Aynen ya banane ben zeki gibi koca istiyom yayoksa evlenmemtam evleneceğim erkek cidden yeri geldimi komik yeri geldimi olgun bir adam
kıza ne güzel konuştu kızda kurtulduğuna sevinsin vallaAynen ya banane ben zeki gibi koca istiyom yayoksa evlenmem
Ya keskem ahh keşkem ama istekıza ne güzel konuştu kızda kurtulduğuna sevinsin vallatam dinleyemedim ama zek böyle konuştuysa adam fenadır kesin zekinin kendisini alsak ya kız zeki müren çıktı heyooo
yaşı falan önemli değilYa keskem ahh keşkem ama isteadam muhazafakar takılan sapıklardan mış
Aynen bugün kabul etse uçarım zekiyeyaşı falan önemli değilkimse göründüğü gibi değil ya kız ne felaketten kurtulmuş
aşka bak beeAynen bugün kabul etse uçarım zekiyeayy vallaha allah korusun böyle insanlardan
Aşka geldim avatarım mı zrki yaptmaşka bak beetatlım deyişini yerim ben onun amin bitanem
belli belli şaşırdım birden görünceAşka geldim avatarım mı zrki yaptm
Zor yattım gece bbelli belli şaşırdım birden görüncebırakamıyorsun demi zekiyi yatamadın
Siyasi olaylar nedeniyledir büyük ihtimalZekiye noldu ya kaç gündür yokhastamı acep
Kendino gene çekti kabuğunaSiyasi olaylar nedeniyledir büyük ihtimal
geldimmm şimdi radyoyuda açıcammmNerdesiniz ya beni yanlız mı bırakıcabnız bu gece
Çabuuuk çabuuk :))geldimmm şimdi radyoyuda açıcammm
ahahahah şarkı iyiymiş kızın evden uçtu baba diyorÇabuuuk çabuuk :))
Babama dinletmek gerek bunuahahahah şarkı iyiymiş kızın evden uçtu baba diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?