- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
citirlar mavimii geldi
Aksam yemegim
2 kepce kuru fasulye yemegi Cidden kuruydu ama susuzdu
4 kasik yogurt
1 dilim ekmek
Cok geldi yedigim bugun aslinda spor yapmayacaktim ama telafi amaclii yuruyus yaptim yarim saat tempolu
Selam tatlimmm hala karatayciyim ekmek icin soruyosan tereyagli geldi fasulye midem bulanmasin diye yedim ekmegi pek tuketmiyorum genelde zatenselam mavimi, bildiğim kadarıyla karatay yapıyodun, değiştirdin mi diyetini, iyi geceler![]()
Selam tatlimmm hala karatayciyim ekmek icin soruyosan tereyagli geldi fasulye midem bulanmasin diye yedim ekmegi pek tuketmiyorum genelde zaten
Canim bende genelde ekmek yemiyorumSelam tatlimmm hala karatayciyim ekmek icin soruyosan tereyagli geldi fasulye midem bulanmasin diye yedim ekmegi pek tuketmiyorum genelde zaten
citirlar mavimii geldi
Aksam yemegim
2 kepce kuru fasulye yemegi Cidden kuruydu ama susuzdu
4 kasik yogurt
1 dilim ekmek
Cok geldi yedigim bugun aslinda spor yapmayacaktim ama telafi amaclii yuruyus yaptim yarim saat tempolu
Gunaydin citirlar
Kahvalti
2 yumurta dan omlet
3 zeytin maydanoz
Yarim kk peynir
Sutlu kahve
Dun aksam sozumu tuttum
Bir sey yemedim
Tabi Acayip baski oluyor Misafirlikte
Kizima yedirdim öyle gecistirdim
Dun hiç spor yapmadim
Bugun yine yuruyus yapicam
Yarin da yaptimmi haftalik hedefimi tamamlamis olucam ins
Napacazz el mahkumbak bak iradeye bak maaşalahhh,
kahvaltın da şahaneee tatlımm yaaa![]()
Tatlim Yuruyus icin sana kocaman bir alkis![]()
Canim bende genelde ekmek yemiyorum
Ama ara ara ozellikle bilerek yiyorum
Cunku omur boyu ekmeksiz geciremeyiz
arada 1 dl dengeliyor
Tatlim ben dun yaptim ama o key yarin da yapabilirimsea44
YaKaMoZz-z
kızlar yarın protein yapmayı planlıyorum ben inşallahhh ne dersiniz uyar mı size de bi düşünün bakalımmm![]()
Tabi canimsağol tatlımmmm
kociye diyorum kas yığını olucam atletik bir karişin olucak gülüyo çok gidip sıkılıp bıkma da diyo inanmıyor banaaa
görücek o adam çıpçıtır olucam o da güldüğüyle kalıcak![]()
Yani durduk yere gerek sizsea44
YaKaMoZz-z
kızlar yarın protein yapmayı planlıyorum ben inşallahhh ne dersiniz uyar mı size de bi düşünün bakalımmm![]()
Tatlim ben dun yaptim ama o key yarin da yapabilirim
Dun rahat geçti zaten
Yani durduk yere gerek siz
Ama arada pide lahmacun tost vs seklinde yiyebiliriz
Valla tatlim pazar yapsak tarti oncesi moral olmaz miçok sık olmasın tatlımm senin ki cumartesi fln yapabiliriz pazar da olur uyar bana, ne dersinYaKaMoZz-z ne dersin tatlım uyar mı sana da ?