• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

günaydın kızlar
Kahvaltı
Bir simit
Biraz acuka
Biraz közlenmiş Patlıcan biber

Günaydın kızlar
Kahvaltı
Bir simit
Biraz acuka
Biraz közlenmiş biber ve patlıcan

reglim bitti ki yaaaa sabah çıktım hala 61.3 üm :KK34::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
hafta sonu anemin yanında cozutmamdan kaynaklanıyor sanırım yaaaaaaaa :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

reglim bitti ki yaaaa sabah çıktım hala 61.3 üm :KK34::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
hafta sonu anemin yanında cozutmamdan kaynaklanıyor sanırım yaaaaaaaa :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Ne zaman bitti reglin
Benim genelde bittikten iki gün sonra şişliğim iniyor yeşil Çay iç tatlım faydasını görürsün

canım bana çoğu pek inandırıcı gelmedi resimler,bence gençken zayıflarmış sonradan kilo almış çoğu,arada kilolu olupda zayıflayalanlar var gibi,yüzlerinden belli oluyor yaşları

yeni gördüm iyi mi:KK70:
gerçek olduğunu varsayıp azimlenelim, hırslanalım biz de başarabilirz diyelim ve taş gibi olalım taş :KK53:

Ne zaman bitti reglin
Benim genelde bittikten iki gün sonra şişliğim iniyor yeşil Çay iç tatlım faydasını görürsün

p.tesi bitmişti :KK17:

evet içiyim yeşilçay öğleden sonra 1 kupa ve akşam yemeğinden sonra da içeyim hatta o sallama değil demeleme olsun :KK19:

Ogle yemegim
7 izgara köfte
Ayrran

Evet bugun protein gunu olacak
Aksama da balik yedim mi tamamdir

Ogle yemegim
7 izgara köfte
Ayrran

Evet bugun protein gunu olacak
Aksama da balik yedim mi tamamdir

ımmmh balık en sevdiğimmm şeyyy ama azcık yeme tatlımm bol ye biraz hemen acıkılıyo sonra :KK48:

öğlen yemeğim
tavuk ızgara elim kadar
bi kaç çatal salata
vee bitti bu kadar:KK53:

birazdan bi dilim baklava yicem onu şimdiden söyleyim de :oops:

Slm kızlar
Ara leblebi kola bi ısırık bisküvi
Akşam yarım saat önce yedim
Yoğurtlu karnabahar
Bi kase elma kompostosu

Iyi aksamlar citirlar

Ogleden sonra ara ogun
2 kayisi 1 fincan sut

Aksam
1 porsiyon izgara balik

Ve gunu tamamladim bu kez protein gunum rahat geçti
Birazdan gorumceme gecicez
Ama hicbirsey yemiycem
Bu da benim sinavim olsun soz bir sey yemeden gelicem

evet minik bi dilimcik ufacık bu haftaki ilk ve son kaçamağım aslında kaçamak bile sayılmaz o kadar minikti ki :KK23:
Minikmis tatlim hem gec saatte yememissin
oglen menun de cok azmis dengelemissin
bir daha da canin istemez

Back
X