- 17 Şubat 2015
- 213
- 209
- 83
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada cnm ben her pzrtesi tartiliodm zaten 23 subata 60.2 yazabilirsnEki Görüntüle 1438074
tatlişlerimm tabloya bakın siz bi eksik yanlış gördüğünüz şeyleri düzenleyeyim![]()
Kizlar aksam yemegim 2 ymk kas kiyma kavurma 3 cicek haslanms karnbhar kucuk bi kase yogurt salata
Sanada afiyet olsn tatlimKizlar saat 14.00 gibi bir kupa kahve ve kayisi cayi ictm henuz ogun arasi
Guzel menuKizlar aksam yemegim haslanmis tavuk salata ve ayran:)
Aksam yemegim
4 kasik mantar li bulgur pilavi
6 kasik karnabahar
Ayran
Ve 2 saat olumune yuruyus
Oldum yorgunluktan
Teşekkür ederm cnmcok guzel ya spor yapabiliosnz insallah kisa zamanda bende baslicamGuzel menu![]()
Yapmamiz gerekli tatlim son kilolarimizdayiz vucut cok direniyor egzersiz sart bu yuzdenTeşekkür ederm cnmcok guzel ya spor yapabiliosnz insallah kisa zamanda bende baslicam
Evt haklsn kilo verme yavasliyo oyle deil miYapmamiz gerekli tatlim son kilolarimizdayiz vucut cok direniyor egzersiz sart bu yuzden
Ayy Tatlim aceleden yanlis yazmistimOoovv iki koca saat mi maasallahhh tatlim azmine ne dayanir seninnn![]()
Menun yine harikaSelamlar kizlar iyi aksamlar
Ara bi avuc leblebi
limonlu maden suyu
Aksam yemegim
1 kepce yesil mercimek yemegi
1 şinitzel
yogurt
kociye patates kizartmistim bi lokma da ondan aldim
45 dk da spor yaptim ohhh mis benden iyisi yok![]()
Evet tatlim spor vazgecilmezimiz olmaliEvt haklsn kilo verme yavasliyo oyle deil mi
ilahi denizAyy Tatlim aceleden yanlis yazmistim
1 saat olacakti
1 saat zorladi beni nerde 2 saat olsun
aynen tatlimm gozumu doyuruyorum bu bir ikincisi gozum doyunca karnim da cabuk doyuyor ve kacamak yapma istegim olusmuyor sukur kiMenun yine harika
Tam benim mantigim doyarak ve her seyden
Bende kendimce bir karar aldim
Artik ogleden sonralari Ara ogun yapicam
Ogleyi 12 de yiyorum
Aksam ise ortalama 18.30 civari oluyor
Ve aksam yemeginde gozum dönuyor
Zor tutuyorum kendimi
Hatta en çok yedigim ogun aksam oluyor
En azindan k.hidrati aksamlari azaltmaliyim
Bakalim insallah olur