• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matematikten sıkıntım var

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
mrb arkadaşlar matematikten çok sıkıntm var hiç birşey bilmiorum sıfırım matematikten videolarla çalışmak istiyorum bu konuda önerisi olanlarınız varmı?

taa össye hazırlanırken ekolhoca vardı bide şu BİL IQlardan yararlanırdm ama şimdi yenileri çıkmştr sanırım

taa össye hazırlanırken ekolhoca vardı bide şu BİL IQlardan yararlanırdm ama şimdi yenileri çıkmştr sanırım

tamamen sıfırım birde meslek lisesi çıkışlıyım hiç birşey bilmiorum o yüzden nerden nasıl başlıcağımı hiç bilmiorum üninin bitmesine 2yıl var ama şimdiden başlamk istiyorum ama nasıl bilmiorum :S

ofisokul var netten üye olun soru üzerinden anlatılıyor. benim matematik çok kötü değil ama iyi de değil oradan yararlanıyorum

ofisokul var netten üye olun soru üzerinden anlatılıyor. benim matematik çok kötü değil ama iyi de değil oradan yararlanıyorum

iilerleyen zamanlarda yardımcı olur teşekkürler... şimdi ilk konuları videolardan izleyip sonra soru çözmeye geçmem lazım :S

Back