AferiinBugün survivor da var ama matrax dinlicem
Benimkide kaçtı hemenhiç uykum yok benimmm
vayy beee zeki aşkına baak uykusunu kaçırmış resmenBenimkide kaçtı hemenanamın teli bende mesajda ataçam :)
Yaaaavayy beee zeki aşkına baak uykusunu kaçırmış resmen
Benim annemde bayılıyor ayten teyzeyeannemde bağımlı oldu galiba soruyor her gün
birlikte dinlesenize kız biz beraber dinliyoruzBenim annemde bayılıyor ayten teyzeyebir kere ben dinliyordum gece şarz aletini almaya gittim baktım annemde dinliyor bi tuhaf oldum
O öyle yarı uykulu dinliyor arada gidiyor geliyorbirlikte dinlesenize kız biz beraber dinliyoruz
ilgisini çeken birşey olunca oturup kalır kız benimki öyle yapıyor daha dikkatli dinliyor başka şeyle ilgilenmiyorO öyle yarı uykulu dinliyor arada gidiyor geliyor
ilgisini çeken birşey olunca oturup kalır kız benimki öyle yapıyor daha dikkatli dinliyor başka şeyle ilgilenmiyor
bu adam çok güldürüyor ya insanda stres falan kalmıyor hiç geceme renk katıyorkıkır gülüyor bizimkisi :)
Aynen ya yanlız insanlar için geceler çok acıdırbu adam çok güldürüyor ya insanda stres falan kalmıyor hiç geceme renk katıyor
gece oldumu bide üstüme hüzün çöküyor ama zeki sağolsun yok ediyor çok eğleniyorummAynen ya yanlız insanlar için geceler çok acıdırama zekle çok güzel eglenceli
Ayneeee. :))gece oldumu bide üstüme hüzün çöküyor ama zeki sağolsun yok ediyor çok eğleniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?