- 9 Ocak 2015
- 19.723
- 81.727
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azcıkkk duyayım sesini yaa çok özledimmm
aayy evet büyüklermiş benimkiler daha minicikBakalım ameliyat olucak perşembe günü inşallah iyilesir
Yaşlar 13,8 büyükler
Bende yiğenimle dinliyorumazcıkkk duyayım sesini yaa çok özledimmmbaşım felaket ağrıyor ama biraz dinlerim yinede
![]()
itiraflar süper ama yaBende yiğenimle dinliyorumBenimde başım çatiliyii
uyurum zaten 11-12 gibi
Oyy yerim bizimkiler kocaman oldu ama hala öpüyoz hoplatıyozaayy evet büyüklermiş benimkiler daha minicik![]()
Dimi yaitiraflar süper ama ya![]()
evet ama ilk versiyon sanırım bu 90larda söylenen 2015 gibi durmuyorDimi ya![]()
grup vitamin mi ya bu fatooş söyleyen
![]()
Yok zaten eski şarkıları daha güzel ismaili bem cok seviyorumevet ama ilk versiyon sanırım bu 90larda söylenen 2015 gibi durmuyor![]()
ben yenilerle tanıdım eskileri daha sonra dinleme fırsatım oldu hiç tanımıyordum grup vitamini ama tanımak lazımmış bunları tanımamak büyük eksiklik çok eğlencelilerYok zaten eski şarkıları daha güzel ismaili bem cok seviyorum
Kesinlikle bende zek sayesinde tanıdım kıraçı,ahmet kayayı biliyordum ama hayranı zeki sayesinde oldumben yenilerle tanıdım eskileri daha sonra dinleme fırsatım oldu hiç tanımıyordum grup vitamini ama tanımak lazımmış bunları tanımamak büyük eksiklik çok eğlenceliler![]()
öyle karşıma çıktı benim ismail 2 videosu ilgimi çektiler iyice araştırdım sonraKesinlikle bende zek sayesinde tanıdım kıraçı,ahmet kayayı biliyordum ama hayranı zeki sayesinde oldum
Bende fena hayranıyım ahmet kaya ve kıraçınöyle karşıma çıktı benim ismail 2 videosu ilgimi çektiler iyice araştırdım sonraahmet kayayı kıracı çok nadir dinliyorum ben kıracı annem sayesine iyi bilirim fena hayranı
![]()
evet devam klibi var ismailin çok eğlenceliBende fena hayranıyım ahmet kaya ve kıraçın2 klip mi çekildi ismailie
ayyyy yarın iş var uykuya hazirlaniyordumm tam da
sinire strese bire bir gel kız zek dinleO seste tankurtu destekliyodum elendi yaa sinir oldumm kapatıp zek dinlim barii![]()
Yat kuzum bende yolda dinlicem bu aksamın yayını yatıcam simdiayyyy yarın iş var uykuya hazirlaniyordumm tam da(((
İzliceeeemevet devam klibi var ismailin çok eğlenceli![]()