Mavi kablo,kırmızı kablo...

İlerde problemlerin çok olur ...herkes kendi yoluna gitsin bence , ikiniz yolu acık olsun insallah ...!!

Ayrıl be güzelim daha çook gençsin.
Ve o da hiç olgun değil.
Harcama kendini eski sevgilisi için ağlayan bir "çocuğa"

Daha çok geçsin , kimler çıkar karşına. Bu çocuk senin dengin değil kendini yakma.

Evet az önce ayrıldık.
Kendisi alkole aşırı karşı. Bana hiç içtin mi benden sonra diye sordu. Biliyorum yalandan hoşlanmaz, yazın kutlamada içtiğimi anlattım (yanımda kadın hocam ve iki kız arkadaşım vardı)
Delirdi tabii.
Keşke o zaman söyleseydin kavgasını yapar kapatırdık dedi (O dönem askerliğin en sinirli zamanındaydı cesaret edemedim)
Bir daha karşıma çıkma dedi. Haklı.
Ablalarım çok garip hissediyorum.

Siz ayrılık konusunu açamadan o mu bıraktı sizi?

Ne demek bu ya.. senle sevgili olduguna gore herkesle olabilir:) evet var ole bi ihtimal:)

Aile yapisi farkli olan iki yetiskin sevgili bir seyler yasarken oturup iki kere dusunmeli kesinlikle.Inan sadece evlilik iki kisi arasinda olmuyor,heleki sorunlu bir aile yapisi varsa es iyi olsa bile insani bu evlilik yoruyor tuketiiyor...Erkekler ozellikle terazi olma konusunda hicde iyi degiller,iki tarafi idare etmeyi pek beceremiyorlar.Birse seninkinde x sevgili vakasi var ,muhtemelen unutamamis,bana kalirsa sen var olan butun kablolari,kopruleri kes.Anlattiklarina bakilirsa hicde mutlu olabilecege benzemiyorsun...

Yardım edin çok kötüyüm. Gece “ben yıkılmam” modundaydım ama rüyamda onu ziyarete askeriyeye gittiğimi gördüm....

Kusura bakmayın ama hiç komik birşey göremedim. Aksine çok üzüldüm sizin durumunuza. Bir erkekten bunları duyup, sonra birşey olmamış gibi biz barıştık demek

Askerde ayrılık koyar çocuğa. Zaten orda takacak dert edecek şey arıyorlar. Aileden uzak olmak emir altında olmaz biraz hassas bir psikolojiye sürüklüyor onları. Keşke gitmeden ayrılsaydınız. Askerliğinin bitmesine çok var?

Kusura bakmayın ama hiç komik birşey göremedim. Aksine çok üzüldüm sizin durumunuza. Bir erkekten bunları duyup, sonra birşey olmamış gibi biz barıştık demek
Zaten komik değil. Oradaki gülme başka bir şey içindi. Genç olunca bi 25 yaşın kafasıyla düşünemiyoruz tabii.

Kendi terk etti zaten.
Askerdeyken mi ayrılmak istedi? Ben gitmeden istedi diye anladım. O zaman bunu göze almış. Ayrılmayı düşünüyorsan eyleme geç bence. Zaten askerde ayrı gibisiniz prova gibi bir nevi. Eski sevgili mevzusu can sıkıcı. Büyük farklılıklar var. Boşuna asker yolu gözleme. Sanada yazık onada yazık.

Gitmeden istedi kabul ama sonra dayanamadı üçüncü gün geri geldi. Dün akşam da kendince haklıydı ayrılmakta.

Askerden önce ayrılmak isteyip, Askerdeyken mi pişman oldu? Eğer doğru anladiysam, askerde yalnızlık duygusu ağır geldiği için pişman olmuştur. Askerlik yapan kardeşimin bir sözünü hiç unutmamrda düşmanını bile özluyorsun ..
Eski sevgilisini görünce hepten kafası karışmış. Belki onunla yeniden denemek istedi,olmayınca size döndü ..
Şu an onun pek sağlıklı dusunebildigini sanmıyorum. Ağlaması falan sadece duygu yoğunluğundan, yalnızlık hissinden. Yüksek ihtimal Askerdeyken yalniz kalmamak icin görüşmeyi sürdürmek isteyecek, geldikten bir süre sonra ailesinin bulduğu bir kızla evlenecek.. (tecrübeyle sabit)

Askere gitmeden üç hafta önce oldu bu ayrılıp barışma olayı. Zaten üç gün sürdü sonra barıştık biz. Bilemiyorum. Umarım kendine bir şey yapmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…