• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matematik Özel Ders...

.............................................................

oğlum ilköğretim 4. sınıfta.matematik dersi fena değil,sınıf ortalamasında üst sıralarda.ben bu yıl içinde matematikle ilgili hiçbir pürüzü kalmasın istiyorum.malum lise giriş notları bu yıl başladı,ayrıca kolejlerin burs sınavları da bu yıl başlıyor.kursunuzla ilgili daha detaylı bilgi almak isterim.dersin yapılacağı yer,ücret gibi ayrıntıları verirseniz sevinirim.

.......................................................

benim temelim yok yinede öğretebilirmisiniz hiç anlamıyorum matematikten ama öğrenmem gerkiyo 1. dönem dersimde mat var bide dgs yapmak istiyorum oyüzden öğrenmem gerek

merhabalar ben 6 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum.ama kendimi internette anlatarak değilde yaptığım işimle deshanede anlatıyorum .böylesi inan daha iyi hocam öğretmenlik mesleği kutsal..

merhabalar ben 6 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum.ama kendimi internette anlatarak değilde yaptığım işimle deshanede anlatıyorum .böylesi inan daha iyi hocam öğretmenlik mesleği kutsal..

para olayına ceviremeyecek kadar kutsal ama artık kutsallıgı kalmamış malesef. ayaklar altında geziyo. "ders saat ücretim 50 lira" kötükedihüso sınıflarınızda öğretmenlik yaparken aceba bu kadar isteklimsiniz? sadece merak a.s.

bende dershanede ,anadolu lısesınde ve unı de gorevler aldım halende alıyorum ama ogretmenlıgı bu kadar basıte ındırgeyerek kendımı one cıkarmadım hıcbırzaman..emege saygı dıyorum sayın ebrucan..bıraz daha humanıst (insansever) olabılırdınız yazılarınızda.sadece oneri...

merhabalar istanbul üniversitesi matematik öğretmenliğinden mezunum.bir dershanede öğretmenlik yapmaktayım.özel ders vermek istemekteyim.derslerin sevildiği takdirde zor diye adlandırılmayacağını aksine mutluluğun başarıyı beraberinde getireceğini düşünüyorum.matematik dersinin yanısıra türkçe ve ingilizce derslerinde de özel ders vermekteyim.dersler kendi evimde de öğreninin evinde de verilebilir.ders ücretim saati 25 lira fakat grup calışması olması durumunda veya haftada alınan ders sayısı fazla olursa üzerinde indirim yapılabilir.ilgilenenler benle irtibata geçsin..

Back
X