Merhaba
Bana biraz izin verin kampanyanin rengi degisti : ) cok guzel bir calisma olacak biraz zamana ihtiyacim var ama..... siz gene dusuncelerinizi paylasin bu baslikta ...
Tabikidene(imza:sakar)Kampanyanın rengi ve şekli ne olursa olsun tam destekle buradayım
kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !
Unutmayın !
Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !
kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !
Unutmayın !
Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !
bende güzel fikir bende bilmiyordum canım inşallah aktivitelerimiz gibi bir topik ya vardır yada varolacaktırçok güzel bir kampanya sonuna kadar katılıyorum
ben kk nın okul yaptırdığını bile bilmiyodum sitede hakkımızda gibi üst bir bölüm olsa özgeçmiş gibi yapılanlar aktiviteler sabit kalsa iyi olmazmı yada varda ben mi bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?