- 9 Ocak 2015
- 19.716
- 81.713
- 798
Yok kız ciddimsin? Şok oldum suan yıllardır şaka yapar biliyom brnşaka yapmıyo kızz kaç kez konusu acıldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız ciddimsin? Şok oldum suan yıllardır şaka yapar biliyom brnşaka yapmıyo kızz kaç kez konusu acıldı![]()
Yok kız ciddimsin? Şok oldum suan yıllardır şaka yapar biliyom brn
İnşallah :) 9zkan abi kafamı sişirdi yazeki konuyu kapatıyo bende öyle oldugundan gerçek diye düşünüyorum valla inş yapmıyodur
İnşallah :) 9zkan abi kafamı sişirdi ya
Zeki kocaeliye geliyor yaen kötü özelligi bu işte adamın yaaa
neyseki isim şehirde eglenceli oluyoo
radyoyla kavga zamanım geldidurup durup kapanıyor show radyo sinir ediyor
zek için uğraşmaya değer
![]()
Vay be şu meşur kızlar zekiye baglandı
gellldiimmmm
ya siteden açıyorum ben hep kapanıyor niye kiVay be şu meşur kızlar zekiye baglandı![]()
Ben kimsenin derdini dinleyemem benim derdim bana yeterya siteden açıyorum ben hep kapanıyor niye kibende dert dinlicem 1 liraya
![]()
pat sesi kesiliyor resmen yeminle delirtti yaaBen kimsenin derdini dinleyemem benim derdim bana yeter![]()
hiç bilmiyorum ki
![]()
pat sesi kesiliyor resmen yeminle delirtti yaason 10 dakikadır normal maşallah diyim
derdimi unuturum iştee ne güzel olur
![]()
maşallah![]()
maşallah maşallah :))
Birşey yapmadı kadın analttı zeki sinirlendigi için birşey demedi sustu kadın konuştu o hiç cevap vermedi sonra teşekkor etti kapattımaşallah![]()
az önceki bağlanan kadını tam dinleyemedim mutfakta işim vardı zek naptıda tepki göstermişler
![]()
hee ben birazcık duydum sonra mutfağa gittim dönüşte kadın gitmiş çoktan dedim noldu acabaBirşey yapmadı kadın analttı zeki sinirlendigi için birşey demedi sustu kadın konuştu o hiç cevap vermedi sonra teşekkor etti kapattı
Zaten kadın arsız habire birşey ostoyormuş bellihee ben birazcık duydum sonra mutfağa gittim dönüşte kadın gitmiş çoktan dedim noldu acabaherşeyin bir yeri zamanı var zeki haklı açıkçası
![]()
piyano baya baya şaşırttı beniZaten kadın arsız habire birşey ostoyormuş belline kadar ayıp insanların isi gücü yok onun dertleriylemi uğraşcak yok köpek istemiş almış,piyona istemiş almış daha neler neler
Evet çok sinirlendi ama kalemi forlattı falan yirim ya sinirliykende ayrı bi garizmatiikpiyano baya baya şaşırttı benişimdi bir konu söyleyip yayında değişmenin alemi yokki zekininde sabrının sınırı var susmasının sebebi ters birşey deyip kırmamaktı eminim susarakta verdi cevabını
![]()