Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
bende varım arkadaşlar.toplamaya yeni başladım ve devam etcem. nereye ulaştıracaz bilgi verilirse sevinirim

bende varım hemde canı gönülden
çok yakın bir arkadaşımız daha 30 yaşındayken bir trafik kazası geçirdi ve iki ayağını birden kaybetti onun durumunu ve diğer engellilerin zor yaşantılarını hatta bir kaldırımın bile nasıl zorladığını çok iyi bilirim
daha öncede mavi kapak çok biriktirdim artık buradan devam ederim
etrafımdakileri ve akrabalarımıda organize ederim

evet bence de güzel fikir ama biz toplayıp oğlumun okuluna veriyoruz en son 4000 kapak vermiştik kapaklar okula gidiyor ama tl olarak katkıda bulunabiliriz bence çünkü herkes kapak toplamaya uğraşmayabilir ama tl olarak herkes durumuna göre katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.

KK nın bu gibi organizasyonlar yapması açıkçası beni çok mutlu ediyor.Teşekküreler Kazen !
Uzun süredir geri dönüşümlü atıkları ayrı bir torba yapıp ona özel çöp konteynerine atıyorum. Daha önce aklım neredeydi diye kızmıryoda değilim kendime :44:
Bu işe katılmaktandan da çok mutlu olurum , elimden geldiğince biriktiririm inşaAllah,

Eşim belediyede çalışıyor ve ben yolda bulduğum kapakları bile toplayıp ona veriyorum. Kesinlikle yapılmalı,engeller aşılmalı... :)

Firefox'ta bu sayfa goruntelenmedigi icin mesaj dolduruyorum !

facebook tan gördü kampanyanızı bir tekerlekli sandalye bir gülümseme.
biz komşumuz için biriktiriyoruz zaten.ama gönülden destekliyorum sizi.
bu arada ufak bir hatırlatma sadece mavi kapak değil
geri dönüşümü olan bütün plastik kapaklar oluyormuş bilginize

Sadece ilk sayfayi okudum yani sonra yazan oldu mu bilmiyorum ama kampanya 2012 yili sonuna kadar uzatilmis

Geçen ay çalıştığım firmadaki damacana kapaklarını Sarıyer Belediyesine gönderdim, tam iki battal boy çöp torbası dolusuydu zaten bende evdeki mavi kapak veya deterjan, şampuan, süt kutusunun kapaklarını bile topluyorum ne güzel olur KK külübü üyelerinin güçlerini birleştirerek yapacakları iyilik hareketi. Ben canı gönülden destekliyorum kızlar..

Evettt kızlarr kesinlikle yapmalıyızz bende topluyorum ama nereye göndereceğimi bilemediğim için hala devam ediyorum eninse sonunda öğrenirim die =) harika bir sosyal sorumluluk projesi

Mutlaka yapılmalı..
Böyle büyük bir aile böylece, çok güzel bir işe daha imza atacaktır eminim....

Her türlü yardıma hazırım. Öğrencilerime duyurdum bile...

ben Sağlık Bakanlığı personeliyim ve aylardır kampanyanın içindeyiz binlerce kapak topladık, ben sinemaya gittiğimde, kafelere gittiğimde, arkadaşlarımın işyerlerine gittiğimde hassasiyet yaratmak adına konuyu çıtlatıyorum, bahsettiğim yerler özellikle suyun çok içildiği yerler ki deterjan kapakları falanda toplanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…