Ben olsam gitmezdim beheyecandan oldu galiba tatlımönce adamı niye konuşturdu bu yaa adam çok düz konuşuyor
Hep üzerine gidiyolar valla yevrum oralarda gurbet ellerde tek başınaüzmüyorlar demi onu orada o şekere kıyılır mı
Gel buraya döverim seniSurvivor
Yarın gelsem öyle seyyapsak olmuyo muGel buraya döverim seni
Tamam tamam bu seferlik affetimYarın gelsem öyle seyyapsak olmuyo mu
kız ayıp etmiş yaa adama gerçekten şaşırdım 4 yıl nasıl olur buBen olsam gitmezdim be
tek buldular tabii bebeğimm kıskanıyorlar bide ondan yapıyorlarHep üzerine gidiyolar valla yevrum oralarda gurbet ellerde tek başına
Tamam yarın burdayimTamam tamam bu seferlik affetim
Sorma ya çok ayıp etmişkız ayıp etmiş yaa adama gerçekten şaşırdım 4 yıl nasıl olur bu
tek buldular tabii bebeğimm kıskanıyorlar bide ondan yapıyorlar
gitmiyor diye adam bu nasıl iş balım sevmemiş o kız onu kurtulduğuna sevinsin o adamSorma ya çok ayıp etmiş
Bencede yagitmiyor diye adam bu nasıl iş balım sevmemiş o kız onu kurtulduğuna sevinsin o adam
o kızın gözü zaten başkasına bakmaya meyilliymişBencede ya
Ahahaho kızın gözü zaten başkasına bakmaya meyilliymişdemin ne diyor ikinizin arasını yapayım diye yayındaki kızın biriyle
vay bee bir an kızı savunuyor sandım adammış zekii nasıl biliyor nerede nasıl konuşacağınıAhahah
Adamın dibi yavay bee bir an kızı savunuyor sandım adammış zekii nasıl biliyor nerede nasıl konuşacağını
Şuan dinliyormusunuz?Yaaaa bayılıyorum özellikle insanlara catmasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?