Matrax Severler Toplanın :))

Birşey yapmadı kadın analttı zeki sinirlendigi için birşey demedi sustu kadın konuştu o hiç cevap vermedi sonra teşekkor etti kapattı
hee ben birazcık duydum sonra mutfağa gittim dönüşte kadın gitmiş çoktan dedim noldu acaba herşeyin bir yeri zamanı var zeki haklı açıkçası

hee ben birazcık duydum sonra mutfağa gittim dönüşte kadın gitmiş çoktan dedim noldu acaba herşeyin bir yeri zamanı var zeki haklı açıkçası
Zaten kadın arsız habire birşey ostoyormuş belli ne kadar ayıp insanların isi gücü yok onun dertleriylemi uğraşcak yok köpek istemiş almış,piyona istemiş almış daha neler neler

Zaten kadın arsız habire birşey ostoyormuş belli ne kadar ayıp insanların isi gücü yok onun dertleriylemi uğraşcak yok köpek istemiş almış,piyona istemiş almış daha neler neler
piyano baya baya şaşırttı beni şimdi bir konu söyleyip yayında değişmenin alemi yokki zekininde sabrının sınırı var susmasının sebebi ters birşey deyip kırmamaktı eminim susarakta verdi cevabını

Evet çok sinirlendi ama kalemi forlattı falan yirim ya sinirliykende ayrı bi garizmatiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…