• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Ama inanılmaz derecede iştahsızım belki mide bulantısındandır
Dünyanın en güzel yiyeceği gelse çatalın ucuyla bile almam o derece iştah sıfır
Protein tutuyor tatlim ondandir ama bugun son olsun yapma bi daha uzunca bi sure dinlensin vucudun sebzeye fln agirlik ver saglik her seyden onemli

Protein tutuyor tatlim ondandir ama bugun son olsun yapma bi daha uzunca bi sure dinlensin vucudun sebzeye fln agirlik ver saglik her seyden onemli
Yarın da yapayım uzun bi süre yapmam
Haftanın sadece bir günü Yaparım

Benide araniza alabilir msnz:110:

Kesinlikle zayiflayacagim istikrarli olup her gun rapor verecegim yedigimi egzersizimi sporumu ve hatta kacamagimi yazacagim kesinlikle dersen, pes etmem inatciyim diyebiliyorsan gelebilirsin tabikiii tatlimmmm :KK68:
Birlikte tas gibi oluruz citir oluruz citir

Hmmm o zaman hemen almaliyim sadesini mi alsam yoksa herhangi bi aromalisini mi önerebilecegin bsy var mi cnm
Sallama kullanmistim ben dogadan in cranberry li olanindan almistim kizlar portakal cicegini tuketiyor ikisinden de al tatlim hengisine seversen

Ara ogun
Beyaz cay 10 tane kadar leblebi attim agzima
Aksam icin Yogurtlu karnabahar yapmayi dusunuyorum

3 saat boyunca temizlik yaptim yorgunum
Ama esimin bekliyorum gelince yuruyuse cikicam
Bu hava yi kacirmamak lazim

Selamlar citirlarim sizleri seviyorum iyiki varsinizz hep boyle istikrarli ve pozitif olalim :KK15:

Kahvaltim
1 yumurta tavada 3 ince dilim sucukla
beyaz peynir azcik ve 1 burgu peynir
zeytin
maydonoz
ceviz
ve cay

Cissiz ekmeksiz sekersiz mukellef bi kahvalti oldu suan yaptim 2 ögun yerine gececek bu o yuzden dolu dolu tek cissim sucuk olabilir o da hafta sonunun farki olsun kendimi azcik simartmak maksatli

Sut aldim sutcuden hepsini yogurt yapicam ve sabah aksam kendi saglikli yogurdumdan yicem gobek icinc birebir :KK76:
Canim su Herseyin dogalina yonelmen cok guzel
Ben de kizim dogdugundan bu yana hazir yogurt almiyorum eve
Hem daha lezzetli kendi yaptigimiz
Kahvaltinda cok iyi olmus
Kimse tutmasin bizi

Slm kızlar akşam yemeğimi yedim
3 haşlanmış yumurtaya bir soğan biraz maydanoz
Ve limon ekleyerek salata
Dünden kalan biraz Ciğer vardı
Bugünlük yemek işi bitti

Selamlar citirlarim
Aksam yemegim
4 izgara kofte
biraz zeytinyagli fasulye
Bi kac kasik yogurt
ve salata

Bol cesitli yedim iyi doydum az yemedim cisssiz kacamaksiz bi gun oldu bugun sukur

Canim su Herseyin dogalina yonelmen cok guzel
Ben de kizim dogdugundan bu yana hazir yogurt almiyorum eve
Hem daha lezzetli kendi yaptigimiz
Kahvaltinda cok iyi olmus
Kimse tutmasin bizi

En iyisi tatlimmm hem yumusacik oluyo hafif lezzetli immh simdi kaynatiyorum guzel olur insallaaahh tum hafta yogurt dusu yapicam sabah aksam :KK48:

Kesinlikle zayiflayacagim istikrarli olup her gun rapor verecegim yedigimi egzersizimi sporumu ve hatta kacamagimi yazacagim kesinlikle dersen, pes etmem inatciyim diyebiliyorsan gelebilirsin tabikiii tatlimmmm :KK68:
Birlikte tas gibi oluruz citir oluruz citir
Kesinlikle pes etmem inatciyim diorm araniza aldgnz icin tesekkurler:KK76:

Back