- Konu Sahibi princess.17
-
ben beyaz tenliyim ve yeşil gözlüyüm ama platin sarısı kullanıyorum ve mavi siyahı çok istiyorum.Kuoförüm dediki, eğer siyaha boyatırsan bi daha sarıya dönemezsinAllah rızası için söyleyin pişman olurmuyum
neden siyah ve kızıl kabus gibi renkler olarak anılıo anlamış değilim :) siyah saç beyaz tenli bayanlara her renkten daha çok yakışıo bence ve boya her yıkamada akıo zaten ve artık her şeyin çaresi var arkadaşım kıpkırmızı saçlarını bir günde kumrala boyattırdı boya siliciler sayesinde. ayrıca ne renk boyatırsan boyat bu boya işine bir bulaştığında devamı gelio her renkte bu böle röflelerimi nasıl kapatcam die konu açanlar kızılımdan nasıl kurtulcam siyah saçlarımı nasıl akıtcam çok çabuk sıkıldığımız tek gerçek sanırım:))
Benim saçlarım siyah boyalıydıı..Dedim değişik bişi olsun mavi siyah istemiştim yokmuş o boya.ben de üstüne açık viole deneyim demiştimm.. Abooww saçı byadık kurudu ki ne görelim.Kafama tas geçirmişler gibi üstü kızılımsı bişi alt tarafları siyah olmasın mıı...?
Şimdi bu gece mavi siyah yapıcam.Dönüşü tyok denmiş ya aynen ölee..Sİyah denemiştim ya zamklanıp kalıo sankii...Ama bir o kadar da asil duruyor hem de vahşi bi seksiliği oluyo..Kırmızı bir rujla afet olunuyorrr...
canım ben sana birşey danışacagım bende siyaha boyattım saçlarımı üstüne mavi siyah tutarmı yani tutacagından emın mısın ??aciil :))
siyah saçin üzerine siyah mavi tutar,
ama ilerde sari yada akaju tonlari denemek istersen bayagi bir ugrasman gerekecek)
benimkiler siyah ve siyah-mavi oluyor hep, baska renk vuramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?