Matematik ;(

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
4-5 ay önce antrenmanlarla mat ile başladım bu derse. çok iyi gidiyodu ama herşey birbirine girdi konular,sorular..sabredemiyorum çalışma hevesim dahi kalmadı elde kocaman bir sıfır varmış gibi geliyor.. napıcam ben bilmiyorum kapadım defteri kitabı.. bıktım

çözemediğin soruları buraya yuklersen yardımcı oluruz:)

hangi birini çok karamsarım artık hevesle başladığım bu derse iğrenç bi şekilde bakıyorum ağlayacak hale geldim sinirden

hangi birini çok karamsarım artık hevesle başladığım bu derse iğrenç bi şekilde bakıyorum ağlayacak hale geldim sinirden

aslında matematik çok kolay bi ders sadece neyin nerden geldiğini ve nereye gittiğini bilmek lazım
iğrenç olarak bakıyorum diyerek beyninize o dersin ne kadar kötü olduğunu söylüyorsunuz
biraz da paniklemiş haliniz var bence sadece sakinleşip gerekirse en baştan alıp tekrar çözün
ben bi kitabı 3-4 kere tekrar tekrar çalışır çözerdim
yoksa diğer türlü kitap kapatmakla derse isyan etmekle kpss değil hiç bir sınav geçilmez

evet öyle ama şuan bunu kendime anlatamıyorum. Ben ki farklı forumlarda matematik fobisi olanlara moral verirdim şimdi nasıl oldu böyle bilemiyorum..

önümüzde ki bi kaç gün sadece çözebildiğiniz konulardan test çözün. çözebildikçe moraliniz düzelir biraz. sonra belki gaza gelebilirsiniz

öyle yapıcam kesip atamam çünkü.. Mesela tarih onca padişah onca savaş o kitabın içinden çıktım ben ya matematik ondan daha kolay olmalı diyorum ama yok işte..

madem sözelin iyi genel kültürden 50 neti garantilemeye bak
25 de türkçe neti dersek 75 net eder. e 10 tane de mat çözsen 85 nete 87 88 civarı gelir
buda kurtarır diye düşünüyorum
tabi ben önlisans için yaptım bu yorumu
lisans iseniz 85 nete 80 gelir en iyi ihtimalle .

bende öyle düşünüyorum ama işte belli mi olur, sınav anı herşey değişir

mrb bende antrenmanlala matematiğe 3 ay önce başladım soruların hepsini çözdüm diyemem ama 2 kitap bitti diğer kaynaklardan çözmeye çalışıyorum olmuyor bende senin gibi 0 hissetim kendimi tek bir kaynağa çakılıp kalmamak lazımmış bunu öğrendim ben şimdi yeni bir matematik sistemi kurdum kendime matematiği 0 olanlar için piyasada nereye bakarsan bak 2 kitap söylüyorlar antrenmanlarla matematik karekök yayıncılık matematik 0 bu 2 kitabı 0 dan tekrar başladım antrenmanlarla matematiğin zaten sitesinde konu anlatım videoları var 1 kere izle çözebiliyorsun soruları soru çözdükten sonra karekök 0 ı çözeceğim zaten onda soru sayısı fazla yok oda öğretici bide normal bi çözümlü soru bankası bu şekilde yaparsak herhalde artık unutmayız

aynı benim gibi bende çok hevesle başladım sıfırdım mat da öğrencem ötesi yok dedim
kitaplar edindimm özel ders aldım 2-3 ay herşey iyi gibiydi süper anlıyo gibiydim
ama soru çözmeye başladım hayır ben hiçbişi bilmiyomuşum meğer farkıan vardım
o neydi bu neydi diye kalakaldımmm ve ara verdim yeniden başlıcam 1 aya ve sınava kadar uğraşcamm mat la

hemen pes etme doğan ulu hocanın videolarını izlemeni tavsiye ederim cok guzel anlatıyor. temeli olmayanlar icin sadece kitaptan calısmak yetmiyor. videoları izle sonra bol bol soru cöz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolun arkadaşlar, evet video izliyorum ama işte bi yerden sonra kopuyor insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…