- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Öyle mi güzel bir işe vesile olmuşum :)![]()
zaten senin sayende matraxa basladım icim gidiyodu zekinin resmini görünce
Zeki çok fena bağımlılık yapıyor başlayınca bırakmak elde değil :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi güzel bir işe vesile olmuşum :)![]()
zaten senin sayende matraxa basladım icim gidiyodu zekinin resmini görünce
Aynen ya nasıl 1 yıl dinlememisim yuh bana korkumdan dinleyemedim ya zatenÖyle mi güzel bir işe vesile olmuşum :)
Zeki çok fena bağımlılık yapıyor başlayınca bırakmak elde değil :)
Ben banlıydım sağolsun arkadaşlarımda sahip çıkmışlar topiğime hiç biri uğramamışnerdesiniz kızlaarr
nefret ediyorum istemsizce bu adamdan . ne saçma muhabbet bu .
zekide sıkılmadı aylardır kafa şişiriyo sadece![]()
Benim de kaç yıl oldu hatırlamıyorum artık nerdeyse :)Aynen ya nasıl 1 yıl dinlememisim yuh bana korkumdan dinleyemedim ya zaten![]()
Benim 3 yıl oldu 1 yıl ara vermeseydim 4 yıl olcaktıBenim de kaç yıl oldu hatırlamıyorum artık nerdeyse :)
Benim üniversite bitti bir yıl oldu sayılır bir yıl dersane nerden bakarsak lise 1 2 gibi dinlemeye başlamıştım o kadar çok yıl olmuş ki sayamıyorum yani :) Günün yorgunluğunu stresini attığım en eğlenceli programım çoğu tek kişili gösterisini de gittim hatta :)Benim 3 yıl oldu 1 yıl ara vermeseydim 4 yıl olcaktı
Aa öylemi ne güzel ben henüz gitmedim isterdim gitmekBenim üniversite bitti bir yıl oldu sayılır bir yıl dersane nerden bakarsak lise 1 2 gibi dinlemeye başlamıştım o kadar çok yıl olmuş ki sayamıyorum yani :) Günün yorgunluğunu stresini attığım en eğlenceli programım çoğu tek kişili gösterisini de gittim hatta :)
O da çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim kesinlikle gitmeni :)Aa öylemi ne güzel ben henüz gitmedim isterdim gitmek![]()
Eğer gelirse mutlaka giderim ama hiç denk gelmedoO da çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim kesinlikle gitmeni :)
Programda zaten dikkatini çektiyse tek kişilik gösteri altında söylüyorlar bulunduğun şehir için söylerlerse duyarsın zaten gidersin belki belli mi olur bu sefer :)Eğer gelirse mutlaka giderim ama hiç denk gelmedo
Evet söylüyor hep :) bakalım kısmetProgramda zaten dikkatini çektiyse tek kişilik gösteri altında söylüyorlar bulunduğun şehir için söylerlerse duyarsın zaten gidersin belki belli mi olur bu sefer :)
Ben banlıydım sağolsun arkadaşlarımda sahip çıkmışlar topiğime hiç biri uğramamış![]()
Aynen kısmet olursa gidersin sen de :)Evet söylüyor hep :) bakalım kısmet![]()
Ya sorma sacma sapan bi nedenden canları sıkılmış banlamıslarneden ban yedin senn.. bende yok nerelerde diye düşünüyodummmm geldim gittim kimse yoktu![]()
Ya sorma sacma sapan bi nedenden canları sıkılmış banlamıslar![]()
Canım ben dinleyemedim bi kaç hafta dinleyemem büyül ihtimalhani nerdeeeesinizzzzzzz
![]()
Canım ben dinleyemedim bi kaç hafta dinleyemem büyül ihtimalYoğunum biraz
Sorma kuzum ablam rahatsız yiğenlerle onunla ilgileniyorum yarında ist evlerine gidicez orda ilgilenicem falabneyin yogunluymuş bu feraceliiim![]()
Sorma kuzum ablam rahatsız yiğenlerle onunla ilgileniyorum yarında ist evlerine gidicez orda ilgilenicem falab
Bakalım ameliyat olucak perşembe günü inşallah iyilesiryaa kaç yaşlarındalarr.
ablanın ciddi bi sorunu yoktur umarım