Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende toplarımmmm işyerindekilerede toplatırrım herkes en çok takıldıgı topikde arkadaslarına konudan bahsettsin ve yayılsın bu mavı kapak kampanyası ben seve seve yardım ederim.peki topladığımız mavi kapakları sanamı ulaştırcağız kazen?
Biz burda iş yerinde bir arkadaş için topladık tüm sokakta sağolsunlar kırmadılar yardım ettiler kaldığım yerden devam edebilirim yani toplarız ceyar bu işin de üstesinden layıkıyla geliriz evelallah
Hala kapak toplanıyor aslında ama organize olarak pek birşey yapan yok. Birkaç alışveriş merkezi kampanya düzenliyor o kadar. Ben şahsen toplayıp bulunduğum yerlerdeki toplanan yerlere götürüyorum ama bu sitede organize bir şekilde toplanırsa tabii ki daha da iyi olur...Kesinlikle ben de varım!
Kizlar su duzeltmeyi yapayim okulu ben bireysel olarak yaptirtmadim ! Bir kitabimiz vardi onun tum geliri ve KK uyeleri ile birlikte boyle bir calisma yaptik.
Bence fikir gerçekten güzel. Biz daha önce şirkette yapmıştık bunu, hatta evde kapakları biriktirip, buraya getirmiştim. Elimden geldiğince destek vermeye ben de hazırım:))