Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Bende çok zor veriyorum canım protein yapınca bi günde 700 gr gidiyor nedense vücudum çok su tutuyor galiba
Bu gerçek kilom değil 2 hafta da ancak oturur yine 59 lara çıkıp inerim

Kahvaltını yapmadıysan iki gün protein yap bence bugün ve yarın
Pazartesi tartında 60 ı görürsün

Kabizlik var suan tatlimm korkuyorum acikcasi biraz da yarin yapicam full protein bir de hafta ici bir gun yapayim ama pes etmek vericem o kilolari isterse 12 ay sursun vericem dedim vericemm soz izci sozu

Moralini bozma 3 haftadır senin şuan ki psikolojinin aynısını yaşadım ayda sadece bir kilo verdim. Kilomuz fazla olmadığı için vücut çok direniyor arada protein atakları iyi geliyor

Kabizlik var suan tatlimm korkuyorum acikcasi biraz da yarin yapicam full protein bir de hafta ici bir gun yapayim ama pes etmek vericem o kilolari isterse 12 ay sursun vericem dedim vericemm soz izci sozu
Anladım canım 3 aya inersin istediğin kiloya
Menülerin gayet güzel çünkü

Mrb kizlar kilo bildirimlerimiz bugun mu oluyodu hemen yazayim o zaman 60.4 hemen kahvaltimi anlatym 1 haslanms yumurta bir çatal peynir 5 tane zeytn 1 dlm kepek ekmegi bol yeşillik şekersiz cay

Mrb kizlar kilo bildirimlerimiz bugun mu oluyodu hemen yazayim o zaman 60.4 hemen kahvaltimi anlatym 1 haslanms yumurta bir çatal peynir 5 tane zeytn 1 dlm kepek ekmegi bol yeşillik şekersiz cay
Yok canım kilo bildirimi pazartesi günü
Ben biraz sabırsızımda tartı da - leri görünce dayanamayıp yazıyorum

Günaydın kızlar kilomu söylemezsem çatlarım
58.6
Gelelim kahvaltıma
Bi yumurtadan Peynirli omlet azcık tereyağ vardı
Bi bardak Çay
2 dilim kaşar
2 dilim salam
Hepiniz bu Mutluluğu yaşayın inşallah
Canim cok sevindim
Bak 55 e 3 kilocuk kaldi
Ayy darisi bize insallah
Ben de istiyorum yaaaa

Bende çok zor veriyorum canım protein yapınca bi günde 700 gr gidiyor nedense vücudum çok su tutuyor galiba
Bu gerçek kilom değil 2 hafta da ancak oturur yine 59 lara çıkıp inerim
Olsun canim yine de moral oluyor
Yanliz ben protein yaptigimin ertesi gunu Kesinlikle wc olayim olmuyor
Kabizlik yapiyor bende o nedenle cok kilo veremiyorum 300 gr ancak

Canim bende bir sure aksam yemeklerinde sadece sebze ve protein mi
Sanki aksamlari fazla kaciyor bende
Dur bakalim bir seyler dusunucez

Canim cok sevindim
Bak 55 e 3 kilocuk kaldi
Ayy darisi bize insallah
Ben de istiyorum yaaaa
Hepimiz istediğimiz kilolara inicez canım sende pazartesi 63 ü görürsün artık 59 da bırak tatlım sende boyun uzun çünkü

Kızlar yalnız bu protein diyeti bende mide bulantısı ve baş Dönmesi yaptı

Kahvaltim
2 minik dilim ekmege peynirli tost
3 catal yumurta
sutlu kahve

Bugun 2 ogun olacak

birazdan yesilcayimi icip temizlige girisecegim

Selamlar citirlarim sizleri seviyorum iyiki varsinizz hep boyle istikrarli ve pozitif olalim

Kahvaltim
1 yumurta tavada 3 ince dilim sucukla
beyaz peynir azcik ve 1 burgu peynir
zeytin
maydonoz
ceviz
ve cay

Cissiz ekmeksiz sekersiz mukellef bi kahvalti oldu suan yaptim 2 ögun yerine gececek bu o yuzden dolu dolu tek cissim sucuk olabilir o da hafta sonunun farki olsun kendimi azcik simartmak maksatli

Sut aldim sutcuden hepsini yogurt yapicam ve sabah aksam kendi saglikli yogurdumdan yicem gobek icinc birebir

Kizlar protein diyetini nasil yapiyorsunuz mumkunse 1 gunluk listenizi yazabilir misiniz

Protein agirlikli besleniyosun tatlim et sut peynir yogurt ayran balik tavuk yumurta menulerini bunlarla olusturyosun yesil cay cay icebilirsin

Cok protein tuketice bulanti bende de oluyor tatlimm belki de yoruluyo vucut nihayetinde cok fazla calisiyo harcamak icin
Evet canım doğru söylüyorsun bugünü de bi atlatayım da Allah izin verirse yarın son günümü yapıcam
Biraz önce bi neskafe ve beyaz Çay içtim
Neskafe rahatlatıyor biraz

Ama inanılmaz derecede iştahsızım belki mide bulantısındandır
Dünyanın en güzel yiyeceği gelse çatalın ucuyla bile almam o derece iştah sıfır

Protein agirlikli besleniyosun tatlim et sut peynir yogurt ayran balik tavuk yumurta menulerini bunlarla olusturyosun yesil cay cay icebilirsin
Anladm canim bircok yerde goruyodum yalnz cok fikrm yoktu. Yesil cay iciyorm ama beyaz cay da mi zayflatiyo canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…