuk şinitzel bide tatli vardi cok az ondan

Ogle yemegim
Kiymali yumurta
Yesillik
Ayran

öğle yemeği
1 kepçe şehriye çorba
ıspanak graten
yoğurt

:kk77::kk77::kk77::kk77:menüler güzel kızlar aferin size :nazar::nazar::nazar::nazar::21::21::21::21:

G guziss35 tatlımm ıspanak graten nasıl yapılıyor var mı tarifi sende, evde ıspanak durup duruyor farklı bir şey deneyebilirim
:kk77:

canım gratenı değil ama sana ıspanak ya da pazı ile yapılcak güzel bi tarif vereyım dr ayça kayanın tarifi
1 bağ ıspanak ya da pazı 2-3 adet közlenmiş kırmızı biber 1 yumurta 2 yemek kaşığı galeta unu tuz karabiber 1 su bard haşlanmış nohut hepsini karıştır yağlı kağıda dok fırında pişir fırından çıkarmadan öncede kaşar peyniri serp çok güzel oluyo yanına da ayran oh mis börek gibi

Himm aslinda bende diyetisyene gitsemmi
Diye dusunmekteyim de ondan sordum canim
Ara ogun bana kilo aldiriyor
valla canım gitmeni tavsıye ederım hiç aç kalmıyosun ben ılk haftalarda tam uygulayamadım ama ıkı haftadaır bı gram dışına çıkmadım listenın perşembe gunu kontrole gıdıcem inş ıyı sonuç alırım

Oh afiyet olsun bende eve gidince elma yiycem
Bol vitamini birgun olmus olacak

kızlar verdiğim tarif gayet güzel ben nohut koymadan yaptım çok sağlıklı ve hafif bır menu:))

Öğün arası turk kahvesi avuc ici kadar kuru üzüm
Cok güzel gidiorz kizlar ki gitmemz gerekio yaz kapida cok heyecanlym:KK76:

Aksam yemegim
Balik izgara
Hellim peynirli Salata

Sukur doydum
Biraz erken yedim canim cok isterse sutlu kahve icicem

Back