Y
yagmurtanesi33
Ziyaretçi
mavi suyun hiçbir zararını görmedim arkadaşlar ben kesinlikle zaten madensuyu katkılı bir ürün zararını gören varsa arkadaştan başka yazsın lütfen kusura bakma ama bana biraz reklam yapıyorsun gibi geldi... mavi su bahsettigin üründen daha çok adı duyulmuş bişey ve zararı oldugunu ilk defa senden duyuyorum üstelik bahsettigin üründen çok daha ucuz ve parfümerilerde bulunabiliyor bize bu ürünü satmak için sarıkızı kötülemedigini nerden bilelim kusura bakma tekrar ama bana inandırıcı gelmedi sölediklerin :sm_confused:
Canım zaten bunların hepsinin adı mavi sudur. Sadece marka olarak farklı. Ve bazılar iyi bazıları kötü olabliyor bende bildiğimi yazdım buraya. Sadece yardımcı olmak için söyledim fikrimi. Ha bu arada benim yaptığıma tam olarak reklam denemez çünki ben bu markayı (totex) tavsiye etmekle hiç bir şey kazanmam. Sadece almak isteyen olursa yardımcı olurum dedim. Hem bana hem size faydası olablir diye söyledim. Buradaki arkadaşları ve sizi yabancı olarak görmediğimden yazdım onuda. Ayrıca madem öyle düşünüyorsun şunu da söyleyeyim eğer isteyen olursa sarıkızın mavi suyunuda ve diğer tüm markalarınkinide temin edebilirim ve onlar içinde aynı şekilde toptan fiyat geçerli olur. Yani mağaza fiyatından çok daha uygun olur. Anlaştıkmı canım :)