Saç Şekillendiriciler Selektive Saç Spreyi Mavi Suyun yararları

ben geçen kuaför malzemeleri satan bi yerde gördüm 21 lira civarıydı..ama bana dax önerdi başka bi mağaza..dax duydum ama ürünlerini hiç denemedim :KK43:

bi de gliss ile mavi su aynı işlevi mi görüyo :KK43: öyleyse boşa aldım:KK43:

ben nerden alıcam ya...int satış var hep....benim hesabım yok ki...elden vermem lazım parayı...kuaförler satarmı acaba....satsa bile eminim çok pahalıya satıcaktır...:KK43:

selectıve pro-tek aldım internetten geldi heyecanla kullandımsempatiksalakcinni ..........kazık gibi yaptı saçlarımı-tatlicadiarzu- sinirden ölücem boşuna para verdim çöpe atıcaktım nerdeyse neyse çevremde yarayan birine hediye ederim bari dedim .......bana yaramadı yani:eek:klava:

glissi mi alsam yoksa mavi suyumu karar vereemdimsempatiksalakcinni..kızlar hangisi daha iyi??

Arkadaslar dun aldım bu mavı suyu ,saclarıma surdum ama saclar elıme gelıoo :KK43:((

ben geçen kuaför malzemeleri satan bi yerde gördüm 21 lira civarıydı..ama bana dax önerdi başka bi mağaza..dax duydum ama ürünlerini hiç denemedim :KK43:

dax 'ı öneririm tatLım opuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu- Ben bu ürünü hiç sevmiyorum arkadaşlar saçlarımı hemen yağlandırıyor kaşındırıyor ve ağırlaştırıyor çöpe atmıştım

Ben bugün 20 tl'ye aldım.
Kullanmadım henüz ama umarım faydasını görürürüm, saçlarımın elektriğini alsın yeter :S

Ben bugün sarı kızı 14,5 tl'ye gördüm sizce fiyatı uygun mu?

saçlarımı üst üste boyattım büyük bir hataya düşerek ve tabiki saçlarım çok ama çok yıprandı kuaförümde mavi su kullan dedi başka bakım kremleride kullanıyorum ama bu mavi suyun saçı azda olsa tamir etme durumu var mı yoksa sadce fön öncesi saçı kolay açan ve koruyan birşey mi?

ben almanyada yasiyorum... büyük ihtimalle buradada vardir.. almanyada yasayan birisi varsa bana yardimci olabilirmi? acaba dm, schlecker da falan varmidir.. oralarda yoksa sanirim friseurbedarf tan alabilirim öyle deilmi?

hem uzatiyormus, hemde sac kremi kullanmaya gerek kalmiyormus.. sac kremi kullanirken pismanlik duyarak kullanioyrum mecburen., kullanmasamda saclarim cok sert ve sekilsiz oluyor..oyüzden cok merak ettim bu mavi suyu hemen yarin gidip arastiricammmm,

bende kualndım ama aciap yaglı yaptı saçımı..banyodan sonra kulandımm hemen açıldı saçlarım o açıdan iyi ama acaip yaglandırdı saçımı:KK43:

bu mavi su fön suyu deilmi kizlar? baska bi topikte okudum fön suyu diye heralde mavi su?

Kızlar bende selective protek mavi su almak istiyorum. Bu ürün gerçekten saçı koruyor mu ısının verdiği zararlardan yoksa sadece föne kolaylık mı sağlıyor?
Bir de benim saçım aşırı ince telli ve hacimsizdir. İyice söndürüp yağlandırmasın saçlarımı..?bilmiyorumkismile

ben bir senedir protek mavi su kullaniyorum henuz 1 sise bitmedi , her gun dus almama ragmen bir iki puskurtmeyle tum sacima yayiliyor .ben izmirden 25tl`ye almistim buradaki 10 liralari duyunca sasirdim acikcasi. kesinlikle cok guzel bir urun saclarimin kolay taranmasini sagladigi gibi cabuk uzamasini da sagladi. kremsiz sampuan kullaniyorum ve sac kremi kullanmiyorum cok memnunum.

Istanbulda migrosta büyük marketlerde varmıdır acaba

Aleyna bende almayı düşünüyorum kuaför malzemeleri satan toptancılarda dedi ama

Saçlarım konusunda fikir verirseniz.Benim saçlarım kalın telli çokken açma işleminden sonra mafetti ya saçlarım yandı kullanılmıcak durumda okadar uzun saçlarım gitti ve yine uzun ama eski hali tabi süperdi doğaldı şimdi kafamın üstünde kopuk saçlar havada duruyo saç tellerim inceldi , soldu, azaldı ya ve kısaldı saçlarımın uzunluğu konusunda çok hassas biriyken :KK43:( çok kötü pskolojim altüst :KK43:( lütfen fikirlerinizi bekliyorum...Birde MAVİ SU NORMAL SAÇLARAMI :KK43:

X