mavi suyun hiçbir zararını görmedim arkadaşlar ben kesinlikle zaten madensuyu katkılı bir ürün zararını gören varsa arkadaştan başka yazsın lütfen kusura bakma ama bana biraz reklam yapıyorsun gibi geldi... mavi su bahsettigin üründen daha çok adı duyulmuş bişey ve zararı oldugunu ilk defa senden duyuyorum üstelik bahsettigin üründen çok daha ucuz ve parfümerilerde bulunabiliyor bize bu ürünü satmak için sarıkızı kötülemedigini nerden bilelim kusura bakma tekrar ama bana inandırıcı gelmedi sölediklerin :sm_confused:
bilip bilmeden markayı kötüleme senin 13 tl fiat verdigin şey herneyse sarıkız onun yarısı degerinde bu forumda sarıkız hakkında kötü yorum yapan tek kişi sen olunca insanın aklına geliyor yorumu diger arkadaşlara bırakıyorum isteyen tabikide senin tavsie ettigini kullanır ben diyecegimi dedim herkese iyi bakımlar...
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu mavi sudan saçlarım röfleli çok zor açılıyor ama saçlarımı söndürmesinden korkuyorum ben kabarık saç seviyorum saçları kabartıyor mu bu mavi su birde selektiveyi nerde bulabilirim sarıkız hobilerde var ama selektiveyi hiç görmedim.
eğer aşırıya kaçmadan kullanırsanız saçı söndüreceğini zannetmiyorum benim saçlarım kalın telli ve dalgalı, sönükleştirmedi hiç
bende kullanıyorm saçlarım dalgalı olduğu için çok dolaşıo banyodan sonra bu mawi suyu sıkıp 5 dk bekletip tarıorm çok yumuşak oluo saçlarım ama biraz döküo saçı
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu mavi sudan saçlarım röfleli çok zor açılıyor ama saçlarımı söndürmesinden korkuyorum ben kabarık saç seviyorum saçları kabartıyor mu bu mavi su birde selektiveyi nerde bulabilirim sarıkız hobilerde var ama selektiveyi hiç görmedim.