Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
bende toplarımmmm işyerindekilerede toplatırrım herkes en çok takıldıgı topikde arkadaslarına konudan bahsettsin ve yayılsın bu mavı kapak kampanyası ben seve seve yardım ederim.peki topladığımız mavi kapakları sanamı ulaştırcağız kazen?

Sonuna kadar varım

Anama,babama yedi ceddime duyurur elimden geldiğince destek olurum

uzun süredir bende toplamaya çalışıyorum inşallah tamamına erdiririz,teşekürler kazen ve duyarlı arkadaşlara

İşyerinde bende kapakları topluyordum bir süredir :) Şimdiden küçücük bir kolim oldu :)

selam,komşunun kızı topluyordu sonrada bitti dedi
yine toplamaya başlarım seve seve,topladıklarımızı nereye teslim edeceğiz

ewet bencede çok güzel bir düşünce mutlaka yapalım her bir insan engelli adayıdır hangimizin başına ne geleceği belli değil

Biz burda iş yerinde bir arkadaş için topladık tüm sokakta sağolsunlar kırmadılar yardım ettiler kaldığım yerden devam edebilirim yani toplarız ceyar bu işin de üstesinden layıkıyla geliriz evelallah

Olur tabi ki...Çok güzel bir proje.

Forum yöneticilerini bu konuda duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ediyorum...

Hala kapak toplanıyor aslında ama organize olarak pek birşey yapan yok. Birkaç alışveriş merkezi kampanya düzenliyor o kadar. Ben şahsen toplayıp bulunduğum yerlerdeki toplanan yerlere götürüyorum ama bu sitede organize bir şekilde toplanırsa tabii ki daha da iyi olur...Kesinlikle ben de varım!

ben herkesi seferber edicem bu konuda ama sevgili kazen nereye teslim etmemiz gerektiği konusunda bilgi verirsen çok sevinirimmm

Gördükçe toplayıp evde biriktiriyordum. Ama özel bir çabam yoktu. Şu andan itibaren her yerden toplayacağım.

evet kesinlikle yapılmalı
biz bir dernek için toplamaıştık yine toplarız

bu kampanyayı çalıştığım kurum olarak ve bireysel olarak destekliyorum
kk nın da böyle sosyal bi projeye destek olması çok güzel.

Şuan işyerindeki çekmecemde 150 üstü vardır evde 50-60 tane çıkar nereye yollayacağımızı bildirirseniz bende destelk vermek isterim ...

benim bulundugum ilçede her sokakta agaçlara 5 kiloluk petleri asmışlar oralarda toplanıyo.benimde apartman girişinde var hatta...

Kizlar su duzeltmeyi yapayim okulu ben bireysel olarak yaptirtmadim ! Bir kitabimiz vardi onun tum geliri ve KK uyeleri ile birlikte boyle bir calisma yaptik.

evet evet cok güzel düşünülmüş ben biriktiriyorum zaten suandada elimde 20 tane falan kapak var

Bence fikir gerçekten güzel. Biz daha önce şirkette yapmıştık bunu, hatta evde kapakları biriktirip, buraya getirmiştim. Elimden geldiğince destek vermeye ben de hazırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…