sorum bu
Yanlislik var hesapta, 4,29 cikiyor. Pi’yi 3 alsak bile 4,10 cikiyor. Her halukarda 4,5 mt kumas gider konu sahibi2,34/2=1,17
1,17*1,17*3,14=3,6738
Çapı diyor herhaldeDairenin en uzun yeri olmaz, yarıçapı, çevresi falan olur. Daire zaten bu.
Fotografta çevresini sormuş ama aslında alanını soruyormuş. Öyle demiş.Çapı diyor herhalde
Haklısınız,kafadan çarparken yanlış yazmışım. Çok merak ettim konu sahibi kardeşimin mezuniyet durumunu ya. İlkokul konusu bu.Yanlislik var hesapta, 4,29 cikiyor. Pi’yi 3 alsak bile 4,10 cikiyor. Her halukarda 4,5 mt kumas gider konu sahibi
Konunun tamamına bakmamıştım çemberin en uzun alani deyince çap herhalde dedim.Fotografta çevresini sormuş ama aslında alanını soruyormuş. Öyle demiş.
Cap zaten elimizdeki veri. Capi verip once cevresini sonra alanini sorduKonunun tamamına bakmamıştım çemberin en uzun alani deyince çap herhalde dedim.
Sinav sorusu muymuş gerçektenCap zaten elimizdeki veri. Capi verip once cevresini sonra alanini sordu
Yok, kumaş keseceklermiş.Sinav sorusu muymuş gerçekten
Hayir ya sinavla alakasi yok, carsaf dikeceklermis ne kadar kumas gerekli onu hesaplamaya calisiyorSinav sorusu muymuş gerçekten