• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matrax Severler Toplanın :))

Birşey yapmadı kadın analttı zeki sinirlendigi için birşey demedi sustu kadın konuştu o hiç cevap vermedi sonra teşekkor etti kapattı
hee ben birazcık duydum sonra mutfağa gittim dönüşte kadın gitmiş çoktan dedim noldu acaba o_Oherşeyin bir yeri zamanı var zeki haklı açıkçası :KK69:

hee ben birazcık duydum sonra mutfağa gittim dönüşte kadın gitmiş çoktan dedim noldu acaba o_Oherşeyin bir yeri zamanı var zeki haklı açıkçası :KK69:
Zaten kadın arsız habire birşey ostoyormuş belli :( ne kadar ayıp insanların isi gücü yok onun dertleriylemi uğraşcak yok köpek istemiş almış,piyona istemiş almış daha neler neler

Zaten kadın arsız habire birşey ostoyormuş belli :KK43: ne kadar ayıp insanların isi gücü yok onun dertleriylemi uğraşcak yok köpek istemiş almış,piyona istemiş almış daha neler neler
piyano baya baya şaşırttı beni :eek:şimdi bir konu söyleyip yayında değişmenin alemi yokki zekininde sabrının sınırı var susmasının sebebi ters birşey deyip kırmamaktı eminim susarakta verdi cevabını :KK69:

piyano baya baya şaşırttı beni :eek:şimdi bir konu söyleyip yayında değişmenin alemi yokki zekininde sabrının sınırı var susmasının sebebi ters birşey deyip kırmamaktı eminim susarakta verdi cevabını :KK69:
Evet çok sinirlendi ama kalemi forlattı falan yirim ya sinirliykende ayrı bi garizmatiik :D

Back
X