Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Protein tutuyor tatlim ondandir ama bugun son olsun yapma bi daha uzunca bi sure dinlensin vucudun sebzeye fln agirlik ver saglik her seyden onemliAma inanılmaz derecede iştahsızım belki mide bulantısındandır
Dünyanın en güzel yiyeceği gelse çatalın ucuyla bile almam o derece iştah sıfır
Yarın da yapayım uzun bi süre yapmamProtein tutuyor tatlim ondandir ama bugun son olsun yapma bi daha uzunca bi sure dinlensin vucudun sebzeye fln agirlik ver saglik her seyden onemli
Benide araniza alabilir msnz![]()
Beyaz cay daha feci etkili tatlimmm tadi da daha lezzetliAnladm canim bircok yerde goruyodum yalnz cok fikrm yoktu. Yesil cay iciyorm ama beyaz cay da mi zayflatiyo canim
Yarın da yapayım uzun bi süre yapmam
Haftanın sadece bir günü Yaparım
Hmmm o zaman hemen almaliyim sadesini mi alsam yoksa herhangi bi aromalisini mi önerebilecegin bsy var mi cnmBeyaz cay daha feci etkili tatlimmm tadi da daha lezzetli![]()
Sallama kullanmistim ben dogadan in cranberry li olanindan almistim kizlar portakal cicegini tuketiyor ikisinden de al tatlim hengisine seversenHmmm o zaman hemen almaliyim sadesini mi alsam yoksa herhangi bi aromalisini mi önerebilecegin bsy var mi cnm
Kizlar gun belirleyelimYarın da yapayım uzun bi süre yapmam
Haftanın sadece bir günü Yaparım
Canim su Herseyin dogalina yonelmen cok guzelSelamlar citirlarim sizleri seviyorum iyiki varsinizz hep boyle istikrarli ve pozitif olalim
Kahvaltim
1 yumurta tavada 3 ince dilim sucukla
beyaz peynir azcik ve 1 burgu peynir
zeytin
maydonoz
ceviz
ve cay
Cissiz ekmeksiz sekersiz mukellef bi kahvalti oldu suan yaptim 2 ögun yerine gececek bu o yuzden dolu dolu tek cissim sucuk olabilir o da hafta sonunun farki olsun kendimi azcik simartmak maksatli
Sut aldim sutcuden hepsini yogurt yapicam ve sabah aksam kendi saglikli yogurdumdan yicem gobek icinc birebir![]()
Tatlim bebegim var demistin emziriyor musunAnladm canim bircok yerde goruyodum yalnz cok fikrm yoktu. Yesil cay iciyorm ama beyaz cay da mi zayflatiyo canim
Insallah canim bugun carsambayla ayni ciktimHepimiz istediğimiz kilolara inicez canım sende pazartesi 63 ü görürsün artık 59 da bırak tatlım sende boyun uzun çünkü
Bence kalmazsın pazartesi olmasa bile Çarşamba 63 seni bekliyorInsallah canim bugun carsambayla ayni ciktim
65 de 20 gun takildim
64 tede 1 ay kalirmisim of kabus gibi![]()
Emziriyordum canim ama bebegim rahatszlanip hastaneye yatinca canim cok sklmşti bi de cok emziremedim istemedi sütum kesildi malesefTatlim bebegim var demistin emziriyor musun
Canim su Herseyin dogalina yonelmen cok guzel
Ben de kizim dogdugundan bu yana hazir yogurt almiyorum eve
Hem daha lezzetli kendi yaptigimiz
Kahvaltinda cok iyi olmus
Kimse tutmasin bizi
Kesinlikle pes etmem inatciyim diorm araniza aldgnz icin tesekkurlerKesinlikle zayiflayacagim istikrarli olup her gun rapor verecegim yedigimi egzersizimi sporumu ve hatta kacamagimi yazacagim kesinlikle dersen, pes etmem inatciyim diyebiliyorsan gelebilirsin tabikiii tatlimmmm
Birlikte tas gibi oluruz citir oluruz citir
Rica ederiz tatlimmmm ne demek yaaKesinlikle pes etmem inatciyim diorm araniza aldgnz icin tesekkurler![]()