Bende çok zor veriyorum canım protein yapınca bi günde 700 gr gidiyor nedense vücudum çok su tutuyor galiba
Bu gerçek kilom değil 2 hafta da ancak oturur yine 59 lara çıkıp inerim
Kahvaltını yapmadıysan iki gün protein yap bence bugün ve yarın
Pazartesi tartında 60 ı görürsün
Moralini bozma 3 haftadır senin şuan ki psikolojinin aynısını yaşadım ayda sadece bir kilo verdim. Kilomuz fazla olmadığı için vücut çok direniyor arada protein atakları iyi geliyorAyy size kziyordum bi de, cikmiyorum tartiya fln mutsuz oldum durduk yere bi pazartesi bi cuma o kadar aaaaa mutsuzluktan suan hic bisi yapasim yok hafta sonu bugun esime simit aldirayim diye dusunmustum o da yok yok anam hic bisi yok 59 u gorene kadar kacamagin zerresi yok offfffffffffff
Anladım canım 3 aya inersin istediğin kiloyaKabizlik var suan tatlimm korkuyorum acikcasi biraz da yarin yapicam full protein bir de hafta ici bir gun yapayim ama pes etmek vericem o kilolari isterse 12 ay sursun vericem dedim vericemm soz izci sozu
Yok canım kilo bildirimi pazartesi günüMrb kizlar kilo bildirimlerimiz bugun mu oluyodu hemen yazayim o zaman 60.4hemen kahvaltimi anlatym 1 haslanms yumurta bir çatal peynir 5 tane zeytn 1 dlm kepek ekmegi bol yeşillik şekersiz cay
Canim cok sevindimGünaydın kızlar kilomu söylemezsem çatlarım
58.6
Gelelim kahvaltıma
Bi yumurtadan Peynirli omlet azcık tereyağ vardı
Bi bardak Çay
2 dilim kaşar
2 dilim salam
Hepiniz bu Mutluluğu yaşayın inşallah
Olsun canim yine de moral oluyorBende çok zor veriyorum canım protein yapınca bi günde 700 gr gidiyor nedense vücudum çok su tutuyor galiba
Bu gerçek kilom değil 2 hafta da ancak oturur yine 59 lara çıkıp inerim
Canim bende bir sure aksam yemeklerinde sadece sebze ve protein miAyy size kziyordum bi de, cikmiyorum tartiya fln mutsuz oldum durduk yere bi pazartesi bi cuma o kadar aaaaa mutsuzluktan suan hic bisi yapasim yok hafta sonu bugun esime simit aldirayim diye dusunmustum o da yok yok anam hic bisi yok 59 u gorene kadar kacamagin zerresi yok offfffffffffff
Hepimiz istediğimiz kilolara inicez canım sende pazartesi 63 ü görürsün artık 59 da bırak tatlım sende boyun uzun çünküCanim cok sevindim
Bak 55 e 3 kilocuk kaldi
Ayy darisi bize insallah
Ben de istiyorum yaaaa
Dünde protein Yaptım bugünde menülerimi takip edebilirsin canımKizlar protein diyetini nasil yapiyorsunuz mumkunse 1 gunluk listenizi yazabilir misiniz
Kizlar protein diyetini nasil yapiyorsunuz mumkunse 1 gunluk listenizi yazabilir misiniz
Kızlar yalnız bu protein diyeti bende mide bulantısı ve baş Dönmesi yaptı
Evet canım doğru söylüyorsun bugünü de bi atlatayım da Allah izin verirse yarın son günümü yapıcamCok protein tuketice bulanti bende de oluyor tatlimm belki de yoruluyo vucut nihayetinde cok fazla calisiyo harcamak icin
Ne güzel iste her zaman öyle olsa keskeAma inanılmaz derecede iştahsızım belki mide bulantısındandır
Dünyanın en güzel yiyeceği gelse çatalın ucuyla bile almam o derece iştah sıfır
Anladm canim bircok yerde goruyodum yalnz cok fikrm yoktu. Yesil cay iciyorm ama beyaz cay da mi zayflatiyo canimProtein agirlikli besleniyosun tatlim et sut peynir yogurt ayran balik tavuk yumurta menulerini bunlarla olusturyosun yesil cay cay icebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?