Mavi kablo,kırmızı kablo...

Askere gitmeden üç hafta önce oldu bu ayrılıp barışma olayı. Zaten üç gün sürdü sonra barıştık biz. Bilemiyorum. Umarım kendine bir şey yapmamıştır.
Korkma, adapte olamadığı içindir kendini kötü hissetmesi, vicdan yapma.. seninle ilgisi olduğunu sanmıyorum sen sadece o yalnızlık hissini atlatmak için bir kalkansın bana göre.. ayrılıp barışma zamanınız çok da fikrimi değiştirmedi açıkçası.
Sen şimdi vicdan yapıp onunla görüşmeyi sürdürdügünde umarım askerliği bitince o da sana olan vicdan borcunu unutmaz ..
Ama bu durum seni çok rahatsız ediyorsa ve basarabileceksen umut vermeden ve umutlanmadan sürdür.

Konuyu hortlatıyorum.
Mantıklı düşündüğüm için çok kızdı bana eski sevgilim. Hatta sizli konuşuyor benimle. Durum atmış mantıklı günler diye. Bence dönecek. Sindiremedi.
Ha bir de başıma aşırı kötü bir şey geldi bugün.
Hani okulların dedikodu sayfaları vardır ya, bir kız oraya bayağı uzun bir yazı yazmış eski sevgilisine saydıran işte çocuk bunu evlenme vaadiyle kandırıp terk etmiş falan, kız da aldığı pahalı hediyeleri istiyor. (Sevgilimle o çocuğun ismi aynı)
Ben de aaaa bu ne ya gibisinden bir yorum yapmıştım.
Ablası facede görüp beni aradı işte ne demek bu sana hiç yakıştıramadım. Ona da durumu izah ettim, eski sevgilime de. Eski sevgilim ablasıyla konuşmuş tabii ne kadar inandılar bilmem.
Yav güler misiniz ağlar mısınız. Hiçbir çaba sarfetmeden olay benim üstüme kaldı ya

Başlığı görünce elinde bir bomba var ve mavi kabloyu mu keseyim kırmızıyı mi diyeceksin sandım

Herif rüyalarında eski sevgilisini görüyor , yolda görüyor ağlıyor , sana soğuk davranıyor , napayım diyorsun ! Salla gitsin ..askerlere saygım sonsuz ama bu şımarmıs. . Ayrıca ailesinin bulunduğu yere gitmeni ailesinden ötürü değil de eski sevgilisinden ötürü istemediğini düşündüm ben . Kız sizi beraber görünce ayrilmamislarsa ayrilacaklar, ayrılmışlar da kız geri dönecek diye bekliyorsa , sakata gelmesin diye bahane üretiyor .. bence sadece askerlik dönemi boyunca canı sıkılmasın diye elinde tuttuğu birisin ..

Neden bu yaşta böyle saçma sapan konularla kafa yoruyorsunuz? Yaş 20 ve evlilik düşünceleri aceleniz ne?
Okuyun ekmeğinizi elinize alın. Arkadaşınız daha çocuk .Bir erkeğin 30 yaşından önce evlenmemesini düşünenlerdim.
Eski sevgilisini görmüş .Görsün ya ne alaka adı üstünde eski .AY çocuksunuz daha ikinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…